Bende kollarimi aliyorum sirle.... Yumusacik oluyoo..
Ama cildim cok hassas oldugundan her seferinde morariyor... benneyaptımki
Hatta en son seferde daha ilginc bisi oldu.. Kollarimin derisi ara ara soyuldu...
Ama napalimm.. O yumusakliga deger... benneyaptımki
kızlar bende kollarımdaki tüyleri yakarak alıyorum yeni başladım ama bence böle daha iyi çünkü agda fln zedelenmelereyol açıo yada makine ama yakarak hepsinden kurtuluyorum bence bölesi daha iyi peki hiç kolundaki tüyleri yakan arkadaslar varmı nasıl daha sonradan çogalıomu yeni başladıgım için pek bi bilgim yok
yaa ilk aldıgında hiç acımıo bende küçükken almaya hevesleniodum ama başka yerimi heheBende Bugün Başladim Almaya Bi Kaç Saat Oldu Sir Ağdayla Aldim Birazdan Da Karinca Yumurtasi Yaği Süreyim Diyorum Bişey Olurmu Acaba Sürersem?
Korktuğum Kadar Da Acimadi Hatta En Acisiz Ağdam Di Diyebilirim Biraz Kabardi Yer Yer Ama Onlarda Inmeye Başladi
Süper Bişey Yaa Kollarimi Gördüm :)))
:1no2: azaltmıor çogaltıorrr hemde çokkkk..................................canım bende sir ağdayla aldırdım çok iyi ben çok memnunum hemde çok acımıyor hemde çok geç çıkarıyor ve azaltıyor
ESMER ßELA;2635953 .!.::1no2: azaltmıor çogaltıorrr hemde çokkkk..................................
Aynen canım benim kolların durumu vahim:1no2: Kendim ettim kendim buldum. Uzadılar yine aldırcam malesef çünkü böyle çok kötü duruyorlar:çok üzgünüm:
canım ben epilatörle ağdayla falan alıyorum sonrada karınca yumurtası yağı sürüyorum ilk aldığım seferlerde sivilce gibi kabarcıklar olmuştu ama şimdi bişey yok artma olmadı azaldı hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?