Kızlar selam.Arife günü annemlere gittik her şey iyiydi hoştu.Annem bize bir kaç bir şey almış onları felan verdi sonrasında bana gelip eşimden için “böyle hazıra alışmasın çalışsın kendi alsın ben yine destek oluyorum” vs tarzı garip bir laf etti.Ona alır mısın diyen yok aldıran yok bir beklentide olan yok yani ki eşim pazar günleri dahi yatmaz hep çalışır çok şükür geçiniyoruz da.Her neyse ben aslında geri arabadan indirmek istedim o an aldıklarını ama ters teper kavga çıkarır diye bir şey demedim tamam dedim geçtim.Sonra gezmeye gittik beraber babam ailesiyle görüşmüyor hep buruk.Gezmede annemin ailesi de vardı resmen babamın burnundan getirdi.Herkesin içinde “yiyip durma kalk yardım et” vs dedi ki en büyük babamdı orda bir sürü erkek vardı yapabilecek.Sonra babam bi gözden kayboldu geri geldi eminim ağlamıştı yani.Eşim ortam yumuşasın felan diye güldü o da ortamda mutluydu o an ona da ters ters bakıp ağzında bir şeyler söyledi geri döndü eşimin gülmesi gitti bozuldu baya.O an da çok sinirlendim çünkü o da böyle aile aktiviteleri felan çok görmemiş ve mutluydu.sonra biz kalkalım artık dedik kalktık hemen bir bahane bulup uzaklaşmaya çalıştı annem benle sarılmamak için ben yine gittim sarıldım ama soğuk soğuk öpmedi felan yine çok sinirlendim geri döndüm çantam için o an sinirle ağzımdan biz aç karnımızı doyurmaya gelmedik buraya dedim.Sonra sinirlendi. eşime arabanın arkasındakileri indir dedim çünkü ettiği lafta aklımdaydı yani sanki evimizi onlar geçindiriyor gibi bir tavrı vardı öyle olunca da zaten bir şeylerini almak felan istemiyorum.eşim indirirken ona da bağırdı sen bunun aklıyla mı hareket ediyorsun siz beni parmağınızda oynatıyorsunuz indiriyorsan indir zaten bir daha size bir şey yok felan dedi.Bende tek derdin kendi ailen hemen değişiyorsun bize zehir ediyorsun dedim bindim.Arkadan bir sürü iğneleyici şeyler söylüyordu konuşmadım.Eşimde bana kızdı sen neden karışıyorsun felan diye ama babam yani hani onu öyle görmek istemiyorum.İçime çok dokunuyor yani herkes mutlu o neden mutsuz ediliyor üzülüyorum.Annem engellemiş beni her yerden bende ulaşmaya çalışmıyorum artık ama ben aileme de çok düşkünüm bilmiyorum nasıl olacak gerçekten benim içime dokundu bu planlar.