Boşanmak ya da boşanmamak.

Ayrıca bebek çok iyi çiftler arasında bile sorun yaşamaya neden oluyor lohusalık yorgunluk falan filan bu durumda iyice kötü olacaktır pozitif konuşamiyorum maalesef sana dokunmasini bile istemediğin adamla evli kalmak doğru değil
Geçici bir durum olabilir bibi

Ben 9aylık hamilelik sürecimde her ay eşimi boşuyordum nerdeyse.
Hormonlardan kaynaklanıyor,şu an kırgın ve incinmiş hissetmeniz normal ama ben eşinizin çok büyük hatasını görmedim.
Lütfen doğumdan önce bu sorunu aşmaya çalışın çünkü lohusa depresyonu çok daha ağır geçiyor.
Bakalım benim koca nerede patlayacak. Nereye kadar nazımı çekecek

sadece sen suclusun gibi geliyor bana ya 😂 daha once de söylemiştim.
Kocan zaten annesine gerekli cevabı
verip onun dedigi şeyi (tarla marla meselesi) yapmayacağını söylemiş, sen gidip daha annesiyle ağız dalasina girip lafi yiyip kocana sikayet etmissin, napsin gitsin anasini mi dövsün?

Sen müdahale etmeseydin bu konuyla hic alakan olmucakti aslinda, onlar ana oğul çözmüş olacakti, adam gerekli cevabi vermis çünkü. Ama sen durmamış oradan buradan girmissin olaya, durduk yere annesinin seni aramasi imkansiz çünkü, aradi diyelim haydii, benim bir alakam yok diyip uslupluca sonladirabilirdin konusmayi.

Ustune bir de adami evden kovup, anana git diyip, gittigi icin ustune trip atmissin, istedigin ne?

Hele annen, yok 5 cocugu olsa bosanir vs nooluuyor yani, olay yokken ortaligi atese vermissiniz.
Bu durumda bosanmak isteyen sadece esin olabilir, o da hakli bir istek olabilir anca.

Bu problemi profil mesajlarinda anlattiginda hamilelik hormonlarina vermistim bu arada, ama suan katiyen öyle düşünmüyorum, ekşın istiyorsun, kaoss istiyorsun, bir lafina adam dunyalari yakmadigi icin uzulmussun, kiyamam😇
Şuan annesiyle konuşmuyor onunla da tartıştı elde ne anası kaldı ne karısı. Zaten ben bunu da kabul ettim. Sonuçta annesi ne olursa olsun o bağ kopmuyor. Annem de kendi anne babasıyla neredeyse 20 senedir konuşmaz. Ama hala konularını açar. Sorun ben kendimi zorlasam bile adamın varlığının bana batması

Konu sahibi, sana rahat batmış gibi geldi, kusura bakma. Hem ekmekten hem pastadan olmak istemiyorsun. Bence sen 2 hafta kadar annenle babanla kal, bir kendine gel. Bu 2 haftada kocanı özlemezsen o zaman boşanmayı düşünürsün.

e boşanmayacaksan niye milleti yordun o kadar konu açıp.
sen net kararını vermişsin zaten :D
İşte hiç kolay bi karar değil. Hamileliği suçluyorum. O da bir şey demiyor ama onu hiç bu kadar sürekli reddetmedim. Benim huyum tamamen değişti zaten. Açık açık yüzüne karşı beni sal gerçekten korkuyorum kasılmam olur düşük olur diye çekiniyorum dedim. E benimle uyumak istemiyorsun da diyo. Artık horluyorsun yine dedim 🤣 köşe kapmaca oynamaya başladık evde. Yine ben kalkıp yemek yapıyorum en azından. Konuşuyorum da. Ama o konuşunca heyheylerim tepemde.

İşte hiç kolay bi karar değil. Hamileliği suçluyorum. O da bir şey demiyor ama onu hiç bu kadar sürekli reddetmedim. Benim huyum tamamen değişti zaten. Açık açık yüzüne karşı beni sal gerçekten korkuyorum kasılmam olur düşük olur diye çekiniyorum dedim. E benimle uyumak istemiyorsun da diyo. Artık horluyorsun yine dedim 🤣 köşe kapmaca oynamaya başladık evde. Yine ben kalkıp yemek yapıyorum en azından. Konuşuyorum da. Ama o konuşunca heyheylerim tepemde.
hormonlardan o yoksa o işse mesele farklı yolları da var ama senin durumun tamamen hormonlardan bence de biraz idare edecek :D

Şuan annesiyle konuşmuyor onunla da tartıştı elde ne anası kaldı ne karısı. Zaten ben bunu da kabul ettim. Sonuçta annesi ne olursa olsun o bağ kopmuyor. Annem de kendi anne babasıyla neredeyse 20 senedir konuşmaz. Ama hala konularını açar. Sorun ben kendimi zorlasam bile adamın varlığının bana batması
o zaman bosanacaksin, gercekci ol doğruları soyle ve bosan, oyle yok anan falan oyunlarina girme.

o zaman bosanacaksin, gercekci ol doğruları soyle ve bosan, oyle yok anan falan oyunlarina girme.
Pişman olmaktan korkuyorum kolay bir karar değil. Tek ben de yaşamıyormuşum. Bir yerde evlilik böyle sürmez zaten kocamda da kesiş sabrı yok ki. Elbet bir yerde boşanmak isteyecek. Düzelirim oğlumla kocamla iyi bir ailem olur mu umudu var işte. Olmasa neden devam edeyim

Back
X