Kv ve eşim. Gerçekten yoruldum

Evet battaniye detayını ben de göremedim.
Konu sahibini tamamen haklı buluyorum. Ben çağırmadıysam hastanede işi ne ya
Kv'si battaniye örmüş bebeğe, konu sahibi de örmek istemiş bi battaniye, kv de "sen örme ben örüyorum" tarzı bişey demişti sanırım. İlk okuduğumda öyle hatırladım ama silmiş orayı..

Ben ilk hamilelik testimde pozitif çıkıp daha doktora gidemeden kanamam başlamıştı ne olduğunu anlamamıştım kimyasal gebelik ne bilmiyordum.
Kayınvalidem biz doktora giderken aynı sizin kv gibi bizimle gelmek için ısrar etti ve gittik. Ve otoparkta arabada ben korkudan titrerken ayyy dur makyaj yapmamışım doktor beni böyle görmesin diye makyaj yaptı.

Yani demem o ki kayınvalideler böyle.

Battaniye konusu silinmiş sanırım orayı görmedim.

Cok teşekkür ederim beni gerçekten anlayan birilerinin olması birazda olsa rahatlatıyor. Beni desteklemeniz değil anlamanız benim icin daha önemli

Ben zaten defalarca sirf kocamla aram acilmasin diye gittim ama boyle saatlik planlar ol.uyo4 oglen basliyor aksam bitiyor planlari piknikler sahiller oturup saatlerce muhabbetler il dışı geziler köyler yani ben aksamina eve gelip kostur kostur is yapıp sabahin kirunde uyanip yine ise gidiyorum. Bu durumda hala kocami düşünmüyor mu oluyorum acaba. Ben bunlara tamam hoş olsun herkes ben zevk kismina bakiyim dedikce tepeme biniliyor. Cok kisa bir örnek daha. Eşimle bir gun evi dip köşe temizleyip yorulduk ve akşam sahile kaçalım cay icelim dedik biz tam çıkarken bizi aradilar bize gelin diye bizde sahile gidecegimizi soyledik davet etmedik ve yarim saat sonra supriz yapip yanimiza gelmişler sonra biz onlardan önce kalktik kalkarken de dedilerki kahve icmeyin bizde geliriz beraber iceriz dediler ve ordan bize geldiler bakin ne mutlu dimi

Insallah bende bu seviyeye kavusurum biran once

Bir diger detay da benim adima arkadaslariyla toolanip kahve fali baktirmis ve falci ablalari demiski bu kızın çocuğu olmuyor tedaviyle olur anca demiş. Ve kv nin babası öldü cenazeden sinra 7 sine kadar okunan kuranda her aksam is çıkışı oraya gittim 1 hafta boyunca evime uyumaya gitttim sadece ve bana orada kv nin arkadaslari herkesin icinde sen bi doktora git bence dedi noldu dedim ee falci dedi boyleyken böyleymiş belkide ondan olmuyordur dedi yani ben orada bulunun kimseye kv dahi biz cocuk icin deniyoruz da olmuyor diye bisey demedim kimse bizim cocuk istedigimizi bile bilmiyordu esimin tedavisini bilmiyordu. Rencide edici bir durum degilmi sizce bu? Demekki baktilar bizden ses yok gelinde sorun var diye teshis koyup konusulmus rahat rahat

Aman vallahi demem neden aramiyor ilgilenmiyor diye Allah en iyilerini size versin

Vallahi hepimizin işi zor cogu kişi herkes herkesi anlamak zorunda degil diyor ama koca insanlar halden de anlamayacaksa heleki karsindaki cok zor bir durumdaysa o an kimseden de anlayis beklemesinler. Ben o durumda alingan da olurum ama o anlari dabunutmam mesela

Rujunu sürerken elinin tersiyle ağzına bir tane çaksaydın ensesinden çıksaydı ruj.
İnsan mı o şimdi?

dediğiniz gibi arayıp sorulmak güzel bir şey.
ama muayene olurken içeri girmeye çalışması veya istenmediği söylendiği halde gelmesi mesela sisi rahatsız etmez miydi?
İçeri girmek istemesi tabi ki çok saçma ama yanında olmak için gelmesi normal bence.Kayınvalidesi gelme diyor ama gitmesem ayıp olur diye düşündü galiba.
Her şeyi böyle dert edersek vah ki vah halimize.Bazen rahat olmak lazım,ömür geçer mi yoksa?

Ben size kocanızı düşünmüyorsunuz demedim ki siz buraya konuyu yazıp fikir istemişsiniz ben de kendim olsam ne yaparım diye düşündüm onu söyledim. Ya kolay kolay hiç bir konu beni küslüğe götürmesin istiyorum artık hem de dışarıdan bi konu hiiiç. Zaten herkes çok mutsuz bide küslük çekemem

İnsan çizgisini net olarak çekmeli. İstemiyorum demek istemiyorum demeli. Ayıp olmasın diye diye milleti eyleyerek ömür mü geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…