Annem beni her yerden engelledi

bütün bunlar olduktan sonra annenizin eşinize ya da size saygı duymasını beklemek bomboş bir saflık olurdu. kaldı ki Shelock olmaya gerek yok. hepimizin mesaj arşivi erişilebilir.

ayrıca benim komşumun Fetöcü olup olmaması ne alaka? kendinize gelin.
A bu dükkandan kaybolan mal olayı vardı değil mi ? Konu sahibinin eşi zan altında kalmıştı...

Böyle demeniz bile beni çok üzüyor.Kalbinde kötülük yok sanırım ama bilmiyorum neden böyle yapıyor.Hatayı bile hala kendimde arıyorum
Sizin anneniniz böyle kötü düşünceleri yanında benim annem melek daha bu zamana kadar yazdıklarınızın yüzde birini ne bana söylemiştir ne eşime çok şükür böyle anne nasip etmemiş rabbim üzüldüm size 🥺

A bu dükkandan kaybolan mal olayı vardı değil mi ? Konu sahibinin eşi zan altında kalmıştı...
Dükkandan kaybolan her hangi bir şey yok ödedim demişti bana sonra kız kardeşim arayıp ödemedi demişti ama zaten bize ödeyin vs dememişlerdi ben zorlamıştım sonrasında eşime sordum yine ödedim dedi ama ben yine de kız kardeşimin hesabına attım ertesi gün babam gelmiş yeni düşmüş diyerek slip fotoğrafı attı,detaylı gün sonunu iban istedi bende atmadım olay bu yani.Hanım efendi kendi kendine triplere girip karı koca gurursuz olduğumuzdan vs bahsetmiş sanki bizimle yaşıyor komik.

Sizin anneniniz böyle kötü düşünceleri yanında benim annem melek daha bu zamana kadar yazdıklarınızın yüzde birini ne bana söylemiştir ne eşime çok şükür böyle anne nasip etmemiş rabbim üzüldüm size 🥺
Konu sahibi zaten annesinden dertli yani konuya gelip annenizi övmenizin kime ne faydası var?

Şanslısınız o zaman ne diyeyim bende sevindim adınıza.Umarım düzelir annemde.

Annenin psikolojik sorunları olabilirmi
sorunun babamda olduğunu düşünerek babamı götürmüştü bir kez doktora,doktor ikisini de dinleyip ilacı anneme önermiş.Bir süre içti sonrasında bırakmış.Var tabii.Seans olarak gidip konuş ilaç kullanma diyorum kabul etmiyor ve bunu önerince deli muamelesi gördüğünü düşünüyor.

sorunun babamda olduğunu düşünerek babamı götürmüştü bir kez doktora,doktor ikisini de dinleyip ilacı anneme önermiş.Bir süre içti sonrasında bırakmış.Var tabii.Seans olarak gidip konuş ilaç kullanma diyorum kabul etmiyor ve bunu önerince deli muamelesi gördüğünü düşünüyor.
Ne yaparsa yapsın hoş karşılayın yarın birgün vefat ederse vicdan azabı çekersiniz.

Ne yaparsa yapsın hoş karşılayın yarın birgün vefat ederse vicdan azabı çekersin.
Biliyorum farkındayım ama ben alttan aldıkça bunun bir sonu gelmiyor,babam vefat etse mesela o zaman ne olacak.Benim evim ayrı işim ayrı kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor,adama hayatı zindan ediyor.Yoksa bende evet der geçerim karışmam ama bir dur diyen yok ki etrafında.Kim onu uyarsa kendisine düşman biliyor.Bunun bir sonu olmalı.

Biliyorum farkındayım ama ben alttan aldıkça bunun bir sonu gelmiyor,babam vefat etse mesela o zaman ne olacak.Benim evim ayrı işim ayrı kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor,adama hayatı zindan ediyor.Yoksa bende evet der geçerim karışmam ama bir dur diyen yok ki etrafında.Kim onu uyarsa kendisine düşman biliyor.Bunun bir sonu olmalı.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz.
1 saat bile küs kalamaz arardım,hep engeller beni mutlaka bir yerden ulaşırdım.Bu kez onu yapmayacağım ben engellemedim hiç bir yerden kendisi engellemiş ama iletişime geçmeyi düşünmüyorum.Her konuda her zaman kendisini haklı buluyor,ben bu sefer farklı bir tavır alırsam belki hatayı kendisinde arar.

Anneniz hep böyle miydi? Siz çocukken falan nasıldı, acaba babanıza böyle davranmasının sebebi gençlik zamanlarında kötü şeyler yaşadılar mı ondan mı? Bazen erkekler eziyet ediyor, diliyle sözüyle yada aldatıyor gençlikte sonra kadınların intikamı çoluk çocuk büyüyünce oluyor. Belki senelerce biriktirdikleri vardır, bi anne bayramda çocuğunu engelleyecek seviyeye şıp diye gelmemeli.
Belki sürekli dilinde söylenen söylentisi bitmeyen tiplerden anneniz. Eğer kalbi kötüyse ve bunu bile isteye yapıyosa içinden gelerek görüşmeyin, geri adımda atmayın.
Annenizi en iyi siz biliyosunuz. Kalbi iyidir sadece dilinde dersenizde duymaza verin huyu böyle diyip idare edin, mesafeli olursunuz ama bağıda koparmazsınız

1 saat bile küs kalamaz arardım,hep engeller beni mutlaka bir yerden ulaşırdım.Bu kez onu yapmayacağım ben engellemedim hiç bir yerden kendisi engellemiş ama iletişime geçmeyi düşünmüyorum.Her konuda her zaman kendisini haklı buluyor,ben bu sefer farklı bir tavır alırsam belki hatayı kendisinde arar.
Eşiniz bu konuda ne diyor peki isaallah annenizle aranizi duzenlersiniz.

Anneniz hep böyle miydi? Siz çocukken falan nasıldı, acaba babanıza böyle davranmasının sebebi gençlik zamanlarında kötü şeyler yaşadılar mı ondan mı? Bazen erkekler eziyet ediyor, diliyle sözüyle yada aldatıyor gençlikte sonra kadınların intikamı çoluk çocuk büyüyünce oluyor. Belki senelerce biriktirdikleri vardır, bi anne bayramda çocuğunu engelleyecek seviyeye şıp diye gelmemeli.
Belki sürekli dilinde söylenen söylentisi bitmeyen tiplerden anneniz. Eğer kalbi kötüyse ve bunu bile isteye yapıyosa içinden gelerek görüşmeyin, geri adımda atmayın.
Annenizi en iyi siz biliyosunuz. Kalbi iyidir sadece dilinde dersenizde duymaza verin huyu böyle diyip idare edin, mesafeli olursunuz ama bağıda koparmazsınız
Bağ koparmayı zaten düşünmüyorum ama bir süre pasif kalacağım.Hayır babam ne anneme ne de çocuklarına hiç bir zaman eziyet etmedi,ailesinin bize karşı saygısı yok diye annesiyle dahi konuşmuyor.Kendisi de ezmez bir başkasına da ezdirmez.Ama annemin de kalbinde bir kötülüğü yoktur istemeden yapıyordur diye düşünüyorum sadece biraz kırıldığımı ve haksız olduğunu farketsin diye iletişime geçmiyorum.

Bağ koparmayı zaten düşünmüyorum ama bir süre pasif kalacağım.Hayır babam ne anneme ne de çocuklarına hiç bir zaman eziyet etmedi,ailesinin bize karşı saygısı yok diye annesiyle dahi konuşmuyor.Kendisi de ezmez bir başkasına da ezdirmez.Ama annemin de kalbinde bir kötülüğü yoktur istemeden yapıyordur diye düşünüyorum sadece biraz kırıldığımı ve haksız olduğunu farketsin diye iletişime geçmiyorum.
Biraz geri durun madem annenizde normal rutinden farklı tavır görsün ki düşünsün. Tabi işin sonunda beni üzüyolar diye babana dram yapabilir yine sizden adım bekleyebilirler. Bence anneniz böyle ters biriyse kötüyken değil iyiyken iyilikle anlatmak gerek, sen böyle böyle diyosun ama bak kalp kırıyosun bizde çok üzülüyoruz biraz diline hakim olsan vs gibi.
Anneniz gibi tipler vardır kalbi kötü düşünmez ama dili çeneside durmaz, söyledikleri yazılı olsa lanet biri dersin ama tanıdığın bildiğin insan olduğu için dilinde olduğunu anlarsın, yani böyle yazıncada anlaşılmıyor biliyorum ama yaşarken anlıyosun o ayrımı. Bence kalbinden dilemiyosa bazı şeyleri kötüyken değil iyiyken derdinizi anlatın derim.

,Eşim çektim demesine rağmen benim parayı atmamdan sonra ertesi gün dükkanın hesabına paranın geçmesini vs biliyor musunuz
Keşke diğer konunuzda bunu yazsaydınız adam orda yalancı konumunda siz de kocanızdan soğuyan eş olarak kalmışsınız boş yere adama sinirlendim okuyunca :)

sorunun babamda olduğunu düşünerek babamı götürmüştü bir kez doktora
Tam bir narsist…
Babanıza çok üzüldüm maalesef anneniz bu şekilde devam edecek çünkü babanızı sindirmiş.
Ya babanız sağlam bi cinnet geçirip ayrılacak (o zaman belki akıllanır anneniz) ya da böyle devam eder
Allah kalbine merhamet hidayet versin çok üzüldüm

Back
X