Kv ile kp misafirliği

Aslında asla mecbur değilim. Bu yaşıma kadar hep kendim çalıştım kazandim kendime yettim evlenmeden önce aile evi benim için sadece otel gibiydi ailemden de beş kuruş destek görmeden büyüdüm. Arkamda ailem olmasa bile şu dakika bosansam bu evden çıkıp doğduğum büyüdüğüm şehire dönene kadar oradaki çevrem işimi de evimi de hazır ederler. Sadece eşimi sevdiğim üzülmesini istemediğim için susuyordum. Dün gece annem hakkında söylediğini söyleyince rahat bir tavirla boşver takma dedi. Benim üzüldüğümü umursamayan bir insan için niye üzülmesin diye çabalıyorum diye düşündüm bu saatten sonra bir laf duysam beş laf geri veririm artık.

İlk evlendiğimizde iki sene çocuk yapmayalım bende çalışıyım birikim yapalım diye düşünüyorduk. İş bulamayınca çocuk mu yapsak acaba diye düşünmeye başlamıştık tam da. Ama dün ve bugün anladım ki benim evliliğim oturmamış bile sallantida olan bir evliliğe çocuk getiripte çocuk için mecbur bir evlilik sürdüremem. O yüzden gerek 2 sene gerek 5 sene büyük konuşmak istemiyorum ama asla çocuk düşünmüyorum artık.

Sizi vermek istemeyen aileniz haklıymış bende çocuk yapmayın ve ailenizle aranızı düzeltin diyorum haklı çıktınız yazdığınız için diyorum.Guven vermedi bana ne bu eş ne ailesi
Bugün gerçekten bunu düşündüm. Acaba babam hissetti mi ondan mı yok dedi diye 8 ayın sonunda ilk defa babam haklıymış dedim. Eşimle evlendigime asla pişman değilim ama kaçarak evlendiğime pişman olmaya başladım. Keşke üç sene beş sene ne kadarsa babamın ikna olmasını bekleseydim de bunların ağzına böyle laf vermeseydim dedim.

Acilen iş bulmaya çalış, eşine de çok güvenme, en ufak güçsüz, kimsesiz gördüğünde o da ailesi ile bir olacak, sınırlarını net çizmekten korkma , açıkça söyle herseyi ve bu kadar kalmalarına izin verme ...

Ama kaçmak değil esas olan daha çok erken eşinizi daha tanımıyorsunuz büyük konusmayin .Bu kayınvalide çocuk olursa cikmaz sizden .Şimdiden başlamış zaten ön hazırlık.Esiniz içinde bı iki yıl sonrasıni bekleyin iyimi nedir Bence gerçekten aileniz ile arayı acil düzeltin.İnsanin kendi annesi babası başka birşey .Esinizede bakın iyi bakın o kendi annesine o kadar ettiği lafa sus takma gibi bişey demiş Millet kendi annesini nasıl kolluyor görüyormusunuz.Bir iş bulun inşallah gercekten çalışın nolur nolmaz Sonrasına sonra bakın.

Sana bir tavsiye eşine acıma, merak etme erkekler üzülmüyor öyle kolay kolay , zorda kalsa ilk o kurban eder seni ailesine ...

Çocuk için gerekirse ailemle barismayi bile bekleyebilirim eşimin gerçek yüzünü görmek için. Eşim şuan için çok iyi davranıyor bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama düşündükçe artık yaptığı şeyleri vicdanını rahatlatmak için yapıyor gibi gelmeye başladı. Ailemi onun için bıraktım onun yüzünden ailem yok diye belki de kendi çapında vicdan rahatlatmasi yapıyor. Bugün ailem arkamda olsa bugün ailesinin safına geçeceğine emin oldum artık.

Sana bir tavsiye eşine acıma, merak etme erkekler üzülmüyor öyle kolay kolay , zorda kalsa ilk o kurban eder seni ailesine ...
Kesinlikle son dediğinize katılıyorum. Bugün doktora gidecekken annemde gelsin dönüşte annemin işlerini hallederiz dedi. Biz birlikte doktora gidelim dönüşte annenle çarşıda buluşalım dedim daha sonra annesi siz önden gidin ben namaz kılıp geleyim çarşı da buluşalım dedi. Yarın gece mr randevum var eşim gece de olduğu için babamla gidersin ben erken cikmiyim diyince bende kayış koptu. Niye sürekli annenle babanla gidiyorum ben onlarla değil seninle evliyim dedim o nasıl laf öyle sen anneme babama nasıl öyle dersin diye coştu. Kısacası ben onun için ailemi ezdim o ailesi için beni ezmeye hazır:)

Kacan kim olursa olsun yargilarim kusura bakmayin kacmakmi kaldi bu devirde kacipta mutlu olan kac kisi var acaba

Ben kv nizin kotu niyetli oldugunu hissetmedim zaten sizde demissiniz ama bildiginiz malesef dolu dolu cahil. Genelde cahil insanlar sanki hep konusmak gerekiyormus gibi boş boş bile konusurlar.
Sizin kirilacaginizi dusunmesi lazim ama... esinize soyleyin belki sizin uzuldugunuzu soyleyip annesine dikkat etmesini soyler. Cunku siz soylerseniz aileniz ile ilgili sozlerini yine vede daha büyük patavatsizlik yapacagi kesin gibi.
Inşallah kendisine ceki duzen verir.

Al işte. Evlendikten sonra bu erkeklerin hepsi anneci oluyor.

Aileniz ne kadar kötü olursa olsun nasılda kolay eziyorsunuz onları erkekler için. Erkeklerin ailesi katil olsa suçlu olsa gene savunurlar o seviye ki çocuklarını bile gözleri görmez çoğu zaman. Aileniz ile aranızı düzeltin. Kimsesiz olmayın. Tabi ki boşanmak isterseniz çalışır kazanırsınız paranızı ama ne olursa olsun karşı taraf için kimsesizsiniz şu an.

Kötü niyetle söylemiyor zaten tamamen cahillik ve düşüncesizlikle söylüyor. Dün gece eşime bir ton laf sayıp erken yatmıştım eşim konuşmuş sanırım sabahtan beri kızım kızım diye peşimde dönüyor kahvaltıyı akşam yemeğini kendi yaptı evi süpürüp silerken sen bırak ben yaparım diye elimden zorla almaya kalktı. İnşallah aklı başına gelmiştirde böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…