Boşanmak ya da boşanmamak.

Hamişken kocasını öldürmek isteyen kadınlar tanıyorum :)

Biraz kendınıze ve eşinize zaman tanıyın sadece bebeğinizi düşünün. eğer gerçekten hiç bi şekilde kafanızı susturamıyor aynı noktaya gelip duruyorsanız ve başka sorunlarınız yoksa ilk seçenek boşanmak olmasın

yıllar ıcınde tek büyük tartışma diyorsunuz saçma sebeblerden üstelik

Evliliğiniz bi şansı hakeden cınsten.
olmazsa olmazlar yok şuan ortada anlattığınıza göre, bi çift terapisi yada psikolojik destek sonrasında eğer daha da çekilmez bi haldeyseniz biraz ayrı yaşamak olabilir baktınız özlem duymuyorsunuz yüklerinizden kurtulmuş hissediyorsunuz o zaman boşanmayı düşünürsünüz

Yani şu kafadayım ben eşle problem yok ve sorun aileyse ve eş aile ile sizi görüşme mecburiyetınde bırakmıyor evinize de gelmesine müsade etmicek kadar evini eşini tanıyorsa ilk adım boşanmak olmamalı

Anlamak anlayamıyorsanız , hasret çekmek ve eğer zaman gecıyor ve siz hasret cekmıyorsanız o son adıma gelince bitirmek .
İşte ben şans vermek istiyorum ama batıyor bana buna rağmen çoğu gece beraber uyuyorum öpüyorum vs. Şuan 10 gündür yok ve özlem sıfır aksine sanki bu adam hayatımda hiç olmamış gibi. Terapiden korkuyorum chat gptye her allahın günü yazıyorum ya o eşimin daha mantıklı benim duygusal olduğumu söylüyor bu yüzden kocan seni anlamıyor açık açık konuş diyor. Nereye kadar varlığı rahatsız eden adamı zorla öpüp duracağım 🤣 üzülmesin diye özlüyorum bile diyorum

Ama öncesinde soğuma yoktu hiç gayet normaldik. Nasıl düzeliyor bu şimdi hamileyim diye cinsellik sıfır ama çocuk doğunca bahane yok reddedilince de biliyorum küsecek. Zaten şuan sessiz moddayım kavga etmiyorum dilime geleni ya sabır diyip yutuyorum.
E tamam işte gebelik ilerledikçe hormonlar coştukça nefretiniz artıyor adama. Aslında ortada bir şey yok. Doğumdan sonra da o hormonlar birden çekiliyor süt hormonu artıyor. Gece bebeğim kucağımda ağlarken uyuyan eşimin suratına bakıp bir yumruk çaksam şuna kovsam evden diye düşündüğüm çok olmuştu. Halbuki adamın yaptığı bir şey yok, ben emzirirken kalkıp mamasını da hazırlayıp getirip uyuyordu. Hala uyuz oluyorum bazen ama geçiyor zamanla.
Eşiniz de durumun farkında belli ki ılımlı yaklaşıyor.

Ben biraz duygularinizin hamilelikle alakalı oldugunu düşünüyorum. Çünkü çok garip bir dönem. Benim 8 ay boyunca bulantılarım vardı, hic kusmadim, ama aklınıza gelebilecek her şeyden midem bulandı. Duş jeli sabunlar kahve kokusu yemek kokuları, hayatta en sevdiğim vanilya kokusunu bile duyunca kusacak gibi oluyordum. Ve hicbir şey mutlu etmiyordu, yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyordum vs.

Eşiniz bence son derece yapıcı davranıyor. Konfor alanını bozmamak için yanınızda olduğunu dusunuyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz. Çünkü artık erkekler de en az kadınlar kadar tahammülsüz. Eğer huzursuzluk varsa o ortamda kalmak istemiyor. Sizinle birarada olmayı seciyorsa bu sizinle birarada olmak istedigi içindir, naçizane fikrim. Siz biraz daha alıngan ve sıkıntılı bir dönemde olduğunuz için daha fevri tepkiler vermişsiniz. Boşanma düşüncesini aklınızdan cikarin çünkü gerçekten boşanmak için ortada hiçbir sebep yok. Doğuma 3 ay kalmis, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, sonra yeni bir dönem baslayacak, ilişkiniz yeniden şekillenecek.
Umarım hamilelik yüzündendir. Benim de hiç bulantım yok kusmam yok ama koku cidden rahatsız ediyor bu arada. Yine mutsuzum yorgunum. Zaten düşük tehlikesi de vardı 3 kere kanama ysşadım. Bu da ölecek diye zehir oldu üstüne bu durum tuzu biberi oldu. Doğum eylülde bu arada. Teşekkür ederim

İşte ben şans vermek istiyorum ama batıyor bana buna rağmen çoğu gece beraber uyuyorum öpüyorum vs. Şuan 10 gündür yok ve özlem sıfır aksine sanki bu adam hayatımda hiç olmamış gibi. Terapiden korkuyorum chat gptye her allahın günü yazıyorum ya o eşimin daha mantıklı benim duygusal olduğumu söylüyor bu yüzden kocan seni anlamıyor açık açık konuş diyor. Nereye kadar varlığı rahatsız eden adamı zorla öpüp duracağım 🤣 üzülmesin diye özlüyorum bile diyorum
Boşver ne bilsin uygulama Senın hislerini .

Sen gebelikten önce bu adamı sevıyordun da 3-4 ayda mı böyle adamdan nefret eder oldun o eksik parça nerde onu bul önce

Ortada sorun bile görmüyorim gisla fazla büyütmüşsün bence , bosanacak bir şey yok ortada.
Zaten sorun ortada sorun olmadığı halde bu adamın durup dururken hayatımdaki en büyük düşman olması geçer diyorum geçmiyor bu akşam eve gelecek yine köşe kapmaca oynayacağız evde

E tamam işte gebelik ilerledikçe hormonlar coştukça nefretiniz artıyor adama. Aslında ortada bir şey yok. Doğumdan sonra da o hormonlar birden çekiliyor süt hormonu artıyor. Gece bebeğim kucağımda ağlarken uyuyan eşimin suratına bakıp bir yumruk çaksam şuna kovsam evden diye düşündüğüm çok olmuştu. Halbuki adamın yaptığı bir şey yok, ben emzirirken kalkıp mamasını da hazırlayıp getirip uyuyordu. Hala uyuz oluyorum bazen ama geçiyor zamanla.
Eşiniz de durumun farkında belli ki ılımlı yaklaşıyor.
Belki içten içe hamileliğin suçunu ona atıyoruz ya sonuçta çok zor bir şey. Hele bebek bakmak. Kedi köpek ördek civciv hepsi doğuyor anne peşinde biz bebe peşinde. Beden fiziksel ruhsal mahvoluyor. İnsanlar 2. 3. Bebeği yaptığına göre isteye isteye bir yerde umarım geçiyordur. Yoksa kocam da fazla sabır gösteremez biliyorum

Eşinin yeterince tepki mi göstermediğini mi düşünüyorsun? O yüzden mu öfke?
Benimle hala sen haklısın ben haklıyım yarışı hala annemi atamam demesi. Ve tersi olsaydı o nasıl tepki verirdi acaba. Benim babam ona hakaret etsin arabamıza göz koysun. Ben sadece baba salak salak salak konuşma hadi desem. Ne olurdu acaba. Hala evden kovdun ettin aileyi karıştırdın. Sus artık diyince sustu. Sonra abisi geldi konuştuk gözüme gözüme bakıyor biliyorum konuyu açacak. Sus sakın açma dedim

Umarım hamilelik yüzündendir. Benim de hiç bulantım yok kusmam yok ama koku cidden rahatsız ediyor bu arada. Yine mutsuzum yorgunum. Zaten düşük tehlikesi de vardı 3 kere kanama ysşadım. Bu da ölecek diye zehir oldu üstüne bu durum tuzu biberi oldu. Doğum eylülde bu arada. Teşekkür ederim
Evet işte stres stres. Ben de iki kayıp yaşadım öncesinde. Gebeliğim de riskliydi, bir defa kanama yaşadım, iki defa doğum sancım başladı durdurdular falan. Plasenta previaydım, sürekli yatıyordum, evimi istediğim gibi temizleyemiyordum. 31.haftada çok çok trajik bir doğum yaşadım, sonrasında da 40 gün yoğun bakımda kaldık bebeğimle birlikte. Eve çıktıktan sonra her besleme büyük stres kaynağıydı çünkü tam tıkanma yaşıyordu sürekli. Bütün bunlar hep etkiliyor. Duygularınızın gerçek olmadığının farkına varın. Sevgi, ortada bir sebep yokken bir anda bitmez.
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

Benimle hala sen haklısın ben haklıyım yarışı hala annemi atamam demesi. Ve tersi olsaydı o nasıl tepki verirdi acaba. Benim babam ona hakaret etsin arabamıza göz koysun. Ben sadece baba salak salak salak konuşma hadi desem. Ne olurdu acaba.
Annesine tepki vermedi mi nasıl böyle konuşursun diye? Yazdıysan kusura bakma okuduğumu zor anlıyorum bugün o yüzden soruyorum.🥲

Evet işte stres stres. Ben de iki kayıp yaşadım öncesinde. Gebeliğim de riskliydi, bir defa kanama yaşadım, iki defa doğum sancım başladı durdurdular falan. Plasenta previaydım, sürekli yatıyordum, evimi istediğim gibi temizleyemiyordum. 31.haftada çok çok trajik bir doğum yaşadım, sonrasında da 40 gün yoğun bakımda kaldık bebeğimle birlikte. Eve çıktıktan sonra her besleme büyük stres kaynağıydı çünkü tam tıkanma yaşıyordu sürekli. Bütün bunlar hep etkiliyor. Duygularınızın gerçek olmadığının farkına varın. Sevgi, ortada bir sebep yokken bir anda bitmez.
Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun yavrunuz iyi durumdadır inşallah

Annesine tepki vermedi mi nasıl böyle konuşursun diye? Yazdıysan kusura bakma okuduğumu zor anlıyorum bugün o yüzden soruyorum.🥲
Yok telefonda konuşuyorlar annesi dayın arsa satıyor diyor. Arabayı sat al diyor. Ben emekli olacağım nasıl geçineceğim diyor. Kocam da yok arabayı satmam alamam anne kendine güveniyorsan al kenarda paran niye yok diyor. O da işte sen nasıl adamsın böyle adam olmaz karı ağızlısın karına köpek misin koca mısın vs diyor o da sadece anne salak salak konuşma sus diyor kapatıyor. Ve dayısı beni aradı dedi ben arsa satmıyorum satmam uyduruyor ben onunla en son senin düğününde konuştum böyle bir şey yok. Yemin etti kocanı oğlumdan ayrı tutmam diye. Zaten ortada tapu da yok her şey hala babamda neye göre satayım dedi

Hamileyken eşimin ayak sesi bile beni rahatsız etti sanki ayaklarını süre süre yürüyor gibiydi. Hele çocuk olunca iyice delirtti beni.o bibereonu kaç defa kafasına fırlattım.tam boşancaktım 3 ay sonra kendiliğinden geçti hislerim.

Hamileyken eşimin ayak sesi bile beni rahatsız etti sanki ayaklarını süre süre yürüyor gibiydi. Hele çocuk olunca iyice delirtti beni.o bibereonu kaç defa kafasına fırlattım.tam boşancaktım 3 ay sonra kendiliğinden geçti hislerim.
Bir defasında bebeği tam uyutmuşum ki zor uyuyordu, eşim dolaptan bir şey almak için mi ne girdi odaya, ayağında terlik. Terliğin sesine uyandı bebe. Terliğini s.keyim senin dedim. Senin ağzın iyice bozuldu terbiyesiz dedi. 😂

Peki bu adam hiç yanaşmak öpmek vs istemedi mi gerçekten kötü hissediyorum ya. Yalnız değilmişim allahtan. Beni de ağız sesi rahatsız ediyor yemek yerken 🤣 ya da bir şey soruyor yorum yapıyor baygınlık geçiriyorum oysa sorduğu soru bebeği hissediyor musun bir şey düşüyor noldu diyor gece sarılıyor kolunu atıyor sanki tepemde 1 ton yük oluyor

Bir defasında bebeği tam uyutmuşum ki zor uyuyordu, eşim dolaptan bir şey almak için mi ne girdi odaya, ayağında terlik. Terliğin sesine uyandı bebe. Terliğini s.keyim senin dedim. Senin ağzın iyice bozuldu terbiyesiz dedi. 😂
Offf bunlar daha başlangıç o zaman 🤣 bana da oğlumu alır beraber uyurum diyor ben de ezersin diyorum baba hissediyorum aramızda bağ oluştu diyor karnımla konuşuyor gerçek gelmiyor 😂 bazen kıyafet vs atıyor sanki bana yaranmaya çalışıyor nasıl baba hissedebilirsin şov yapıyor gibi geliyor. Mama hazırlayan makineler varmış kahve makinesi gibi alalım diyor mama mı vereceğiz diyorum ne vereceğiz diyor madem çok baba hissediyorsun daha bebek ne yer onu bile bilmiyorsun diyorum 6 aydan sonra mama yemeyecek mi diyor. Bu bile çıldırmama sebep.

Peki bu adam hiç yanaşmak öpmek vs istemedi mi gerçekten kötü hissediyorum ya. Yalnız değilmişim allahtan. Beni de ağız sesi rahatsız ediyor yemek yerken 🤣 ya da bir şey soruyor yorum yapıyor baygınlık geçiriyorum oysa sorduğu soru bebeği hissediyor musun bir şey düşüyor noldu diyor gece sarılıyor kolunu atıyor sanki tepemde 1 ton yük oluyor
Yok o salonda yattı. Yaklaştırmadım yanıma.
Hiç unutmam canım nar çekmişti akmış getirmiş yiyemedim midem bulandı. Komşum getirdi onunkini yiyebildim. Dokunduğu şeyden bile tiksindim. Herkes hormonlarla ilgili dedi. İşte bebek 3 aylık olunca alıştım yeniden kocama

Yok o salonda yattı. Yaklaştırmadım yanıma.
Hiç unutmam canım nar çekmişti akmış getirmiş yiyemedim midem bulandı. Komşum getirdi onunkini yiyebildim. Dokunduğu şeyden bile tiksindim. Herkes hormonlarla ilgili dedi. İşte bebek 3 aylık olunca alıştım yeniden kocama
Allahım çok güldüm ya bana da dolapta onun kıyafetleri kokuyor sadece yıkanmış etmiş kokuyor yine de. kıyafetleri yıkarken bi tişörtü çok güzel kokmaya başladı aldım bu hangi parfümü diyorum gördü meğer spor sonrası koltuk altını silmiş pis ter kokulu tişörtü güzel kokuyor da adamın kendisi duştan çıkıyor yanıma yatıyor git saçını kurut kokuyor diye tutturuyorum

Ayy ne kadar tatlı bir insansiniz yaa😅😅😅 hiç nesem yoktu, şunu okuyunca kahkaha attım😅😅😅 benim de küfür literaturum çocuktan sonra baya gelişti 😅😅

Back
X