Kv ile kp misafirliği

Sizin ev büyük mü?

Eşinle annenle babanın evine gidip ellerini öpün helallik alın ,arayi düzeltmeye bak

Kabul ederek hata etmissiniz kisin soguk olacagini sanki bilmiyorlardi simdi oturun laf dinleyin kacarak evlendigniz icinde laflari hak etmissiniz zaten

Kabul ederek hata etmissiniz kisin soguk olacagini sanki bilmiyorlardi simdi oturun laf dinleyin kacarak evlendigniz icinde laflari hak etmissiniz zaten
Lafları hak ettiğimi düşünmüyorum etrafinizda dört dönen biri sırf annesi babasını geri de bıraktı diye istediğinizi söyleme ezmek gibi bir hakkınız yok. Keza aile evinde nasıl bir hayat yaşadığımı bilmeden kaçmamı yargılamaniz da ayrı bir ironi.

Annenizle görüşmüyormusunuz gerçekten? Anneden sorunlu biri olarak soruyorum.

Annenizle görüşmüyormusunuz gerçekten? Anneden sorunlu biri olarak soruyorum.
Hayır istemiyorlar. Yaşadığım şehire gittiğimi annemin en yakını biliyordu ki ailemin zaten haberi olmuştur. Benim aramaya cesaretim yoktu ama babam aramasa bile annem belki dayanamaz arar ya da haber gönderir diye çok bekledim olmadı maalesef.

Baban o köyün patavatsız, nadan insanlarla dolu olduğunu biliyor olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_7423.png
    202,7 KB · Görüntüleme: 38
Baban o köyün patavatsız, nadan insanlarla dolu olduğunu biliyor olabilir mi?
Babam eşimin annesini tanımıyor annesi o köyden değil babasını tanıyordu sadece ki eşimin babası bu zamana kadar tanıdığım en mükemmel insan diyebilirim. Babamın köyü istememe sebebi yıllardır iki köy arasında kız alıp verme konusu hep kavga dövüş vs olarak olmuş yani iki köy yıllardır birbirine düşman gibi en fazla üç bes kişi çok iyi anlaşıp devam eder.

Tatlı dille mesela eskilerden bahsediyorken 'onlar eskide kaldı annecim artık ben varım' ya da 'annecim kalbimi kırıyorsun beni istemediğini düşüneceğim' ya da yine böyle bi aile muhabbeti olursa 'benim tek ailem eşim onunla her şeyi yaparız' gibi söylediklerinin kırıcı olduğunu çaktıracak cümleler söyleyebilirsiniz. He anlar diyorsanız karşınıza alıp ' anne köt üniyetin yok biliyorum ama bu söylediklerin kalbimi kırıyor. Böyle konuşmasan olmaz mı' falan gibi birşeyler de söyleyebilirsiniz. İyi insanlar, destekçi bi aile olduklarını anlattınız o yüzden yapıcı cümleler söylemenizi öneririm. He kötü niyet seziyorsanız daha sert şeyler de söylenebilir tabi söylencek çok şey bulunur. He ama eşiniz bırak ben konuşucam dediyse önce konuşmasını bekleyin, baktınız geciktiriyor bi patavatsızlığo daha olursa söyleyin bak konuşmadım bugün bunu duydum. Anneni seviyorum ama bu cümleler beni üzüyor gibi şeyler söyleyebilirsiniz. Mesele politik davranmakta. Sizi sinirlendiriyor gibi değil samimiyetle kırıldığınızı söyleyin. Baktınız çözüm olmuyor o zaman sinirlenirsiniz haklı da olursunuz. Bi de asıl iş elinizde bitiyor ya. Eğer eşiniz durduramazsa siz kavga etmeden durmaz

Eşimde tam olarak sizin söylediğiniz cümleleri söyledi. Bunları söylersem yapmamaya çalışır belki ama ben kendi ağzımın ayarından korkuyorum ben uyardığımda bir şey söylese patır patır ağzıma geleni sayarım öyle bir huyum var yani eşimden başka kimseye aman duruyum alttan alıyım kırılmasın üzülmesin diyemiyorum. Bu gece eşime annemle ilgili söylediği şeyi de söylemeyi düşünüyorum yarın doktora gideceğim en azından tek başıma doktora giderim eşim annesiyle yalnız kalır o ara uyarır konuşur diye düşünüyorum daha da olmazsa ben tatlı dille uyarmaya çalışacağım artık.

Evet yalnız bırakırsanız konuşmak için fırsatı olur. Bence de söylemelisiniz asıl canınızı sıkan şeyleri bilsin ki neden bu kadar tepkili olduğunuzu anlasın. Konuşma sonrası hala aynı sorunlar devam ederse o zaman devreye girersiniz

Söyleyeceğim artık eşime de önceki lafı benim söylediğimi söyleme gelip sana mı şikayet ediyor vs durumu olmasın dedim. Seni araya katmadan lafı çevirerek konuşurum sen sıkma canını dedi bakalım nolacak artık.

Bence kendisine sadece surat asın öyle bi şey dediğinde. Sonra eşinizle tartışın. Annen nasıl bana böyle söyler diye. Annesinin ağzını o kapatsın. Ben bi kere öğle arası eve geldim kv ve eşimin halası bizdelerdi. Muhabbet ederken eşimle evlendirmek istedikleri bi kızdan bahsettiler. O da çok iyiydi ama iyi ki seninle evlenmiş falan dediler ama ne alaka. Ben de daha vakit vardı ama suratımı asıp çıktım işe gittim. Eşime de anlattım tartıştım. Akşam eşim elinde çiçeklerle geldi. Annesigili de uyarmış sizin yüzünüzden tartıştık diye.Bi daha asla yapmadılar. Ben de yüz göz olmamış oldum.

Bu patavatsızlığı senden kaynaklı aile ilişkilerini bukadar detaylı anlatmasaydın keşke ona ne yani başına kalkıp duruyor yanlış. Ve sen kimsesiz değilsin diyemedin mi anam babam sağ beni yetimhaneden almadınız siz! Lafı ağzına tıkayacaksın başka çözüm yok mors et dur kahka at kaf sok aaa şaka yaptım bilmem ne işi götür şamatayla belki ağlaya ağlaya cıkar evden ben varya çileden çıkarırdım onu sidik yarışamazdı benle

Ben ailemin içini çok anlatmadim ama ortak tanıdıklara ilk işi ciddiye bindirelim dediğimiz zaman sormuşlar herkes babasi aksi inat sinirli vb annesi şöyle böyle insandır diye anlatınca bana sıra gelmedi zaten. O kimsesiz lafına gelince de patavatsız falandi ama inan öyle laf beklemezdim bi anda söyleyince kal geldi desem yeridir ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim yatak odasına gittim bavulu indirdim toplanıp gidecektim annesinin suçunu oğluna yukleyemem dedim geri bıraktım sonrasında eşim gelince uzatmak istemeyip kapattım konuyu. Bir daha olursa diye saldırmaya hazır bekliyorum artık zaten.

İnşallah size yansıttığı kadar arkanızdadır. O sizi düşünmez ve ailesine dur demezse bu durum çözülmez malesef

İnşallah size yansıttığı kadar arkanızdadır. O sizi düşünmez ve ailesine dur demezse bu durum çözülmez malesef
O konuda güvenim sonsuz. Bir keresinde de amcamın eşi ameliyat olmuştu aylardir geçmiş olsuna gitmeyen kv biz köye gidince bizimle gelmeye kalkti üstelik yan komşuyu vs de götürecekmisiz hep beraber gidecekmişiz biz eşimle gideceğiz siz sonra gidin dememe rağmen inatlaştı. Durumu eşime anlattım aylardır gitmedi üstelik baban gidelim diye ısrar etmesine rağmen gitmedi şimdi konu komşuyu takıp gelmek istiyor ben gelmelerini istemiyorum gelmeye kalkarsa ayarsız olduğumu biliyorsun çok kötü bir şekilde uyarırım haberin olsun dedim. Eşimde annesine gelme dedi ona da inatlasinca bu zamana kadar gitmeyip biz gidince mi aklına geldi hiçbir yere gelmiyorsun ben karımı alıp gidicem ne seni ne başkasını kuyruk diye gezdiremem siz başka zaman gidersiniz beni ilgilendirmez diye çocuk azarlar gibi azarlayinca kv çıt bile demeden kesti sesini.

Aferin eşine. O zaman hiç dert etmene gerek yok eşin çözer bunu. Sadece ona karşı dürüst ol en kötüsünü saklama ondan en ağırını bilsin ki tepkisi hafif kalmasın. Yani kvne de maşallah. Daha önce böyle bi olay yaşanmışken hangi cesaret bu şekilde konuşabiliyor hayret doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…