Ben biraz duygularinizin hamilelikle alakalı oldugunu düşünüyorum. Çünkü çok garip bir dönem. Benim 8 ay boyunca bulantılarım vardı, hic kusmadim, ama aklınıza gelebilecek her şeyden midem bulandı. Duş jeli sabunlar kahve kokusu yemek kokuları, hayatta en sevdiğim vanilya kokusunu bile duyunca kusacak gibi oluyordum. Ve hicbir şey mutlu etmiyordu, yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyordum vs.
Eşiniz bence son derece yapıcı davranıyor. Konfor alanını bozmamak için yanınızda olduğunu dusunuyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz. Çünkü artık erkekler de en az kadınlar kadar tahammülsüz. Eğer huzursuzluk varsa o ortamda kalmak istemiyor. Sizinle birarada olmayı seciyorsa bu sizinle birarada olmak istedigi içindir, naçizane fikrim. Siz biraz daha alıngan ve sıkıntılı bir dönemde olduğunuz için daha fevri tepkiler vermişsiniz. Boşanma düşüncesini aklınızdan cikarin çünkü gerçekten boşanmak için ortada hiçbir sebep yok. Doğuma 3 ay kalmis, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, sonra yeni bir dönem baslayacak, ilişkiniz yeniden şekillenecek.