• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

evet ameliyat oldu pazartesi günü. yarın da taburcu olacak eve gelecek haliyle. ben nasıl ilgilenecem bilmiyorum. iki kızı da yarın gece dönecekler yaşadıkları şehre. görümcenin kayınvalidesi ne zaman dönecek hic bilmiyorum. günlerdir onunla evde zaman geciriyoruz. gorumceler dönüşümlü hastaneye gidip geliyorlar. eşimle hala konuşmuyoruz çok kötü aramız. farkediyorlar mı bilmiyorum umrumda da değil. çoğu şeyi görümcenin kayınvalidesinden bekliyorum, yemek yapıcaz ben o yemeği pek bilmiyorum siz yapın isterseniz diyip ona kitliyorum. kahvaltı sonrası oglumu uyutmaya diye gidiyorum bırakıyorum öyle. arada görümceler geldiğinde de bulasık yerleştir boşalt onlar yapıyor.
herkes görüyor zaten oglum cok hareketli hic durmuyo onun peşindeyim sürekli onun yemeği kahvaltısı derken cok bişeylr ilgilenmiyorum. banyo tuvalet leş gibi rahatsız olan silsin diyorum içimden. bişeye dokunmuyorum. gorumcenin kayınvalidesi iş güç yapıyo her şey ama sagolsun yemek konusunda her şey olsun istiyo. et yemeği yanına pilav yanına salata. pardon da tatilde değiliz herkes ameliyat için geldiyse yemek önemli değil ne bulduysa herkes yesin. ben de oyle dedikce ben et yemeklerini cok iyi yapamıyorum kötü olmasın şimdi diyip ona yaptırıyorum. ama şimdi aklım bundan sonraki günlerde. ben nasıl ilgilenecem kayonvalideyle bilmiyorum. mide ameliyatıydı dikişleri estetk dikişmiş, onun aldırılmasını beklemesine gerek yok yani, kac gün kalır kac gün sonra otobüse binebilecek durumda olur bilmiyorum. bayrama kadar kalırsa ben bayramda ailemin şehrine gidicem zaten oglu baksın
Görümcenin kayınvalidesinin sizin evde ne işi var konunun başında da anlamadım, şimdi de anlamıyorum. Senin kv nin çağırdığını biliyorum da sonuçta aşırı saçma. Oldu olacak görümcenin kaynı, eltisi, kocasının yeğenleri de gelsin. Saçmalardan seçmeler.

kimsenin bişeyden haberi yok. sadece eşiö ben kayınvalide arasında geçti. görümceler de bilmiyor. kayınvalide cok cekinir kızlarından, eşim de ablalarından çekinir, hiç bahsetmemişler. nasılsa benim gibi hiç sesini çıkartmayan çekinmelerine gerek kalmayan bi saf var.
Çok yanlış yapıyorsun. Görümcenin birine durumu çıtlat, seyret kaosu. Zatan kocanla aran kötüymüş, en kötüsü olmaz ki. Herkes nasıl tin tin geldiyse hurra da gidiverir belki, denemen lazım.

Hem kocamla aram kötü olacak hem de annesine bakacağım :)
S.. de olmaz, baksın anasına izin alsin.
Konu sahibi, onlar gidene kadar eve hiç uğramamalıydı.

Bir de şaka gibi, bu olanlardan görümcelerin haberi yokmuş. Üstüne kv ve koca görümcelerden çekinirmiş. Ulen fırsat bu fırsat söylesene görümcelere. Konu sahibinin kocasıyla arası kötüymüş, daha kötüsü olamaz ki.

Böyle vıttırı vızzık insanlar yüzünden konu sahibi boşanma noktasına gelecek eli kulağında, yazık!

S sakinimm

Ben çok yumuşak , anlayışlı biriyimdir ama bu kadarı bana bile çook fazla geldi.

Babam bir ay önce açık kalp ameliyatı oldu, ben çalışıyorum evliyim çocuğum var, kardeşim çalışıyor , yine de 20 gün hastanede , sonrasında da 1 ay evde gece gündüz sadece kardeşimle dönüşümlü ikimiz baktık , hallettik.... Üçüncü bir kişiye ihtiyaç duymadık... Düşünüyorum düşünüyorum sizin KV ye niye 6 kişi birden bakıyor, refakatçi kalacak görümce niye hem çocuğunu hem çocuğunun bakıcısını annesine bakacak gelinin evine getirip onları da geline baktirir, amaç gezmek midir, bedava konaklama mıdır, hasta bakmak midir hasret gidermek midir nedir anlamıyorum... Aşırı saçma değil mi?

Son düzenleme:
Babam bir ay önce açık kalp ameliyatı oldu, ben çalışıyorum evliyim çocuğum var, kardeşim çalışıyor , yine de 20 gün hastanede , sonrasında da 1 ay evde gece gündüz sadece kardeşimle dönüşümlü ikimiz baktık , hallettik.... Üçüncü bir kişiye ihtiyaç duymadık... Düşünüyorum düşünüyorum sizin KV ye niye 6 kişi birden bakıyor, refakatçi kalacak görümce niye hem çocuğunu hem çocuğunun bakıcısını annesine bakacak gelinin evine getirip onları da geline baktirir, amaç gezmek midir, bedava konaklama mıdır, hasta bakmak midir hasret gidermek midir nedir anlamıyorum... Aşırı saçma değil mi?

Daha da saçması görümce yarın gidiyor ama torun bakmaya gelen KV ne zaman gidecek bilinmiyor. Konu şahini iki KV evde bırakıp gitse keşke.

Daha da saçması görümce yarın gidiyor ama torun bakmaya gelen KV ne zaman gidecek bilinmiyor. Konu şahini iki KV evde bırakıp gitse keşke.
Aslında konu sahibi gorumcenin KV sine yıksın bütün işi daha güzel... Gorumceler çok uyanık , gelip hazır yiyip içerek çocuklarını baktirarak iki gun parmaklarının ucuyla refakatçilik yapıp kaçtılar , asıl iş evde bakım ve nekahat dönemi, en ağır işi geline kitliyorlar, insan utanır bu kadar ağır hasta anasını gelinin evinde bırakıp gitmeye...

Aslında konu sahibi gorumcenin KV sine yıksın bütün işi daha güzel, gorumceler uyanık , gelip hazır yiyip içerek çocuklarını baktirarak iki gun parmaklarının ucuyla refakatçilik yapıp kaçtılar , asıl iş evde bakım ve nekahat dönemi, en ağır işi geline kitliyorlar, insan utanır bu kadar ağır hasta anasını gelinin evinde bırakıp gitmeye...

Bencede. Benim annem ameliyat olduğunda ikizler, kızım annem hep ben ilgilendim. Erkek kardeşim ve eşi misafir gibi gelip gittiler. Annem gene hasta olsa gene kimseye bırakmam. Keşke görümceler tek tek gelseydi.

Allah yardımcınız olsun valla çok zor ne kadar iyi olsalarda olmaz kesinlikle.Kendi anneniz farklı şehirde mi peki sizde onların gelmesine yakın anneme gidiyorum diyin çok kötü hissediyorum kendimi anneme ihtiyacım var diyin valla ben öyle yapardım artık onlarla da eşiniz ilgilensin

Aslında konu sahibi gorumcenin KV sine yıksın bütün işi daha güzel... Gorumceler çok uyanık , gelip hazır yiyip içerek çocuklarını baktirarak iki gun parmaklarının ucuyla refakatçilik yapıp kaçtılar , asıl iş evde bakım ve nekahat dönemi, en ağır işi geline kitliyorlar, insan utanır bu kadar ağır hasta anasını gelinin evinde bırakıp gitmeye...
Vallahi ses etmeyen , ne denirse yapan birini bulmuşlar, neden utansınlar ki? Çünkü onlar şöyle düşünüyordur " S sakinimm hiç ses etmiyor, demek ki bir sorun yok". Sorun yoksa utanma da olmaz.

kimsenin bişeyden haberi yok. sadece eşiö ben kayınvalide arasında geçti. görümceler de bilmiyor. kayınvalide cok cekinir kızlarından, eşim de ablalarından çekinir, hiç bahsetmemişler. nasılsa benim gibi hiç sesini çıkartmayan çekinmelerine gerek kalmayan bi saf var.
E sen niye gorumcryi karsina alip konuşmadın .Siz neysede senin kv ben ne yapayim ne isi var burda diye. siz sustukca bunlar daha cok tepenize biner .Valalhi sizin gibi pasif insanara ben daha cok sinir oluyorum .

Konu sahibi, onlar gidene kadar eve hiç uğramamalıydı.

Bir de şaka gibi, bu olanlardan görümcelerin haberi yokmuş. Üstüne kv ve koca görümcelerden çekinirmiş. Ulen fırsat bu fırsat söylesene görümcelere. Konu sahibinin kocasıyla arası kötüymüş, daha kötüsü olamaz ki.

Böyle vıttırı vızzık insanlar yüzünden konu sahibi boşanma noktasına gelecek eli kulağında, yazık!

S sakinimm

Ben çok yumuşak , anlayışlı biriyimdir ama bu kadarı bana bile çook fazla geldi.
Ya konu sahibinde de iş yok .Pasa pasa kv de bakacak , bayramdada tekrar kayinvalidesine hasta ziyaretine gelenleri agirlayacak .buraya yazip hic bir sey yapmayam tayfadan.Normal birk olsa 50 kere horumceye den gel kv gelmesin evim musait degil derdi .kv bile senden izin almamiza gerek yok keske kocan haber verseydi demis .Bu konuda biz kendimizi yirtsakta konu sahibi pasif 🤷🏼‍♀️

Vallahi ses etmeyen , ne denirse yapan birini bulmuşlar, neden utansınlar ki? Çünkü onlar şöyle düşünüyordur " S sakinimm hiç ses etmiyor, demek ki bir sorun yok". Sorun yoksa utanma da olmaz.
Bı de Konu sahibinin evi kaç metrekare bilemedim ama 3+1 dairede 2-3 çocuk 6-7 yetişkin aylarca ustuste nasıl yaşanır? Niye böyle bir sefalet tercih edilir bilemedim?

Ya konu sahibinde de iş yok .Pasa pasa kv de bakacak , bayramdada tekrar kayinvalidesine hasta ziyaretine gelenleri agirlayacak .buraya yazip hic bir sey yapmayam tayfadan.Normal birk olsa 50 kere horumceye den gel kv gelmesin evim musait degil derdi .kv bile senden izin almamiza gerek yok keske kocan haber verseydi demis .Bu konuda biz kendimizi yirtsakta konu sahibi pasif 🤷🏼‍♀️

Bı de Konu sahibinin evi kaç metrekare bilemedim ama 3+1 dairede 2-3 çocuk 6-7 yetişkin aylarca ustuste nasıl yaşanır? Niye böyle bir sefalet tercih edilir bilemedim?
Ben bekarım ama evli tanıdığım çok. Şu yaşıma kadar birinin ağzından " görümcemin kayınvalidesi bize çaya gelecek" lafını bile duymadım.

piraye piraye dediğiniz gibi bir evde bir hastaya bakılacaksa sadece karı koca ilgilenebilir. İsterse ev triplex olsun, ne gerek var ki kuru kalabalığa? Sırf eziyet, başka bir şey değil.

Memlekette bi sizin sehrinizde mi hastane var bası agrıyan geliyor yatılı?
Bastan kabul etmezdim görümcenin kvdesi ne alaka yani gelsin kalsın?
Otelde kalsınlar
Ayıp olmasın diye es kisisine bisey diyemiyorsunuz sanırım ama size ayıp olmus.
Tayini hızlandırırdım ben olsam

dün görümceler gitti, gorumcenin kayınvalidesi kaldı, allahtan kayınvalidenin her şeyiyle o ilgileniyo yemek vs. ben zaten bebekle anca ilgikenebiliyorum, yemek bulasık vs işler görümcenin kayınvalidesinde. hatta nerdeyse bi süre daha kalsın kayınvalide kendini tamamen toplayana kadar kalsın diye düşünecem. ikisinin de ne zaman gideceğini bilmiyorum

dün görümceler gitti, gorumcenin kayınvalidesi kaldı, allahtan kayınvalidenin her şeyiyle o ilgileniyo yemek vs. ben zaten bebekle anca ilgikenebiliyorum, yemek bulasık vs işler görümcenin kayınvalidesinde. hatta nerdeyse bi süre daha kalsın kayınvalide kendini tamamen toplayana kadar kalsın diye düşünecem. ikisinin de ne zaman gideceğini bilmiyorum
Yani kimse ne alaka demedi mi?

Back
X