Annem beni her yerden engelledi

Tam bir narsist…
Babanıza çok üzüldüm maalesef anneniz bu şekilde devam edecek çünkü babanızı sindirmiş.
Ya babanız sağlam bi cinnet geçirip ayrılacak (o zaman belki akıllanır anneniz) ya da böyle devam eder
Allah kalbine merhamet hidayet versin çok üzüldüm
Aminnn inşallah çok sağolun ❤️

tıpkı benim annem gibi narsist işte. aile olmayı hep çok isterdim ozenirdim ama lmayinca olmuyor. Ben görüşmeyi tamamen kestim. dün bize sormadan kızım aramış bayramlaşma için açmamış pislik yazmış bir de anane benim diye ona rağmen açmamış kızıma da dedim bir daha arama diye engellemedim bir şey olur da ararsa açmama zevkini yaşamak için

tıpkı benim annem gibi narsist işte. aile olmayı hep çok isterdim ozenirdim ama lmayinca olmuyor. Ben görüşmeyi tamamen kestim. dün bize sormadan kızım aramış bayramlaşma için açmamış pislik yazmış bir de anane benim diye ona rağmen açmamış kızıma da dedim bir daha arama diye engellemedim bir şey olur da ararsa açmama zevkini yaşamak için
Bilmiyorum ya çözemiyorum gerçekten böyle düşünmek kötü olduğunu düşünmek istemiyorum hep torun ister hep söylerdi ben daha çalışmak istediğim için çok sıcak bakmıyordum.Bir yerlerde kalbinde kötülük olmadığını düşünmek istiyorum.

Kızlar selam.Arife günü annemlere gittik her şey iyiydi hoştu.Annem bize bir kaç bir şey almış onları felan verdi sonrasında bana gelip eşimden için “böyle hazıra alışmasın çalışsın kendi alsın ben yine destek oluyorum” vs tarzı garip bir laf etti.Ona alır mısın diyen yok aldıran yok bir beklentide olan yok yani ki eşim pazar günleri dahi yatmaz hep çalışır çok şükür geçiniyoruz da.Her neyse ben aslında geri arabadan indirmek istedim o an aldıklarını ama ters teper kavga çıkarır diye bir şey demedim tamam dedim geçtim.Sonra gezmeye gittik beraber babam ailesiyle görüşmüyor hep buruk.Gezmede annemin ailesi de vardı resmen babamın burnundan getirdi.Herkesin içinde “yiyip durma kalk yardım et” vs dedi ki en büyük babamdı orda bir sürü erkek vardı yapabilecek.Sonra babam bi gözden kayboldu geri geldi eminim ağlamıştı yani.Eşim ortam yumuşasın felan diye güldü o da ortamda mutluydu o an ona da ters ters bakıp ağzında bir şeyler söyledi geri döndü eşimin gülmesi gitti bozuldu baya.O an da çok sinirlendim çünkü o da böyle aile aktiviteleri felan çok görmemiş ve mutluydu.sonra biz kalkalım artık dedik kalktık hemen bir bahane bulup uzaklaşmaya çalıştı annem benle sarılmamak için ben yine gittim sarıldım ama soğuk soğuk öpmedi felan yine çok sinirlendim geri döndüm çantam için o an sinirle ağzımdan biz aç karnımızı doyurmaya gelmedik buraya dedim.Sonra sinirlendi. eşime arabanın arkasındakileri indir dedim çünkü ettiği lafta aklımdaydı yani sanki evimizi onlar geçindiriyor gibi bir tavrı vardı öyle olunca da zaten bir şeylerini almak felan istemiyorum.eşim indirirken ona da bağırdı sen bunun aklıyla mı hareket ediyorsun siz beni parmağınızda oynatıyorsunuz indiriyorsan indir zaten bir daha size bir şey yok felan dedi.Bende tek derdin kendi ailen hemen değişiyorsun bize zehir ediyorsun dedim bindim.Arkadan bir sürü iğneleyici şeyler söylüyordu konuşmadım.Eşimde bana kızdı sen neden karışıyorsun felan diye ama babam yani hani onu öyle görmek istemiyorum.İçime çok dokunuyor yani herkes mutlu o neden mutsuz ediliyor üzülüyorum.Annem engellemiş beni her yerden bende ulaşmaya çalışmıyorum artık ama ben aileme de çok düşkünüm bilmiyorum nasıl olacak gerçekten benim içime dokundu bu planlar.
Annen degısık bı kadın bır süre uzak kalmak en doğrusu

bir yaştan sonra değişmeleri çok zor, ancak yumuşak yumuşak konuşarak değişmek veya dengeyi bulmak yönünde motive edebiliriz zaman zaman..
çok fazla sorun yaşanıyorsa mesafeli olup, ne çok yakın ne tamamen uzak şekilde, söylediklerini ve yaptıklarını çok da takmadan özde değil sözde iletişim kurmak hayatından çıkarmadan, vicdan duymadan yapılabilecek tek şey olabilir
kısa bir süre bırakın kendi haline normaline dönecektir.. zaman verin
onlar ölümün sizden daha çok farkındadır

Evet gerçekten evime her geldiğinde doldurur getirir bunu çoğu arkadaşımın ailesi yapıyor tabii kimse yapmak zorunda değil ama mesela onlar hiç yük gibi hissetmiyorlar ben sürekli mahçup oluyorum çünkü hissettiriyor.Yani arkasından lafını yapıyor ben bekarken de hep böyle tartışırdık.Sadece ölüm diye bir gerçeği biliyorum sonra pişman olmak istemiyorum haklı da olsam ben özür diliyorum onun da buna alıştığını düşündüm bir daha aramak özür dilemek istemiyorum.İçim de içimi yiyor
Annen düşünsün bence ölüm diye bir gerçeği . Bu kadarı kendi hakkına da girmek olur bana kalırsa

Evet kesinlikle aynı şeyi kendi ailesinden biri yapsa asla mesafe koymaz küsmez ama bize gelince siler atar.Asla kabul etmeyeceğim bundan sonra barışsak dahi zaten.
Aynı benim annem. Babamın ailesiyle küs, babama ve bize de küsmek için bahane arıyor, en ufak şeyleri bile namus meselesi haline getiriyor ama söz konusu kendi ailesi olunca herşey değişiyor. Dayimlarin bize maddi manevi bir sürü zarari dokundu şimdiye kadar ama asla laf ettirmiyor, sonuna kadar savunuyor onları. Savunulacak birşey kalmayınca Allah akrabaya iyiliği emretmiş, akrabayla ilgisini kesene Allah rahmet etmez diye vaaz veriyor evde. Yine olmazsa da sinir krizi geçirip bizi suçlu çıkarıyor.

Back
X