Eşim,kuzenleri ve bayram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah askına o zaman degerlerinize uyan birini eş diye seçseydiniz böyle davranarak evli barklı dediginiz insanları da zan altında bırakıyorsunuz ilk mesajınızdan kuzenlerin de evli oldugu anlaşılıyor. Kuzen evliligi ztn modern ailelerde normal görülmez aksine kuzen abi/abla/kardes gibidir. Bu şekilde davranarak eşinizi kendinizden sogutursunuz. Yukarıda bir üye yazmışki enerjilerini kıskanmışsınız vallahi billahi ben de ilk okudugumda öyle düşündüm, oruçtan çıkıp midesi bulanan insan da yoldan gelen misafirlere kibarlık yapar kusura bakmayın rahatsızım biraz da der yani bana göre mesela. O zaman benm görüşüme göre de siz yoldan gelen insanlara suratsız davranarak nezaketsiz bir yaklaşımda bulunmuşsunuz. Haa ama pardon hep sizin bilgileriniz, dusuncelerniz dogru dinen ve maneviyen :))))) neyseeee
Ya ne münasebet ben yine guleryuzlu idim ama enerjim yüksek değil evet ,kıskanıyor olsam burda ben onlara göre daha ağırım yazmam zaten. Kıskandığım şey eşim. Ayrıca eşim de güya dindar,namazlı filan

Öncelikle karşıdan çok kompleksli ve kıskanç görünmüşsünüz. Arkanızdan da bu şekilde konuşulmuştur, emin olun. Böyle bir imajı nasıl yediriyorsunuz kendinize, enteresan

İkincisi, kuzen evliliği ensesttir, sapıklıktır. Eşiniz sapık değil. Ama sizin beyninizin içi çok karanlık

Eşinize acıdım

Eşim dindar ama çalışma ortamının yıllar içerisinde verdiği rehavet galiba. Bu konularda anlaşamayız, arkadaşlarıyla vs ilişkisi de bence hep bu yüzden bana göre daha esnek
İşte bu sıkıntı evlenmeden önce siz böyle olduğunu görseydiniz evlenmezdiniz bence.Sorunlu eşiniz kimse kusura bakmasın ben evlendiğim insanı kendi doğruma göre seçerim kafasına göre esnememesi gerekiyor .

Selamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil
İsteseler evlenirlerdi zamanında yani.
Bence sen eşine böyle bi yakıştırma yaparak yanlış yapmışsın.
Sen kuzenlerine o gözle mi bakıyorsun ?

Rahatsızlığınızı belirtmişsiniz, ancak eşiniz sizinle aynı hassasiyetlere sahip değilmiş. Biz uyarız uymayız ama dinin kuralı bellidir. İfadelerinizi daha yumuşak kullanmalıydınız, sonra senden soğurum tehdidi falan hoş olmamış

Din düşmanları toplanmış yine. Kuzen kardeş felan değildir. Kardeşiz diyip evlenirsiniz 2 gün sonra. Bence çok haklısınız. Dini olarak zaten caiz değil. Dini olarak olmasa da naşka bir kadınla yalan şalap olmak hiç doğru değil.
Eşi iş yerindeki kadınlara da öyleymiş onlar da mı kardeş yani adamın gereksiz samimiyeti var

Din düşmanları toplanmış yine. Kuzen kardeş felan değildir. Kardeşiz diyip evlenirsiniz 2 gün sonra. Bence çok haklısınız. Dini olarak zaten caiz değil. Dini olarak olmasa da naşka bir kadınla yalan şalap olmak hiç doğru değil.
En dindar siz misiniz bayan din savunucusu

Bizim sülalede bir tane bile akraba evliliği yok.
üst kuşaklarda bile yok.
Beraber büyüdük, beraber oynadık. Evet kardeş gibiyiz. Şu hayatta da asla kuzenimle evlenecek kadar cahil olmadım

Selamünaleyküm hanımlar. Öncelikle iyi bayramlar. Danışmak istediğim bir konu var,çünkü acaba ben mi abartıyorum yoksa benim gibi düşünen var mı merak ediyorum. Dün eşimin il dışından teyzesi ve kuzenleri eşleriyle birlikte maaile geldiler. Beraber büyümüşler,yemiş içmişler geçmiş zaman.. Eşim ben yanlarında olmama rağmen defalarca ikisine de sarıldı, yanaklarından kocaman kocaman öptü,hem de gidip gelip ,acayip mutluydu sürekli şen kahkahalar birbirine sataşmalar. Ben yapı olarak sakın,olgun bir insanım öyle çok kakara, kikiri bir yapım yok. Ama eşim tam olarak öyle bir karakter. Teyze kızları da. Yani ben biraz kıskandım, biraz da boş beleş muhabbetlerden sıkıldım,oruçtan çıktığımız için belki de midemi de bozmuşum, tüm gün mide ekşimesi, asit sorunu yaşadım. Yani pek dahil olamadım olaylara. Suratıma da yansıdı tüm bunlar. Ama yine olağan sakin sohbetimi ettim,misafirleri ağırladık. Sonra gittiler tabi ,yakın mesafe bir ildeler. Kayinvalidem iyi oldu filan dedi,ben de güzel vakit geçirdik dedim,eşim sen hiç de güzel vakit geçirmişe benzemiyordun, tüm gün ağzını bıçak açmadı dedi. Midem kötü napayim dedim. Eve gidince de kuzenler,akraba eşleri vs. nikah düştüğü için namahrem olduğunu ve yabancı bir kadından farksız olduğunu ifade ettim ,bilmiyorsan öğren diye söylüyorum dedim. O da bana ,bana karışma sen yapma dedi. Ben de ne halin varsa gör, en fazla kendinden soğutursun dedim. O da soğuyabilirsin dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama o kadar rencide edilmiş hissettim ki kendimi,onlar karşimda yalap şalap samimi olurken. Sizce abartıyor muyum,çünkü onlara göre kardeşten farksız bu durum ama bence öyle değil
İğrenç bir zihniyet. İğrenç.
Elbette bunu suiatimal eden sapık akrabalar var.
Resmen eşinize sapık muamelesi yapmışsınız. Kıskançlığınız hasetiniz yüzünüze yansımış eşinizde size gerekeni söylemiş.
Ve evet yanlış düşünüyorsunuz.
Eşleriyle geldiler diyorsunuz eşlerine ne sıfat yakıştırdınız allah bilir.

İğrenç bir zihniyet. İğrenç.
Elbette bunu suiatimal eden sapık akrabalar var.
Resmen eşinize sapık muamelesi yapmışsınız. Kıskançlığınız hasetiniz yüzünüze yansımış eşinizde size gerekeni söylemiş.
Ve evet yanlış düşünüyorsunuz.
Eşleriyle geldiler diyorsunuz eşlerine ne sıfat yakıştırdınız allah bilir.
G..vt demiştir eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X