Ya simdi linc yicem gibi ama ben o kadar da cok buyuk bir sorun gormedim. Simdi soyle dusunun, esinizle kacarak evlenmissiniz ve kayinvalideniz size gelirken, herseyi getiriyor, yardimci oluyor mu? Eger size yardimci oluyorsa bu sizi sevdigini en azindan deger verdigini gosterir. Bazi insanlarin dili boyle. Hersey agzinda oluyor maalesef. Bir de milletle ne konusuyorsa gelip size de soyluyor. Art niyet cok sezmedim ben. Siz kibarca anne keske boyle deseydin niye oyle dedin diye kibar kibar konusmayi deneseniz.
bir diger konu da dogum yaptiginizda kizina gitmek yerine size gelecegini soylemis. Oyle veya boyle, siz kiminle konusursaniz konusun, dogum sirasinda insan annesini ister yaninda. Kaldiki kacmissiniz. Aileniz yaninizda degil diye sizi ezmeye kalkmamis, sizi hor gormemis, size kotu davranmamis. En azindan sizin anlattiklarinizdan anladigim kadariyla. Size karsi kotu konustu mu hic, arkanizdan is cevirmeye kalkti mi mesela? Bunlara bakin derim ben en basta.
Bunlarin disinda yeni evli insanlarin evinde bu kadar uzun sure kalmayi ben cok dogru bulmam.
Bir diger konu da esiniz kac yasindaki de 16 yasindaki kucuk kizi esinize uygun gormus? Bu hic hos degil