• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve eşim birbirine kırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xsx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam konu sahibinin esi bir dahakine harcadigim parayi size mi sorucam ,beraber mi kazandik hayirdir der .konu kapanir :)zaten konu sahibi bir sey diyemediginicin sonunda adam bunu diyecek .
Diyelim ki eşi bu olaylara doldu ondan patladı. E yine ne alaka? Neden karısına çay demlemeyi bilmiyor diye rencide etmeye kalkıyor.
Bununla onun ne alakası var.
Başkasının müdahale etmesinin rahatsız olmanın karşılığı karısını insan içinde eleştirmek mi?

Belki eşi çay bilirkişisidir 😄😄 hiç sevmem biri bık bık çay yorumu yapsın, öyle bir bilirkişi varsa çay demleyen kişi olmamayı hatta bilmediğimin düşünülmesini tercih ederim. Benim eşim öyle değil ama var ailemizde öyle kişiler o yüzden çaya takılmadım ben bu konuda. 😄

O farklı o farklı.
Yani orada sesini çıkaracak o zaman.
Elalemin yanında eşini zorbalamayacak.
Bu gerekçesi olamaz.
Şu hayatta en sevmediğim şey elaleme karşı eşinin açığını söyleyen, şaka afı altında böyle şeyler söyleyen eşlerdir.
Haklısınız. Olayın geçmişi var, karı koca ben diyemem ben söyleyemem diye pısırık takılmasalardı bu noktaya gelmezdi. Ne kadın anne babasına biz böyle uygun görüyoruz bizim kazancımız bizim bütçemiz demiş, ne de kocası ben şundan bundan rahatsız oluyorum konuş ailenle demiş. Sanki kulaktan kulağa oynanıyor. Nasreddin hoca taktiği, her tarafa haklısın deniyor. Şu lafı etmeyeyim, hem eşim rencide olur hem de kayınvalide hoş karşılamaz diyecek kadar kafası basmıyor adamın.

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Esın sacmalıyo.

Pazar günü ailemi iftara davet ettik. Eşim et aldı ve güzel bir yemek hazırlamak istedi. Yemekleri birlikte hazırladık. her şey güzeldi. Yemeğimizi yedik. çay demleyeyim ben dedim eşim de aileme karşı çay demlemeyi bilmiyoki diye bir cümle kurdu şakayla karışık diye düşünüyorum. Annem de hafif gülümseyerek kızıma laf söyleme dedi, ben de eşimin yüzüne baktım gülümsedim bak görüyo musun annem sana ne dedi gibi baktım. Eşim de gülümseyerek tamam diyip başka odaya geçti ve saatlerce odadan çıkmadı, çalışıyorum dedi. Ben sürekli odasına gidip çay va istersen getirebilirim bak çok ayıp olacak lütfen on dk olsa da içeri gel dedim ama bana işim var diyip durdu. 2 saat annemlerle oturduktan sonra annemler evlerine gitmek için kalktılar fakat eşim uğurlamaya çıkmadı bile, babam rahatsız etme kızım işi varda dedi ama kırıldığı belliydi. Annemle babamla dün bu konuyu konuştuk ve annem ağladı bizi istemiyo mu neden böyle davrandı diye bense sizle alakası yok işi vardı genelde böyle işe dalınca herşeyi unutuyor sakın öyle düşünmeyin dedim defalarca ama doğal olarak annem eşimin adım atmasını bekliyor. Kardeşim ise durumu biliyor onunla daha açık konusuyoruz o da eşimin bu tavrının saçma ve sert olduğunu düşünüyor. Ben eşimle konuşmaya çalışıyorum ama tersliyor konusmuyoruz. Ayrı yatıyoruz. Asla muhatap olmuyoruz birbirimizle. Ben şimdi napıcam
Bu konu fake mi? Ciddiye alalım mı anlamadım ki?
Kusurlu olan 10/10 esiniz. Kadının çocuğuna laf etmiş kadında cevap vermiş
Çay demlemeyi bilmiyor ne demek hadsiz. Bilmez bilmez kalk sen demle.
Hadi sert olmasın yorumum şaka yaptı diyelim anne de öyle deme çocuğuma dedi. Adam gülerek söyledi kadın ciddi mi söyledi?
Esiniz gerçekten şaka yaptı da anneniz sert mi girdi konuya siz taraflı baktığınız için mi annem güldü diyorsunuz?

Şimdi kendi yorummma geleyim bu ne ya evine misafir davet edip odalara kaçmak ne demek saygısızlık bu. Tepkinizi koyun yüz verdikçe daha önünü alamazsınız

Back
X