• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile kp misafirliği

Boşuna 'kaçan kızın kıymeti olmaz' demiyorlar. Kaçarak ellerine koz vermişsin bile. Normalde ben hep ılımlı ve saygılı olmaktan yanayım ama senin durumun farklı. Şimdi dişini göstermezsen bu 'kimsesiz' haftası ömür boyu kalır üstünde. Annenle babanla barıssan da değişmez. O yüzden dişini gösterincen. Bıkmadan usanmadan her laf çarptığında lafını yapıştırıcan. Ve bunu sert bi dille yapıcan ki bi daha ağzını açamasin. Yoksa üstüne yapışır kalır bak ilerde pişman olursun.

Benim anlamadigim bir detay var, madem bu kadar zenginler, elleri de acik, comertler, 100 bin lirayi da pat diye cikarip veriyorlar, e ne diye iki tane elektrikli soba ya da klima almiyorlar evlerine? Herkesin evinde dogalgaz mi var sanki? Ya da bugune kadar dogalgazli evde oturmuslar da simdi mi dayanamiyorlar ne alaka? Gelecek olan elektrik faturasindan mi cekiniyor bu kadar zengin aile? Bizim de evimiz de dogalgaz yok, yagli radyator aldik onunla isiniyoruz, kimseye de gidip kalmiyoruz. Hele 8 aylik insanin evinde kv kp nin kalmasi bana hos gelmedi.
Sobalari vardı evde günde 2-3 kere soba değiştirmek zor geliyormuş artık senelerdir burada kaldıkları için bir anda sobaya dönmek onları zorlamış kvnin türlü bahanelerinvırt zırt işte yerseniz. Kızına gitti sonunda kv kurtuldum şükür. Kp bende kaldı onun kalması beni hiç rahatsız etmiyor zaten sabah kahvaltısını yapar çıkar gider akşam yemeğine anca eve gelir ağzı var dili yok önüne yemek koyarsan yer koymazsan hiç acıktım bile demez. Bazen geç uyanırım hiç ses bile etmeden dolapta ne bulursa yer çıkar gider illa kalksın kahvaltı hazirlasin diye bile beklemez. Evin eksiğini vs hiç bize aldırmaz bile. Kızlara düşkün olduğu için eşimden üstün tutar beni sağolsun eşime bir kuruş vermez maaşı alınca bana 2-3 bin harçlık verir. Kv gibi değil şükür kızının orada çevresi yok orada kalsa sıkılır. Eşim kvnin yaptıklarını babasına anlatmış her şeyden haberi var onu bildiğim için bende sen istediğin kadar kalabilirsin bu evde her zaman sana yer var dedim gerisini kendisini de anladı zaten.

Babalar çoğunlukla haklıdır. Bebek için acele etme.

Ben giderek dozu arttıracaklarını düşünüyorum. Dikkat et. Kocan en başta kesecekti seslerini 8 ay olmuş tık yok
Eşim sağolsun kesti sesini artık. En son bir patavatsızlığı daha oldu gece yatarken hem ağladım hem patır patır saydım her şeyi bir daha olursa her şeyimi toplar giderim arkamda ailemin olmadığına sakın güvenmeyin o saatten sonra arkama bile bakmam patavatsız annenle ömür boyu mutlu mesut yaşarsın dedim. Ertesi gün babasına söylemiş annemi uyar kıza sürekli böyle böyle yapıyor konuşuyor vs diye farklı zamanlarda babası ayrı eşim ayrı sıkıştırdılar kvyi ondan sonra mum gibi oldu.

yok sayın.konussun dursun. oglunu kendınce kıymetlı gosterıyo ama sımdı bosanacam deseız ellerı ayaklarına dolasır. cahilliklerine verin.

Kaçarak aile onayı olmadan evlenirseniz milletin ağzına böyle laf verirsiniz, sizi kimsesiz ilan ederler. Eşiniz yanınızda olsa ağızlarını açamazlar ama esinizde pasif demek ki.
Madem herseye susuyorsunuz bunada susup 1.5 ay katlanacaksınız başka çareniz yok çünkü. Niye sizin evde kalınıyor saçma sapan şeyler

Eşim sağolsun kesti sesini artık. En son bir patavatsızlığı daha oldu gece yatarken hem ağladım hem patır patır saydım her şeyi bir daha olursa her şeyimi toplar giderim arkamda ailemin olmadığına sakın güvenmeyin o saatten sonra arkama bile bakmam patavatsız annenle ömür boyu mutlu mesut yaşarsın dedim. Ertesi gün babasına söylemiş annemi uyar kıza sürekli böyle böyle yapıyor konuşuyor vs diye farklı zamanlarda babası ayrı eşim ayrı sıkıştırdılar kvyi ondan sonra mum gibi oldu.
Sevindim senin adına, Rabbim huzurunu arttırsın inşallah

yok sayın.konussun dursun. oglunu kendınce kıymetlı gosterıyo ama sımdı bosanacam deseız ellerı ayaklarına dolasır. cahilliklerine verin.
Eşim babasıyla konuşmuş zaten annem biraz daha böyle devam ederse kızın gözü bir şey görmez çeker gider gözü kara kafaya koyduğunu yapar onun çenesi yüzünden mutlu yuvamdan olmak istemiyorum ona göre annemi uyar bende uyaracağım zaten demiş. İkisi birden uyarinca ondan sonra kesti sesini mum gibi oldu zaten bakalim nereye kadar tutabilecek çenesini.

Kaçarak aile onayı olmadan evlenirseniz milletin ağzına böyle laf verirsiniz, sizi kimsesiz ilan ederler. Eşiniz yanınızda olsa ağızlarını açamazlar ama esinizde pasif demek ki.
Madem herseye susuyorsunuz bunada susup 1.5 ay katlanacaksınız başka çareniz yok çünkü. Niye sizin evde kalınıyor saçma sapan şeyler
Eşim girdi araya babasıyla konuştu ikisi birden sıkıştırdılar kvyi ondan sonra mum gibi oldu zaten. Şimdi kızına gitti geri gelir mi bilmiyorum gelirse de artık eşime diyecegim bir an önce gitsinler diye.

Eşim girdi araya babasıyla konuştu ikisi birden sıkıştırdılar kvyi ondan sonra mum gibi oldu zaten. Şimdi kızına gitti geri gelir mi bilmiyorum gelirse de artık eşime diyecegim bir an önce gitsinler diye.
Çok sevindim, sakın ezdirmeyin kendinizi. Gitsin kızında kalsın madem illa birinde kalacaklarsa.

Çok sevindim, sakın ezdirmeyin kendinizi. Gitsin kızında kalsın madem illa birinde kalacaklarsa.
Kızı temizlik düzen hastası diyebilirim. Kv de aşırı dağınık temizlik anlayışı olmayan bir insan. Çorapları koltuk altında gezer, ev terliginin biri salonda biri mutfakta, yemek yaparken yerlere hep döker temizleme ihtiyacı duymaz üstüne basar geçer (yemegin suyu sogan kabuklari vs) , bir abdest alır banyo göl olur havlu olmasına ragmen tuvalet kağıdıyla kurulanir abdestten sonra her yerde tuvalet kağıdı parçaları olur gibi gibi. Ben pek dağınıklığa temizliğe takılmamaya çalışıyorum arkasından elimden geldiğince ona belli etmeden topluyorum geldikte her şeyimiz gözüne battı vs olmasın diye. Kızı tam tersi en ufak pislikte düzensizlikte annesine laf söyler laf sokar tahammül edemez o yüzden bu rahatlığı bırakıpta orada kalmayi tabi ki kimse istemez mantıken🥲

Back