• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

Yetiştirilme tarzından böyle oluyor. Yıllarca yurt dışından gelirken kıyafet , çikolata ve kahve getirdikleri için bir ay evimizde kalan teyzemin bize çok iyilik yaptığını söyleyerek büyütüldüm. Bana bile aydınlanma 26 yaşımda geldi . Malesef bazı insanlar öyle güzel yiyor ki sizi konu sahibi de yavaş yavaş aydinlanacak
Sanırım hayatı boyunca fazla jest yapılmamış. Ondan kaynaklanıyor, hediye almaya alışmamış. Erzak yüzünden kendini kötü hissetmesi bu yüzden.

Eşiniz sanırım sinirle sizi annesine dümdüz anlattı kayınvalideniz asıl meselenin gelen ek misafirlerin değilde kendisinin olduğunu düşündü bana şimdi karşı çıkanlar olacaktır ama bence düşündüklerinizi kırıldığınız noktaları samimiyetle ifade etmeniz daha iyi olur bu geri adım değil özür de değil ama en azından içiniz rahat eder ve bundan sonraki adımlarınızıda gelecek tepkiye göre atarsınız araf durumu çok daha zor olur diye düşünüyorum..
Yok yaa ona diyorsa bana da diyordur demiş kayınvalidesi. Kayınvalide fettan oğlu daha fettan. Konu sahibi köle. Köle az ses çıkarınca ikisi de çirkinleşmiş.

Yok yaa ona diyorsa bana da diyordur demiş kayınvalidesi. Kayınvalide fettan oğlu daha fettan. Konu sahibi köle. Köle az ses çıkarınca ikisi de çirkinleşmiş.
Ne bileyim erkekler böyle konularda kadınlar gibi kıvrak zekaya sahip değil geneli akım derken b.km diyor iki tarafa da anlatırken farklı algılamalarına sebep olmuş olabilir yoksa mantıklı her insan görümcesinin kayınvalidesini istememekte haklı görülür karşıdan

Cok baydiniz.
Bosuna laf anlatiyor insanlar.
Siz guncelleme yaptikca ,bu kadar olmaz ama dedirtiyorsunuz.
Ezilmeye devamke

Back
X