• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski, evdeki misafirler, görümcem

Sağolun annem gelecek birkaç güne, yarın gidecekler sabahtan muhtemelen görmem bile erken saatte çıkacaklar
Üfff walla insan ne yapsa ayrı dert oluyo yani kalabalık aile de hiç çekilmiyo walla sen iyi dayanmışsın yalnız sondaki söylediklerini sonradan okudum görümcene dediklerine kahka attım 😂 bende görümceyim ama hem aramızda yaş farkı var hemde kilometrelerce uzağız ayretten de başından beri bi soğukluk hissetirdiğinden hiç bağ kurmadım. Ama yani bazı kaynanalar görümceler hakketen suyunu çıkarıyor keşke baştan annene gitseymişsin be canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kimler kimler neler yaşıyor sen hiç korkma dinlen bol bol🙏🏼

İnsan en rahat annesinin yanında rahat eder huzurlu olur bu gibi Doğum hamilelik çok özel bir durum insan eşine bile tahammül edemiyorken kv görümce ne alaka .Zaten onlar geline bakmaya gelmiyor vıdı vidı etmeye geliyorlar.

Benim ilk doğumumda da kv emri vaki yapmıştı kendi ve ettim 1 yaşında bebeğiyle gelmişti.
Güya bana bakmaya 1 gün yatakta yatmadım.
Hastaneden çıktığım gün kv kalk bulaşıkları yıka dikişlerin pekişsin diye bulaşık yıkadım elimde.Onlarin yataklarını yorganlarini ben serdim.10 gün kaldılar kv binbir yalan uydurdu .
10 gün sonra dikişlerim patlamış gittiler.Annem 2 ay gelip gitmek zorunda kaldı.Sen niye bana gelip kalmadın bunlar sana mı bakar diye çok kızdı.Ahhhh ahhhh neler neler var daha

Kayınvalideyle yaşadığı için bunalmış kendine vazife çıkarmış. Onlara da abim çağırdı demiştir. Duruşunuzdan taviz vermeyin sakın geri adım atmayın yoksa bebek doğduğunda aynı şeyi yaşarsınız. Yalnız bu konuyu ısıtıp ısıtıp eşinizin önüne getirmeyin. Adam daha ilk günden tepki göstermiş, bebekle nereye geliyorsun demiş. Kardeşin şunu bunu yaptı etti demeyin.

Konunuzda haklısınız fakat benim takildigim nokta iki çocuk annesi olarak belki de alındım bilmiyorum 1.5 yaşındaki çocuk yapma etme sustan anlamaz ki iki de bir sus demiyorlar demişsiniz eşiniz uyarmış el kadar bebeği anneyi uyarmaniz lazım
Evet anlamaz ama dediğiniz gibi suç annede. Eline dondurma verip bütün evi dolaştirmis.

Konunuzda haklısınız fakat benim takildigim nokta iki çocuk annesi olarak belki de alındım bilmiyorum 1.5 yaşındaki çocuk yapma etme sustan anlamaz ki iki de bir sus demiyorlar demişsiniz eşiniz uyarmış el kadar bebeği anneyi uyarmaniz lazım
Görümcemi geldiği ilk günden beridir uyarıyor eşim. Evin düzenine eşyalara benden daha çok düşkün olduğu için benim sorun etmediğim şeyleri bile söyler. Devamlı sizin çocuğunuz olsun sizi de görücem, bir tanecik yeğenin o senin katlanacaksın tabi dediği için uyarılarımızı dikkate almadı.

Görümcemi geldiği ilk günden beridir uyarıyor eşim. Evin düzenine eşyalara benden daha çok düşkün olduğu için benim sorun etmediğim şeyleri bile söyler. Devamlı sizin çocuğunuz olsun sizi de görücem, bir tanecik yeğenin o senin katlanacaksın tabi dediği için uyarılarımızı dikkate almadı.
Sözde yardıma gelmiş onların size katlanması lazımdı

Lütfen görmeden göndermeyin. Ayıp. Kayınvaline onca yardım etmiş, böyle bir saygısızlığı hak etmiyor.
Gittiler bile ben yatıyordum açıkçası buraya benim için gelinmişse ben bekledim kızım hamilesin olur böyle şeyler kusura bakma denilmeyi. Odamın kapısına gelinme zahmetinde bile bulunulmadı.

Gittiler bile ben yatıyordum açıkçası buraya benim için gelinmişse ben bekledim kızım hamilesin olur böyle şeyler kusura bakma denilmeyi. Odamın kapısına gelinme zahmetinde bile bulunulmadı.
Olur böyle durumlar. Çok bilenmeyin. Oraya sizin için gelindi. Bir hafta aynı evin içinde çok uzun bir süre, elbet problem çıkar. Kayınvalide de yalnızca çocukları mutlu olsun diye uğraşmış, oğlu, kızı, siz arada çabalamış. Ben o üzülmesin diye söylemiştim. Sonuçta niyetleri hep iyiydi ben buna önem veririm. Kötü şeyler düşünüp kendinizi bunaltmayın.

Siz yataktan kalkmasanız onlar niye kapıya gelsin?

İzin almadan habersizce üstelik eşiniz gelme demesine rağmen bebekle eve gelmesi doğru bir davranış değil.

3 çocuklu bir anne olarak bu kadar serbest çocuk yetiştirmeyi doğru bulmuyorum. Anne olarak yaş kaç olursa olsun hatalı davranışları kimseye bırakmadan müdahale etmek zorunda hissediyorum. Görünce iyice salmış. Televizyon da araba sürmeye izin verilmez. Tepki göstermekte haklısınız. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama bu kadar hassas bir dönemde gelmeleri çok iyi olmamış

4 yaşında akıllı bir kızım var. Bebekliği çok yaramazdı. Bırak bebeklik zamanını şimdi bile çocuklarla gidip kimseye bakamam. Ve evet çocuk bunlar her yeri çizer kırar kirletir. O nedenle ben. Misafirliğe falan da gitmiyorum. Evimizin içine s.çıyorlar gerçekten çocuklarım 😂😂😂 bence bir hamileye eğer hayattaysa en iyi annesi bakar

Anne olduktan sonra koca ailesine komple kıl kaptım ben ağızlarıyla kuş tutsalar içim soğumuyor. Ya anlamıyorum bir insan evladı bu kadar akılsız olamaz ya. 1 buçuk yaş çocuk hareketlidir heryere atılır tutamazsın. Gece uyumaz sabah erken kalkar bunu bilmesi lazım ne bokuma geliyor afedersiniz de ? Sormadan nereye geliyor. Aynısını doğum yaptığımda kaynanam yaptı bana. Bırakın kötü olun. Bırakın ağlasın. Şimdi yapmazsanız sonra hiç baş edemezsiniz. Yarın birgün doğumda tüner başınıza. Lohusa halinizle hiç çekilmiyorlar. Ne münasebet belki anneniz gelicek ?
Çok iyi yapmışsınızz sakın özür dilemeyin. Ben doğumdan sonra artık zararı olucaksa yararıda olmasın kafasına girdim.
Sağlıkla alın kucağınıza. Riskli kanamalı gebeliliğim oldu. Çalışıyordum. Çok ağladım. Eşime sarılıp kaybettim galiba çok kanamış dedim. Kalp atışı için alttan muayene olduğumda sesini duyduğumuzdaki sevinci gözyaşını tarif edemem. İğneler vuruldum. Merak etmeyin geçicek sizinle kalsın bebeğiniz. Stres yapmayın. Güzel komedi film açın. Oruç tutmayın sakın sevdiğiniz bir yemeği söyleyin. Müzik dinleyin dini hassasiyetiniz var ise kuran olur dua olur. Namaz kılın. Görümcenizde defolsun gitsin. Doğum yaptığımda kaynanam benden çok lohusaydı. Keşke sizin gibi olsaydımda ağzının payını verseydim. Hakedene söyleyecekseniz. 6 aylık bebeğimi biri taşıdığında belin ağrır bırak istersen diye düşünen biriyim ben nasıl olurda milletin evine sıçarken izliyorlar ?

Keşke en başında yaptığı emrivakiyi kabul etmeseydiniz.Ayağınıza sıkmışsınız bu sinsiyi eve alarak.Sizin fikrinizi sormadan geliyoruz bilet aldık diyor hayırdır yol geçen hanı mı yani ? üstüne üstlük eşinizde istemiyormuş.Keşke gelmeyin bana mı sordunuz bilet alırken deseydin , annem gelecek deseydin

Back
X