• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık soyadıni kullananlar kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muneye rica etsek , sosyal hizmetlere ihbar yapılıp şu çocukları kontrol ettirebilir miyiz acaba ? Bu üyenim durumu hiç iyi değil, mental olarak da maddi olarak da 3 çocuğa sahip çıkacak durumu yok bariz.
Biz burda öyle her ağzı bozuk küfür etti, kartvizitini verdi diye dava açmıyor olabiliriz (gerçi açan da çok ) ama bunu yaptirabiliyoruz, ip adresinden her türlü bilgiye ulaşılabilir biliyorsundur umarım, hem de inan çocuklar soz konusu olunca hic gocunmuyoruz, ugrastigimiza üsenmiyoruz...

İster misin bir el atalım konu sahibi, gelip baksınlar duruma, belki onlar sana daha net yol gösterirler hem, sığınma evi , iş bulma gibi konularda bilgi verirler. Ne dersin?...

Son düzenleme:
Hanımlar merhabalar, eşimin numarasını telefonuma onun hayal bile edemeyeceği, kendisini taltif ettiğim bir şekilde kaydetmistim. Arada çok kırıldığımda adını soyadını kaydetsem de barışınca, eski şekline cevirirdim. Yaklaşık 3 ay önce boşanma davası açmıştık, ailesinin evinde kaldı 20 gün kadar, sonra araya akrabalar falan girdi barıştık. Ben yine adı soyadı şeklinde numarasını kaydettim. Eve geldiğinde benim numaramı adım ve bekarlık soyadimla kaydetmiş. Neyse bir hafta kadar öyle kaldı sonra değiştirdi. Ama ben değiştirmedim. Kırgınlığım geçmedi, kalbim düzelmedi kendisine de söyledim, çocukların hatırına döndüm. Bu soğukluktan kaynaklı yine bekarlık adımı ve soyadimla değiştirmiş. Anne ve babasının beni aşağılamasina karşı bir kere savunmadi, ben sustukça terbiyesizliğin boyutunu artırdılar. Zaten degistirme , bekarlık soyadima donme fikrim vardı.. şimdi de kendisi bile, kendi soyadı ile beni kaydetmedigine göre babamin soyadi ile kaydettigine göre artık benim düşüncemi hayata geçirmem lazım. Zaten onun ana babası ile aynı soyisimini taşımak uzun zamandır beni rahatsız ediyordu. Son damlayı taşırdı. Soyadını değiştiren arkadaşlar var mi, seyahat ederken, otelde kalırken, ya da ne bileyim yurtdisina çıkarken sorun oluyor mu. Sonradan evrak kürek işleri ugrastiriyor mu. Çünkü tekrar geri dönme yok diye biliyorum.. bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi.
Hazır değiştirmişken boşanma işini de aradan çıkartsan mi ? Çocuk çocuk işler . İlk başta siz zırt pırt degistirmişsiniz zaten. Ayrılık aşamasına gelinmiş taraflar birbirine kurulmuş sevgi bağı azalmış yok olmuş belki de Mahmut diye de kaydedebilirdi öyle düşünün ajdjjf

Yorumun alnı olsa da öpsem. Bazı şeyler affedilmemeli, bir kere kovdu mu o evde 1 gün daha durulmamalı. Direkt sokakta kalmadığın sürece kovulduğun yerde durmamalısın. Sokakta kalacak bir durum varsa da birikim yapıp yine gitmelisin. Bir özürle, kovulduğun kapıya geri dönüyorsan tekrar kovulacağını bilerek yaşarsın. Artık ne senin ne de ailenin, bu adam ve ailesinin gözünde ağırlığı yok maalesef. Neyse dikkat edin yine korunurken hamile kalmayın 4.ye.
Valla çok haklısın. Şuan ailem ve ben bunun pişmanlığını ağırlığını nasil yaşıyoruz anlatamam. Her baba da otoriter değil işte. Benim babam da otoriter davranamadı o an. Aman boşanmış dul kalmış demesinler diye ozurlerini kabul ettik. Şimdi hayatta tekrar yaşamak istediğin an hangisi deseler, o babamın eve geldiği an derim. Bir daha gölgemi bile göstermem. Fakat her an kovulma korkusu yaşamıyorum. Eşim her an gider korkusu yaşıyor Şuan.. düzeltme affettirme çabaları var ama karşılık vermeyince o tepki için adımı yazdı. Savunmuyorum yanlış anlamayın. Öfkem hala çok taze

Yahu adam sizi üç kede evden kovmuş, birinde de babanızı çağırmış al kızını diye. Bir mal gibi koymuş kapıya.
Üstüne araya akraba girmiş çocuk hatrı diye ite kaka dönmüşsünüz.
Sinirden bunu love storye çeviriyrosunuz.
Tabii adam soyadını geri verince hemen aydınlanır birden müthiş bir aşık olacak. O ailesi falan kapında köpek olacak.
Aynen.
Buna mı sığınıyorsun gerçekten?
Böyle bir imada bile bulunmadım ya. Nerden çıkarıyorsun. Kusunca miden rahatlar ya, ben de onların soyadını sildirince rahatlayacagim hepsi bu. .. kendim için istiyorum arkadaşım, kimse için değil. Onlar üzülür mü, ohh iyi oldu der mi umrumda değil. Kendim için.

Hazır değiştirmişken boşanma işini de aradan çıkartsan mi ? Çocuk çocuk işler . İlk başta siz zırt pırt degistirmişsiniz zaten. Ayrılık aşamasına gelinmiş taraflar birbirine kurulmuş sevgi bağı azalmış yok olmuş belki de Mahmut diye de kaydedebilirdi öyle düşünün ajdjjf
Öyle de yapabilirdi. Mahmut diye kaydetse bu kadar takmadım galiba 😄 ama boşanma olmaz.

Yahu ben zaten doğru düzgün yazanlara cevap verdim. Alaya aldığın o diğer arkadaşınla neden saldiriya geçiyorsunuz anlamıyorum. Çözüm olarak ne öneriniz şuan hatırlamıyorum. Birlik olup saldırmaktan başka birsey göremedim. Üstelik bu düşüncen ergence deyip, yine de fikrini söyleyenlere yine haklısın vs cevap verdim. Eleştiriye o kadar açık bir insanim ki, sosyal yaşamımda bunu çok kullanıyorlar. Kimseye de haddini aştın diye çıkışmıuorum. Bos muhabbet yazanlara uyarı yapabilirsiniz illa yorum yapacaksanız. İlk defa ben miyim kizlik soyadını almak isteyen. Gerçekten neden böyle ahlaksız bir iş yapmışım gibi davrandıniz? Karşınızdaki kişi size bir akıl danisinca, ergen misin yeaaa diye mi. İletişim kuruyorsunuz. ? Gerçekten merak ediyorum, ilkokulda misin, kardeşim işin gücün yok mu, işsiz misin ? Pardon bunlar mi sağlıklı iletişim. Bi yerde cevap verdim ve koptu. Bakın hala sen herseyi hakediyorsunlar. Ne biliyorsun neyi hakkettiğimi. (Size söylemiyorum) üslup bu mu ya. Tekrar okuyun yazdığım başlığı. Burda saldiracaginiz ne var. Eşine kırılmış, daha önce de kafasında olan bir konu, evrak işlerinde sorun çıkar mı. Neden beni hizaya çekmeye, duygu ve düşüncelerimi değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bende mi bi anormallik var anlamıyorum. Sorduğum soru saçma da olabilir, alay etmek neden. Ayrıca ben küfür de etmiyorum, mahkemeye veririm ne demek ya. Asil ergen lafi bu işte. He git de dava aç bana. Adresimi tcmi de vereyim. Ama acmazsan .....sin. Ben bir bilgi soruyorum, iyi niyetle yorum yapanlara da cevap veriyorum. Ergen misin diyen terbiyesizleri uyarın ve onlara iletişim becerileri öğretin bence. Bana da yardimci olacağınız bir konu, iyi niyetli tavsiyeniz olursa dikkatle dinler kaileye alırım.

Yazilani o kadar okumuyorsun ki bacimsu, tavsiye ettigim sey bi onceki mesajimda zaten, neden iletisim kurma konusunda kendini geliştirmiyorsun (1)?

Bu kadar kolay cigirindan cikiyorsan, uzman destegi almak istemez misin(2)?

Tavsiyelerim bunlardi.

Bahsettigin "ergen misin" vb cikis yapanlari da basit espriler olarak yorumladim iletisimsizlikten ziyade, ha bir de ben bu arkadaslarin ogretmeni degilim niye uyarayim, ne sifatla uyarayim? Yani su espriler bana yapılsa katılır birlikte gulerim, gecer giderim tipki senin bana "kerhane kadini" dediğinde kale almadigim gibi, tetiklenmem icin bunla ilgili yaralarım olmasi gerekir ki böyle yaralarim olsaydi da bir uzmanla gorusur cozerdim sorunlarimi.

Bu arada bayaği herkese dumduz kufrettin yahu, hakaret suraya dursun, herkesin agzindan girdin burnundan ciktin.

Oooo kerhane kadınına bak biliyor nasil gezilecegini. 😁
Yazık şu yoruma bak. Bunu yazan da koca eviyle baba evi arasında gidip gelmekten pinpon topuna dönmüş biri. Bu kadar dilbazlığın 10 da birini kocana yapsaydın kocan sana hiçbir konuda gık diyemezdi. Yazık!

Tehdit eden kişiyi, tehditini hayata geçirsin, sonra da hakaret davası açsın diye... tehdit edip sonra yan çizmesin, elinde de bir delil olsun. Boşa dava açmasın. Bu küfür değil. Açmazsan ..... gibi.
Elimde delil vardı zaten. Karaktersiz ve aşağılık kelimeleriyle daha çok ciddiye alınırdınız, kahpeye gerek yoktu. O kısımdan sonrası bizim için artık mizaha dönüştü. Kerhane kadını, kahpe, teyze bilmem ne. Siz telefonun başında delirirken biz bi tarafımızla güldük tüm bunlara, farkında mısınız? Sinir ilacınız varsa ihmal etmeyin lütfen. Bu kafayla çocuk büyütüp topluma salıyorsunuz çünkü, sonra biz uğraşıyoruz. Eşinin bile ciddiye almadığı birini benim adam yerine koymamı beklemeniz de ayrı bir dram. İsterseniz sülaleme sövün, tık yok bende. Kendimi zorladım, olmadı cidden. Ha şu kapı kolu, ha siz.

Başta normal, sağlıklı bir birey sandım ama kafalar pırıl pırıl. Kim uğraşır ki sizinle? Parmağımı yorup yorum yazdığıma şükür. Keşke kızabilsem ama kızamadım. 😐

Yazık şu yoruma bak. Bunu yazan da koca eviyle baba evi arasında gidip gelmekten pinpon topuna dönmüş biri. Bu kadar dilbazlığın 10 da birini kocana yapsaydın kocan sana hiçbir konuda gık diyemezdi. Yazık!
Ohoo bu daha bişey değil, konu sahibi o yorumunda bahsettiği şey kadınlarından bin beter , onların bile ağzının bı ayarı vardır , sabahtan beri ağza alınmayacak küfürleri burda dümdüz yazıyor, üç de çocuk varmış elinde, onlara neler yapıyor allah bilir....

Yazilani o kadar okumuyorsun ki bacimsu, tavsiye ettigim sey bi onceki mesajimda zaten, neden iletisim kurma konusunda kendini geliştirmiyorsun (1)?

Tavsiyelerim bunlardi.

Bahsettigin "ergen misin" vb cikis yapanlari da basit espriler olarak yorumladim iletisimsizlikten ziyade, ha bir de ben bu arkadaslarin ogretmeni degilim niye uyarayim, ne sifatla uyarayim? Yani su espriler bana yapılsa katılır birlikte gulerim, gecer giderim tipki senin bana "kerhane kadini" dediğinde kale almadigim gibi, tetiklenmem icin bunla ilgili yaralarım olmasi gerekir ki böyle yaralarim olsaydi da bir uzmanla gorusur cozerdim sorunlarimi.

Bu arada bayaği herkese dumduz kufrettin yahu, hakaret suraya dursun, herkesin agzindan girdin burnundan ciktin.
Canısı ben bunu birkaç sayfa önce denedim de ı-ıh. İşlemedi. :)
"Aile terbiyesi almamış mı diyorsun bana adi" filana döndü. Bakalım sana kutudan ne çıkacak. :KK45:

Tavsiyelerim bunlardi.

Ergen misin diye bir cevap espri değil gayet de iyi biliyorsunuz. Birbirinizi destekleyip sallarken, alaya alırken iletişim becerilerinden haberiniz yok galiba. Benim de sizin sozlerinizi kaale aldığım yok emin olabilirsin. Cahil, terbiyesiz, küfürbaz demenizi de gülerek okudum.... burada tecrübe sahibi insanlar vardır diye düşündüm. Gerçekten bu kadar kötü kalpli ve kötü karakterli insan olduğunu bilseydim asla böyle bir salaklık yapmazdım. Verdiğin tavsiye, her türlü alayı yaptıktan sonra hala hakaret eder gibi alaya devam ederek destek al oldu. 3 çocuklu, üstelik 1.5 yaşında ikizleri olan bir kadın olarak destek almaktan gocunmam. Ama iletişim kuramıyorsun destek al dersen, alaya alırken neden bu narsist kişiliğe bürünüyorsun acaba senin mi destek alman gerekir diye sorarım. Yemin ederim sorumun içine ettiniz. Mahkeme ile falan uğraşacak enerji bırakmadınız 😅

"Aile terbiyesi almamış mı diyorsun bana adi" filana döndü. Bakalım sana kutudan ne çıkacak. :KK45:
Sdfhffs ilerleme var ama kabul edelim, ilk sayfalarda bütün organların adını sansürsüz yazıyordu, anca 12. sayfada bana "nazik popondan uydurma" dedi 😂😂😂 onun için iltifat gibi bişe bu halbuki 😂😂😂 O derece seviyesiz ve şuursuz ki ben size hiç küfür hakaret etmedim bile diyebiliyor hala...

Son düzenleme:

Ben sabirliyimdir. Deneyeceğim. 🙄
Ergen misin diye bir cevap espri değil gayet de iyi biliyorsunuz. Birbirinizi destekleyip sallarken, alaya alırken iletişim becerilerinden haberiniz yok galiba. Benim de sizin sozlerinizi kaale aldığım yok emin olabilirsin. Cahil, terbiyesiz, küfürbaz demenizi de gülerek okudum.... burada tecrübe sahibi insanlar vardır diye düşündüm. Gerçekten bu kadar kötü kalpli ve kötü karakterli insan olduğunu bilseydim asla böyle bir salaklık yapmazdım. Verdiğin tavsiye, her türlü alayı yaptıktan sonra hala hakaret eder gibi alaya devam ederek destek al oldu. 3 çocuklu, üstelik 1.5 yaşında ikizleri olan bir kadın olarak destek almaktan gocunmam. Ama iletişim kuramıyorsun destek al dersen, alaya alırken neden bu narsist kişiliğe bürünüyorsun acaba senin mi destek alman gerekir diye sorarım. Yemin ederim sorumun içine ettiniz. Mahkeme ile falan uğraşacak enerji bırakmadınız 😅

Beni kimle karıştırıyorsun hic bilmiyorum, zira birak seni burada herhangi bir üyeye git ote demisligim yoktur, buradaki canim kadınlarda eminim bana sahitlik ederler.

Bu arada narsisizm boyle birsey degil ama yinede sen bilirsin.

3.5 yas ve 1.5 yas iki evlat annesi, yeni bosanmis bir kadin olarak yaziyorum, tavsiye ederim, insanin tum gereksiz sinir stresini alip goturuyor bosanmak.

Elimde delil vardı zaten. Karaktersiz ve aşağılık kelimeleriyle daha çok ciddiye alınırdınız, kahpeye gerek yoktu. O kısımdan sonrası bizim için artık mizaha dönüştü. Kerhane kadını, kahpe, teyze bilmem ne. Siz telefonun başında delirirken biz bi tarafımızla güldük tüm bunlara, farkında mısınız? Sinir ilacınız varsa ihmal etmeyin lütfen. Bu kafayla çocuk büyütüp topluma salıyorsunuz çünkü, sonra biz uğraşıyoruz. Eşinin bile ciddiye almadığı birini benim adam yerine koymamı beklemeniz de ayrı bir dram. İsterseniz sülaleme sövün, tık yok bende. Kendimi zorladım, olmadı cidden. Ha şu kapı kolu, ha siz.

Başta normal, sağlıklı bir birey sandım ama kafalar pırıl pırıl. Kim uğraşır ki sizinle? Parmağımı yorup yorum yazdığıma şükür. Keşke kızabilsem ama kızamadım. 😐
Yanlış biliyorsun işte, karaktersiz ve aşağılık kelimeleri maalesef ki hakaret ifadesi değil. Sana yardımcı olmak istedim. Ama sende tık yok üzüldüm doğrusu.ben de seni sözünde duracak arkası kuvvetli falan sandım. Mahkemeye verecek, beni uğraştıracak l. Ayrıca ayıp değil mi, mahkemeye verirsem bir de kocan bu yüzden kovar demek. Ayyy ver de bi mahkemede görüşelim vermezsen ....sin. ama sen tabi boş atıp dolu tutmaya çalıştığın için olmadi. Beceremedim bacım.olmadi kızdıramadigim icin üzgünüm. Gerçekten bana hakaret davası açmanı isterdim. Seninle nasil alay ettiklerini görmeni isterdim. Ne kadar da çok önemli hissediyorsun kendini. 😄 kocasının değer vermediği ama çok değerli kadinlar var, şimdi Sen bunu söylerken beni kizdirdigini falan mı sanıyorsun 😅 baktım kendime yok canim ya kızamadım 😇 sen oturmuş, kime sataşayim derdinde, kötü kalpli birisin. Karşına kötü kalpliler çıksın hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X