Hamdüssenalar olsun ki kimse dememiş pembe hanımYani kimse ne alaka demedi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdüssenalar olsun ki kimse dememiş pembe hanımYani kimse ne alaka demedi mi?
Neden desin ki? Konu sahibi dahil herkes halinden memnun.Hamdüssenalar olsun ki kimse dememiş pembe hanım![]()
Napsın konu sahibi. Yoksa kendine kalacak bakım işi. Yine en konforlu sunum erkek olduğunu gördügümüz bir konu. Adama hiç değen dolaşan olmadı. İşe gidiyor eve geliyor yemek yiyip yatıyor keyif onda.Neden desin ki? Konu sahibi dahil herkes halinden memnun.Pembe Unal
Yani kimse ne alaka demedi mi?
gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdiNapsın konu sahibi. Yoksa kendine kalacak bakım işi. Yine en konforlu sunum erkek olduğunu gördügümüz bir konu. Adama hiç değen dolaşan olmadı. İşe gidiyor eve geliyor yemek yiyip yatıyor keyif onda.
gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Öf at gitsin ya.gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Bidahakine size gelirler sizde kullanırlar deseydin .almazlarsa at cope gitsingorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
At çöpe gitsingorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Atın çöpe. Cidden evde hiç sôz hakkınız yok.gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Düşünmen hata ben bunu atıyorum de gözlerinin önünde çöpe atgorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Bu konu sahibi iflah olmaz .Bosuna cenemizi yoruyoruz .gorumcesine senin kaynanan niye benim evimde bile diyemediBen olsam gözünün önünde çöpe atardım. Ama siz yapmayın.
İki ay sonra gene gelirler zaten topluca o zaman kullanırlar. Çooook iyi dediğiniz insanların gerçek yüzünü görmüşsünüzdür umarım. Kocanizla barıştınız sanırım.
Ben ne olduğunu anlamadım. Ben kocamla kavga ettikten sonra o görümcelere her şeyi söyler yeter artık derdim ama siz demeyin. Kv, görümcenin KV ile size bir ömür mutluluklar.
Kendi torunun eşyası zaten onun evinde. Sizin evinizi kendi evi olarak görüyor. Ondan herkesin sizin eve rahat rahat davet ediyor.
Yer yok demek yerine ikinci el kullanamam sevmiyorum demeniz lazımdı. Siz çalışmıyosunzu sanırım biraz erken gidin kendi ailenizin yanına bayrama. Eşinizde izin alsın otursun baksın annesine.gorumcenin kayınvalidesi yarın gidiyo, gideceğine üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikayınvalide iyi durumda kendi işini yapıyo ama dünürü ona baya yardımcı oluyo yiyeceği şeyleri o hazırlıyo ama bundan sonrası kayınvalide kendi yapacak cunku benim yapamayacagımı biliyorlar. benim sorunum evimle ilgili bir konuda söz hakkım yok. görümcenin kızının klozet kapağı bizde, yurtdışına döndü onlar. kayımvalidem klozet kapağı sizde kalsın senin bebeğin büyüyünce kullnır ya da onlar buraya geldiklerinde kullanırlar dedi bizim de kilerde hic yer yok ağzına kadar dolu, yer olmadıgını söyledim sen götür dedim yok burda kalsın diyo, gorumcenin kayınvalidesi de sizde kalsın senin bebeğin kullanır diyo ya klozet kapağı gibi bişeyi neden ikinci el ben kullanmak isteyim ki? anneannesi olarak sen götür evine işte, kendi torununun eşyası, bizde ne işi var
Bu konu sahibi iflah olmaz .Bosuna cenemizi yoruyoruz .gorumcesine senin kaynanan niye benim evimde bile diyemedi
Hastanede muhtemelen kv herkesle konu sahibinin dedikodusunu yatı zaten duymayan yokturHerkesin kendi hayatı. Ne diyebiliriz ki. Birde görümcelerin bir şey bilmiyor diyor. Herkes her şeyi biliyor, kimse konu sahibini takmıyor.
Hastanede muhtemelen kv herkesle konu sahibinin dedikodusunu yatı zaten duymayan yoktur