Kv ve eşim. Gerçekten yoruldum

Konu sahibini gereksiz alıngan görenler, Her gün kayınvalidesinin “bebek çalışması” adı altında hadsiz yatak odası tacizine maruz kalınca ses etmesin o zaman. Ya da doktor muayenesinde odaya dalmaya çalıştığında buyur etsin. Biz uyuyoruz demenize rağmen dakikalar sonra kapınızda bitince de sempatik kalmaya devam edersiniz.
Hatta sizden habersiz maaile planlar yapıp plana icazet beklediklerinde tamam diyip uyum sağlarsınız falan, her şeyi hep beraber yaparsınız.
Erkek ailesiyle diz dize göz göze tam hayallerinizdeki gibi.

Konu sahibi geçmiş olsun.
Tavrınızı uygun bir dille ortaya koymakta çekinmeyin.

haklısın o konuda ama hepsini okudunmu bilmiyorumda ben zaten bukadar incik cincik düşünüp hesabını yapmadım dün tartışınca o zaman gözüme batan şeyler sonra dilime döküldü
Yok ben 2 . şok'tan sonrasını okuyamadım açıkçası elbette haklı olduğun yerler vardır ama hayatta karşımıza daha nasıl insanlar çıkacak ne şoklara uğrayacağız tahmin bile edemiyorum

Ya işte davranmak istediğim gibi davranıyorum suç oluyor eğer ben buraya herşeye eyvallah dedim desem buseferde şey derlerdi sen ipleri vermişssin zaten ellerine başta herşeye tamam demişssin bu saatten sorna zor toplarsın diceklerdi. o yüzden burada beni haksız bulup abarttığımı düşünenleri de takmıyorum.

ne alaka ya annem tam tersi bana ılımlı olmam için konuşuyor hep bunlar devede tırnak olduğu içiin ben dünkü tartışma ve taşmadaki konuarı yazdım. siz abartı görmemiş olabilirsiniz ben abartı buluyorum. siz daha katı olabilirsiniz daha güçlü olabilirsiniz demekki ben değilim

O zaman çocuk da yapma çünkü daha çok üzülürsün her şeye. Ve madem kaynanayı kabul edemiyosunuz hiç yapmayın derim. Kafayı yersiniz o zaman.

O zaman çocuk da yapma çünkü daha çok üzülürsün her şeye. Ve madem kaynanayı kabul edemiyosunuz hiç yapmayın derim. Kafayı yersiniz o zaman.
çocuk yapmak için kaynananızın huylarına mı bakıyosunuz. kaynana ben çocuk yaptıktan sonra daha da kötü olursa silerim gider ben şuan olaylar çığrından çıksın istemediğim için aslında kafaya takıyorum. vakti gelince benimde elimde armut toplamıyo

Allah Allah bebeğinizi kaybetmissiniz neyse ne kayinvalidenin ne işi var hastane kürtaj ortamında eş yeterli kayıp ikinizin bı dursun az anlayış az olgunluk az büyüklük sizin yaptığınızda ne var göle yoğurt dokulmemis kadının binbir zorlukla sahip olacağı bir can gitmiş kolay bir psikoloji değil bu duzelmek iyi hissetmek zaman ister.Burda bir aylık başından belli nişan atanlar feryat figan nasıl onlara saçma senin derdin git yüzünü yıka gel gülümse git kahveni iç demiyorsam hani normal düşünüyorum ya sizede demem.Bu eş umarım sizi üzmez bu kaynanaya ( kayınvalide diyemem tavırları için ) umarım bı denge sağlanır . Başınız sağolsun.

Benim yaşayış şeklim şu bu konu eşimle benim aramı açmama değer mi ? Bunu baz alarak hareket ediyorum.
Mesela kahvaltı konusu eşime derim ki “ tamam gidelim heves etmişler ama kahvaltıdan sonra ortak planımız olmasın başbaşa olalım” gitmemezlil etmem kocamın isteğimi geri çevirmeye değmez yani.
Ve ya ayrı bir örnek. Eşime annesinin yanında ters davranmam çatmam sebebi ne olursa olsun. O da bana annemin yaparsa çok bozulurum. Sonuçta çocuk kaybeden siz olduğunuz kadar eşiniz de ve adam istiyor ki doktor doktor geziyor.
Velhasıl benim için huzur çok önemli o yüzden kocamla aramı açmak için şok önemli şeyler olması lazım

İşte bu olgunluğa herkes kolay kolay ulaşamıyor maalesef. Huzur için aslında yapılması gereken bazı fedakarlıklar var ama insan takılmadan geçemiyor. Ben de dahil.

İşte bu olgunluğa herkes kolay kolay ulaşamıyor maalesef. Huzur için aslında yapılması gereken bazı fedakarlıklar var ama insan takılmadan geçemiyor. Ben de dahil.
Ben de 12 yılda geldim buraya kolay gelmedim
Yani kahvaltıya gitmeyip 2 gün küs kalıp zaten günleri kendime zehir edeceğime kocama istediğini yapıp,onun için yaptığımı hissettirip gerekirse gözüne sokup sonra da kendi isteğimi yaparım onunla misssss.
Aaaaah ah yıllarca ne saçma mücadeleler vermişim son 5 yıldır inanın hayat daha kolay kafam artık bomboş

öncelikle geçmiş olsun, umarım hayırlısıyla tekrar bir evlat sahibi olursunuz.
konuyu okuduğum kadarıyla kv biraz fazla müdahaleci. yani belki biyolojik olarak çocuk sahibi olamayan insanlara toplum içinde ne zaman çocuk yapıyorsun gibi abes sorulardan nefret ediyorum.
belki o insan o an üzülecek belki çok çocuk istiyor olmuyor veya tamamıyla kendi kararı ile istemiyor, bu kadar müdahaleci olunmamalı.
muayene odasına girilmesi, istenmediği defaten söylendiği halde hastaneye gelinmesi...
haftasonu konusuna da katılıyorum, belki eşimle baş başa program yaptım ya da çok basitçe sizi görmek istemiyorum o gün, bu tarz emrivakilere ben de asla göz yumamam sizi haklı buluyorum.

Valla bravo gerçekten ben bunu yapmam gerektiğini bildiğim halde incik boncuk ne varsa takılıyorum. Darısı başıma ama en kısa sürede. Tabi bende de gelişme var 9 ayda çoğu şeye amaan demeyi öğrendim

Kayınvalide arayıp sormasa ,ilgilenmiyor olur gelse fazlalık olur.Şimdiki gelinlere yaranmak da zor.Kadının aman aman bir sıkıntısı yok, belki sana moral olsun diye kahvaltı düşündüler.Böyle böyle evlilikler yıpranıyor,sonra olan çocuklara oluyor

Yok onun doğurduğu çocuğun yani kocamın huylarına bakıyorum. İstese aradaki çizgiyi çok net çeker ama istemiyor, neden bi düşün bakalım? Niye böyle birini baba yapayım ki?

dediğiniz gibi arayıp sorulmak güzel bir şey.
ama muayene olurken içeri girmeye çalışması veya istenmediği söylendiği halde gelmesi mesela sisi rahatsız etmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…