Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten açık açık demedim pişmanım demediğime, evet anneme kızıyordum ama eşimin yanında deme diye asla uyarmıyordum. Şimdi ben çekiyorum derdi yineBak sorun şu hala ailem de ailem diyorsun yok babam konusacak bilmem ne .esine sorun yaratan kimler annen ve kardesin mi ? "ahmet /ayşe adi artik her neyse .bir daha para konularinda yorum yapmayacaksin .enistenle bizim butcemiz hakkinda asla konusmayacaksin .
Anne , biz yetiskin insanlariz haracayacagimiza, yedigimize , ictigimize esimin yaninda yorum yapmayacaksin.illa bisey demek istiyorsan biz anne kiz konusurken sadece bana de .esimin yaninda bir daha bu konulardan konusma lutfen evde huzurumuz kaciyor "
Soylemen gereken bunlar![]()
Yerinizde olsam kendim giderdim aileme, bu bayram böyle olduPeki bu durumda bayramda ne yapmam gerekiyor benim
Tamam simdi arayin anneniz babnaiz kardesiniz oradayken hepsi duysun .Telefonu hoparlore alsinlar .dediklerim soyleyin en sonda bu bayram tadimiz kacti artik esimle gelmeyecegim .bir dahaki bayram gelicez .bu surectede isimize paramiza karismayin diyeceksin.tabii ki sert bir uslupla soyleyin biraz .Zaten açık açık demedim pişmanım demediğime, evet anneme kızıyordum ama eşimin yanında deme diye asla uyarmıyordum. Şimdi ben çekiyorum derdi yine
Sen bu kafayla daha çok aileni ezdirirsin böyle devam et koş abisine hizmet et aman ha saygıda kusur etme kocanın ailene yaptığı gibiBen abartmıyorumki, anneme ne diyebilirim onu yatıştırmak için? Eşimin cuma günü abisi yurtdışından geliyor bizde kalacaklar, o zamana kadar benle konusur mu bilemiyorum ama ben konuşmayı düşünüyorum çünkü bayramda ailemle aralarının böyle olmasını asla istemiyorum
Adam prenses gibi degil adam gibi davramis .paraniz mi varda iki kez tatile gidiyosunuz dediklerinde sen mi veriyosun parami .... diyip agzinin payini vermemis .esine anneni babani uyar bu kadar karismasinlar demis .Evdeki kiz kardes bile enistenin parasi hakkinda yorum yapiyor paran mi var senin diyor .me munasebet ? Ben olsam kovardim .adam edebiyle odasina cekilmis .Annesinin piremsesi incinmişmiş yaa kıyamam ben ona ponçik
Yeminle midem bulandı artık bunlardan![]()
Aynen aynen öyle olmuştur kesin kocasının nasil terbiyesiz olduğunu yazınca insanlar hemen yeni olaylar çıktı baksen benim ailemi evden kovacak adamı gösterin bana bakim birşey dicem onaAdam prenses gibi degil adam gibi davramis .paraniz mi varda iki kez tatile gidiyosunuz dediklerinde sen mi veriyosun parami .... diyip agzinin payini vermemis .esine anneni babani uyar bu kadar karismasinlar demis .Evdeki kiz kardes bile enistenin parasi hakkinda yorum yapiyor paran mi var senin diyor .me munasebet ? Ben olsam kovardim .adam edebiyle odasina cekilmis .
Kimse kırılmasın diye değil anneniz kırılmasın diye sessiz kalmişsiniz. Eşiniz çoktan kırılmış çünkü ama umursamamişsiniz. Ne olmasını bekliyordunuz eşinizin sonsuza kadar annenizi alttan almasını mi? Eşiniz yanlış yerde patlamiş evet ama temelde haksız değil.Aman kimse kırılmasın diye demedim evet maalesef
eşin çocuk gibiPazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Beyefendi şaka yapıyorsa gelen şakayı kaldıracak yüreği olmalı. Annen gayet normal birşey demiş bunda küsecek ne var.aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti
Eşini ikna edeceksin ozaman bayramda gideceksiniz eşiniz düzgünce hangi davranışlardan hoşlanmıyorsa belirtecek vs. Ama asla eskisi gibi olamazsınız. Ama sen hep ailemi ikna edeyim gelsinler bize özür dilesinler gibisiniz. Eşinizi ikna edeceksinizZaten yine konuşucam aileleri değiltiremeyiz ama bundan sonra ona göre davranacak herkes sizinkilerde bizimkilerde diye. Bayram öncesi olması beni çok yıprattı, normalde eşim asla aileme karşı böyle davranan bir insan değildir her konuda yardımcı olur koşar eder gider gelirdik. Ama sanırım patladı bu konular birikince
bahaneler ve manipülasyonlar.....Az önce konuştuk. Annem ona kızımı aşağılama cümlesini kurduğunu ve bu aşağılama kelimesine takıldığını söyledi. Ben böyle bir insan asla olmadım dedi. Benim ailem bile asla bötle kötü cümleler söylemedi sana ama annen bana aşağılama kelimesini kullandı dedi bu yüzden ben ailenle ve benim ailemle görüşmeyeceğim artık aileler olunca bmyle oluyo dedi. Bense aşağılama kelimesini hatırlayamıyorum bile. Kardeşin saçma sapan benimle alay eden paramın muhabbetini yapab şakalar yapıyo dedi ki ikisi de aslında birbirine şaka yapar. Böyle sanırım üstüsre geldi ve aşağılama kelimesi tuzu oldu galiba.
Bayramda herkes kendi ailesine gitsin. Bu triplerini de yemeyin. Ben birinin hareketlerinden rahatsız olucam sonrada onlara şaka yapıcam bu saçma değil mi? hemde bir çay üzerinden.Zaten yine konuşucam aileleri değiltiremeyiz ama bundan sonra ona göre davranacak herkes sizinkilerde bizimkilerde diye. Bayram öncesi olması beni çok yıprattı, normalde eşim asla aileme karşı böyle davranan bir insan değildir her konuda yardımcı olur koşar eder gider gelirdik. Ama sanırım patladı bu konular birikince