- 30 Nisan 2016
- 3.738
- 8.393
- 158
Görümcenin kayınvalidesinin sizin evde ne işi var konunun başında da anlamadım, şimdi de anlamıyorum. Senin kv nin çağırdığını biliyorum da sonuçta aşırı saçma. Oldu olacak görümcenin kaynı, eltisi, kocasının yeğenleri de gelsin. Saçmalardan seçmeler.evet ameliyat oldu pazartesi günü. yarın da taburcu olacak eve gelecek haliyle. ben nasıl ilgilenecem bilmiyorum. iki kızı da yarın gece dönecekler yaşadıkları şehre. görümcenin kayınvalidesi ne zaman dönecek hic bilmiyorum. günlerdir onunla evde zaman geciriyoruz. gorumceler dönüşümlü hastaneye gidip geliyorlar. eşimle hala konuşmuyoruz çok kötü aramız. farkediyorlar mı bilmiyorum umrumda da değil. çoğu şeyi görümcenin kayınvalidesinden bekliyorum, yemek yapıcaz ben o yemeği pek bilmiyorum siz yapın isterseniz diyip ona kitliyorum. kahvaltı sonrası oglumu uyutmaya diye gidiyorum bırakıyorum öyle. arada görümceler geldiğinde de bulasık yerleştir boşalt onlar yapıyor.
herkes görüyor zaten oglum cok hareketli hic durmuyo onun peşindeyim sürekli onun yemeği kahvaltısı derken cok bişeylr ilgilenmiyorum. banyo tuvalet leş gibi rahatsız olan silsin diyorum içimden. bişeye dokunmuyorum. gorumcenin kayınvalidesi iş güç yapıyo her şey ama sagolsun yemek konusunda her şey olsun istiyo. et yemeği yanına pilav yanına salata. pardon da tatilde değiliz herkes ameliyat için geldiyse yemek önemli değil ne bulduysa herkes yesin. ben de oyle dedikce ben et yemeklerini cok iyi yapamıyorum kötü olmasın şimdi diyip ona yaptırıyorum. ama şimdi aklım bundan sonraki günlerde. ben nasıl ilgilenecem kayonvalideyle bilmiyorum. mide ameliyatıydı dikişleri estetk dikişmiş, onun aldırılmasını beklemesine gerek yok yani, kac gün kalır kac gün sonra otobüse binebilecek durumda olur bilmiyorum. bayrama kadar kalırsa ben bayramda ailemin şehrine gidicem zaten oglu baksın