- 10 Mayıs 2022
- 1.407
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
aslında orda da belirttiğim gibi ben örmelerinden mutlu oldum hata beğendim de orda takıldığım şey bana sen sakın örme ben daha şun bnu alıcam yapıcam demesi, ki ben onada tepki vermemiştim çeşit çeşit kullanır bişey olmaz dedim ama işte ben alttan aldıkça farklı farklı damarıma basmaya devam ediliyor.Önceki konularınızı hatırlamıyorum o yüzden bu anlattıklarınıza göre yorumum her şeyi kafanıza takıyorsunuz. O battiye örmüş öbürü sen örme çok olur demiş vs vs.
Benim tavsiyem bu kadar her şeyi kafaya takmayın siz yıpranırsınız.
İstemediğiniz şeyleri kv, kp ve eşinize söyleyin ve yapmak istemediğinizi yapmayın ama eşinize de sürekli anne babasını çekiştirmeyin.
Hayat kısa milletin dediğini yaptığını çok kafaya takmaya değmez
benim asıl derdim eşimin benim hassasiyetimi anlamaması. elalem umrumda değil yani bunlar için eşimle kavga etmedim olayın üzerinden zaman geçti konular birikince patladım bunun sebebide aslında eşim. O bile beni anlamıyorsa zaten başkasının anlamasını beklemem aptallık olur sanırımÇok uzun yazmışsınız hepsini tam okumadım ama hassas bir dönemdesiniz herkesin dediğini ondan bu kadar kafaya takıyorsunuz. Benimde çocuğum olmadı miillet olarak hadsiz bir milletiz maalesef herkes canı istediği gibi konuşuyor. Siz sizin hassasiyetinizi anlasınlar ona göre konuşsunlar istiyorsunuz ama insanlar ona göre davranmazlar takmamayı öğreneceksiniz.
sanada bol şoklar diliyorum o zaman hayatta ne diyim :) kv denin söylediği şeyler nrmal şeyler mi yani hadi abarttığım var bazılarında alınganlık yapmışım insan gelinine çalışmalara başlayın der mi insan bebeğini kaybetmiş birisine ilk defa senin mi bebeğin düşüyor der mi ya ben insanları hep anlamaya ve empati kurarak konuşmaya çalışırım bunlar bana ters geliyo.Ay offff birinci şok ikinci şok noldun sanki ya kadının laflarinin hepsine ayrı ayrı takılmak nedir Allah valla senin gibi alıngan gelin nasip etmesin2. Şokundan sonra okumaya gerek duymadım açıkçası sen ne Kaynanalar var bilsen kadının ellerini kollarını öperdin
Allahta sana kötü şoklar yasatmaz inşallah o zaman bu şoklara şükredersin çünkü battaniye örmekmiş kız olsun diye dua etmekmis tozz pembe seylersanada bol şoklar diliyorum o zaman hayatta ne diyim :)
ay tamam en tatlı sizsiniz yaÇok sinir bozucu bir insansınız, size nasıl tahammül ediyorlar şaşırdım sabir diliyorum kv'nize
Sana sadece şunu dicem sen bu hayatta daha çok üzülürsun bu lafımı yaz kenara herkesin her dediğini kafaya takip olur olmaz herşeye üzülüp yıpranırsn sana bana ters gelen ona buna gelmez sen bem dusunerek konuşuruz ama o bu düşünmez . Herkes tornadan çıkmış gibi aynı değil malasefsanada bol şoklar diliyorum o zaman hayatta ne diyim :) kv denin söylediği şeyler nrmal şeyler mi yani hadi abarttığım var bazılarında alınganlık yapmışım insan gelinine çalışmalara başlayın der mi insan bebeğini kaybetmiş birisine ilk defa senin mi bebeğin düşüyor der mi ya ben insanları hep anlamaya ve empati kurarak konuşmaya çalışırım bunlar bana ters geliyo.
Sen bu lafları kaldıracak bünyedeysen tabiki de ne mutlu sana
haklısın o konuda ama hepsini okudunmu bilmiyorumda ben zaten bukadar incik cincik düşünüp hesabını yapmadım dün tartışınca o zaman gözüme batan şeyler sonra dilime döküldüSana sadece şunu dicem sen bu hayatta daha çok üzülürsun bu lafımı yaz kenara herkesin her dediğini kafaya takip olur olmaz herşeye üzülüp yıpranırsn sana bana ters gelen ona buna gelmez sen bem dusunerek konuşuruz ama o bu düşünmez . Herkes tornadan çıkmış gibi aynı değil malasef
Teşekkür ederim bazen benmi abartıyorum diyorum bunu diyorsamda evet abarttığım yerlerde vardır belki ama insan bedensel ve zihinsel yorulunca artık bişeyleri abartmadıkca içine attıkcada kendisi dahha çok yoruluyor. ben gündüz çalışıyorum akşam evde yemek hastasonum evde temizlikle geçiyor 1 pazar günüm var ben napıyım hangi ara dinleniyimÖncelikle geçmiş olsun bence yaşadığınız çok zor bir durum. Olaylara kimin nasıl reaksiyorn göstereceği farklıdır. Bu kırılgan döneminizde kv davranışları ve eşinizin ona uyması çok yanlış bence. Gitmek istemediğiniz yerlere gitmeyin kendinizi strese sokmayın , eşinizde bir yerden sonra neyin ne oldugunu anlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?