Kv ile kp misafirliği

Kv eşime benim söylediğimi bilmiyor çünkü. O an annesi siz hazırsınız bende hazirlaniyim diyince eşim girdi devreye benim dediğim anlaşılmasın diye doğal olarak o sanıyor ki eşimin anlık tepkisiydi onun gelmesini eşim istemedi diye biliyor. Ki eşimle annesi birbirlerine çok düşkündür anne oğul arasına girmek istemeyip söylemeyeceğimi düşünerek bunları yapıyor. 10 patavatsızlığın 9.99'u eşim ortada yokken oluyor çünkü ne tesadüfse.

Aslında hiç çekinmediğinizi kendisine göstereceksiniz bi dumur olacak ama bu seferde gelin doldurdu bu benim oğlumun düşüncesi değil olacak ve ciddiye almamaya başlayacak. Hep öyle olur zaten. Benim babannemde öyleydi hala da öyle. Büyükbabamla babam etraftayken annemle konuşur kızım kızım der kimse yokken surat 5 karış 2 kelime konuşmaz, konuşunca tersler. Çok ikiyüzlü iğrenç bi hareket. Ama ben gördüm işte onları, bizim yanımızda yapardı. Hatta bize yansıdığı da olurdu en son büyük bi kavgayla patlak vermişti 5-6 yıl önce. O gün babamı arayıp ya benle gel ya ben annemi alıp gidiyorum dediğimde babam hepimizi alıp evden çıkmasaydı da annemin yanında olmasaydı annem nasıl yıkılırdı düşünemiyorum. Neyse bu olay babannemin gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştı hiç pişman değil kavga ettiğim için işte böyle iğrenç Fesat insanların kötülükleri belki 20 yıl sürüyor ama yine ayağına takılıyor. Eğer cidden kötü niyetle yaptığını düşünüyorsan bil ki 20 sene geçer ama yine de o yüzleşme bi gün olur

İnsan inanamıyo dimi gözünün içine baka baka numara yapıyo numaracı kezbanlar.

İnsan inanamıyo dimi gözünün içine baka baka numara yapıyo numaracı kezbanlar.
Evet ya insan tiksiniyo. Annemde çok güzel idare ediyordu o kavgayı aslında ben dahil olunca patlamıştı her şey oh iyi oldu hala pişman değilim. Yüzsüz babaannem 6 çocuğun içinde hala köyden gelince babamlarda kalır en çok. annemin hakkını ödeyemezler de işte

Bunları bana bir daha anlatma, söyleme diyerek eşinizde yanınızdayken ciddi konuşacaksınız. Bu kadar uzun süre mazeretsiz oğlunda olsa kalmak iyi değil. Daha yeni evlisiniz. Sınırlarınızı baştan çizmeniz net konuşmanız lazım. Kalp kırmayın ama kendi kırıklarınızı söyleyin, yeter deyin. Yoksa sonu gelmez.

Ya simdi linc yicem gibi ama ben o kadar da cok buyuk bir sorun gormedim. Simdi soyle dusunun, esinizle kacarak evlenmissiniz ve kayinvalideniz size gelirken, herseyi getiriyor, yardimci oluyor mu? Eger size yardimci oluyorsa bu sizi sevdigini en azindan deger verdigini gosterir. Bazi insanlarin dili boyle. Hersey agzinda oluyor maalesef. Bir de milletle ne konusuyorsa gelip size de soyluyor. Art niyet cok sezmedim ben. Siz kibarca anne keske boyle deseydin niye oyle dedin diye kibar kibar konusmayi deneseniz.
bir diger konu da dogum yaptiginizda kizina gitmek yerine size gelecegini soylemis. Oyle veya boyle, siz kiminle konusursaniz konusun, dogum sirasinda insan annesini ister yaninda. Kaldiki kacmissiniz. Aileniz yaninizda degil diye sizi ezmeye kalkmamis, sizi hor gormemis, size kotu davranmamis. En azindan sizin anlattiklarinizdan anladigim kadariyla. Size karsi kotu konustu mu hic, arkanizdan is cevirmeye kalkti mi mesela? Bunlara bakin derim ben en basta.
Bunlarin disinda yeni evli insanlarin evinde bu kadar uzun sure kalmayi ben cok dogru bulmam.
Bir diger konu da esiniz kac yasindaki de 16 yasindaki kucuk kizi esinize uygun gormus? Bu hic hos degil

Kaçarak evlenen kızların değeri olmadığını kanıtlayan nitelikte bir yazı olmuş (istisnalar tabiki vardır) ama kimse için aileyi karşıya almaya değmez sonra böyle kendi sünepe tiplerine bakmadan sizi eleştirmeye kalkıyorlar.

Kaynananızı değiştiremezsiniz ,madem siz altta kalmadığınız halde hala devam ediyor o zaman cevap vermeyin görmezden gelin yok sayılmak zoruna gidecektir.Belkide siz sustuğunuz için sizi sever sayar bu kadar karışmaz...
Sizde kaldığı dönemi de kafanıza takmamaya çalışın sayılı gün çabuk geçer.

Kacarak geldigin icin eziyor kv seni
Anani babani rahatca yargiliyor laf soyluyor hem sana hem cevreye
Sende cenemi kapadim diyorsun
Neden diyemiyorsun "her ne kadar konusmuyor olsak da onlar benim annem babam, onlar icin ne bicim anne baba diyemezsiniz herkes kendine baksin" diye?
hem gel evimde kal hemde bana aileme laf soyle oldu.
Sesini cikar bakalim o melek esin hala melek mi kaliyor yoksa kelek mi?
Kimseye oyle cok guvenme
Ailene de laf soyletme bir zahmet
Koca hersey demek degil

Kaçan kıza el ailesi hiç kıymet vermez bu net bir şey. Kendi ailesini ezen insan başkasına da asla acımaz şu an mecbur kaldığınız için susuyorsunuz. Ya susturmanız gereken yeri öğrenip susturacaksınız ya da kaçtığım için böyle bakıyorlar bu böyle bir durum diyip kabulleneceksiniz. Ancak ben asla ne çevremde ne akraba konu komşuda kaçarak evlenip eş ailesinden kıymet görmüş birini görmedim.

Sizin kocanizin annesi degilmi bu kocanız sağırmı afedersiniz.Duymuyormu Annesinin konuştuğu dili bilmiyormu.Ben evlendim eşimi seviyorum ötesini berisini karıştırma.Bunlarla uğraşacağına git hayır yap diyemiyormu.Boncuklarimi dökülür kaynananızin.Bazilarina kayınvalide yakışır bazıları kaynana.Esiniz patlasın patlarsa ne içinize atıyorsunuz koca kadın olmuş kaç yaşında nerde ne söylenir öğrensin.Terbiyesiz yani kusura bakmayın da patavatsizligi geçmiş.Bilerek yapıyor anneme laf soyletmezdim o sizin gibi gelip yerleşmiyor evimin ortasına sen gibi kocanın da ne laf söz bilmez annesi var kaç yaşına gelmiş konuşmayı ogrenememis nerden buldun kızım bu aileyi demiyor derdim.Siz demeyin ben derdim sonrada kopsun kıyamet Allah ne verdiyse .İşte bedava para vermezler kimseye yardımların karşılığı bu sözler

İnşallah uzulmezsiniz yerleşir ilerde size bu eş ailesi dilerim böyle olmaz .Ne getirdiği erzak ne verdiği para illede huzur .Paha bicilmez

Sizde bu kadar fazla kalmaları doğru değil tepkini belli etmelisin ve bu kadar kalmalarına müsaade etmemelisin , eşinle konuş ve baştan sınırını koy yoksa bu böyle devam eder , ayrıca kaçarak evlenerek kendine en büyük kötülüğü yapmışsın, elin ağzı torba değil ki büzesin ,ailenle küs olmanı her zaman sana karşı kullanacaklar alışsan iyi olur, kayinvaliden açıkça kimin kimsen yok ayağını denk al demis ama sen anlamamışsın bile ...

Kabul etmemeliydin...

Baban berbat bir insan , resmen seni kaçmaya mecbur etmişler, biraz dişli olmalısın, hakkını aramayi öğren yoksa seni çok ezer bu eş ailesi , eşinle herşeyi konuş açıkça, konuşurken haddini bilerek konuşsunlar senle , evliliğin tam oturmadan sakın çocuk yapma derim ...

Allah yardımcın olsun çok zor günler geçmez artık

Eşim o zaman 22-23 yaşında falan falandı herhalde detayi sormadım bilemiyorum 24ünden sonra benimle birlikteydi benden önce olan bir şey zaten

Neden o zamana kadar sizde kalıyorlar? Doğum yakın gelselerdi ya
Bende bunu anlamlandıramiyorum kızı artık ağırlaşmaya başladı gidip kızına yardım edebilir kışın soğuğundan kaçıyorlar sözde kızının yaşadığı şehir sıcak olan bölgede yani bırakın doğalgazı sobayı bu ay da bile bazen klimayla ısınabiliyorlar soğuktan kaçıyorsan git kızında kal mantıken.

Dün gece eşime annem hakkında söylediği lafı söyledim annesi yokken ben veririm cevabını anlayacağı dilden konuşurum diye adam boşver takma diyip sustu. Sizin deyiminizle kelek çıktı yani :) Bu saatten sonra dünya dünyaya kalsa gene susmam dün gece eşimin o rahat tavırla o lafı soylemesinden benim benden başka kimsem olmadığını gayet iyi anladım.

O gaz hiç takılmayacak.

Kvaliden seni sahipsiz olarak görmeye devam edecek

Değişmeyecek.

Eşini seviyorsun anladığım kadarıyla. Ya eşin cevap cerecek Yada senin Alışman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…