• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık soyadıni kullananlar kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama sen de 60 gibi gösteriyorsun be bacım. Ne bileyim benden az biraz büyüksün. 60 lik teyzelere de abla mi diyorsunuz siz.
Ya ahaha 😂😂😂
Dizi karakterini ben sandı yazık 😂😂😂😂
Burada ortalama yaş grubu sizinle denktir. Ben 39um mesela.
Genel profil bu yani.
Ayrıca 60 dahi olsak evet teyze demiyoruz. Ayıp çünkü

Ayol gücüm anca size küfür etmeye yetiyor, onlara yapsam ağzimin ortasına küsküyü yiyeceğim için yapamıyorum, kovsalar dovseler gidecek yerim olmadığı için yutup arsız arsız oturuyorum desene şuna 😂😂😂
Küfür etmedim ama. Sonra lafi oturma organindan anlıyorsunuz. Tehdit eden kişiyi, tehditini hayata geçirsin, sonra da hakaret davası açsın diye... tehdit edip sonra yan çizmesin, elinde de bir delil olsun. Boşa dava açmasın. Bu küfür değil. Açmazsan ..... gibi. Küskü vurmaya çalışıyorlar sonra bakıyorlar olmuyor. Gidecek yerim de var ama şuan cocuklae için çok konforlu. Lüks hayatları, eğitim imkanları var. Babaları ile yurtdışı imkanları var. Ayrıca gidecek yeri olmayan kadinlar için böyle mi yakıştırma yapıyorsunuz siz ya. Sen insan mısın acaba ? Ben bosansam, eşim maddi olarak kimseye muhtaç etmez. Ama eğitim imkanları babaları yanında daha güzel olacak.... Ne kocasından ne babasından hayir olmayan kadınlara davranış bu mu. Allah size daha ne bela versin. Böyle kötü kalp, iğrenç bir zihniyet vermiş. Daha büyük bela olmaz. Hepiniz, alay ettiğiniz bütün kadınlardan daha beter duruma düşün. Gidecek yeriniz bile olmasın. Benim eşim zengin arkadaşım, bosansam bile, burda hirlayanlardan daha lüks içinde yaşarım... yeri olmayan, zulüm gören, sesi çıkmayan kadınlara, bir kadının davranışı bu mu. Ahlaksızsiniz hepiniz. Gelmiş burda bir de terbiyeden ahkam kesiyorsunuz.

Ya ahaha 😂😂😂
Dizi karakterini ben sandı yazık 😂😂😂😂
Burada ortalama yaş grubu sizinle denktir. Ben 39um mesela.
Genel profil bu yani.
Ayrıca 60 dahi olsak evet teyze demiyoruz. Ayıp çünkü
Allahim dizi izlemeyi
daha acıklısı ömründe dizi film falan da izlememiş, pp duran dizi karakterini ben sandı 😂 Düz cehalet ya
Allahim ya Dizi izleyerek cehaletten kurtulacak zannediyor. 25 yıldır Dizi izlemiyorum. Bununla da iftihar ediyorum. Dizi karakterlerini profil yapacak kadar da ergen arkadaşımız akıl vermeye çalışıyor. Üstelik bilgisi de yok. Sen şimdi bu profil resmini evinde çerçeve yapıp da aşmışsindir kesin. Tabi, cehlini gizlemen lazım. Dizi ozloyorom, çok gorgolo, bolgolo onsonom. Ahahahaha tamam ikna oldum, sen ne dersen o bundan sonra 😅

Küfür etmedim ama. Sonra lafi oturma organindan anlıyorsunuz. Tehdit eden kişiyi, tehditini hayata geçirsin, sonra da hakaret davası açsın diye... tehdit edip sonra yan çizmesin, elinde de bir delil olsun. Boşa dava açmasın. Bu küfür değil. Açmazsan ..... gibi. Küskü vurmaya çalışıyorlar sonra bakıyorlar olmuyor. Gidecek yerim de var ama şuan cocuklae için çok konforlu. Lüks hayatları, eğitim imkanları var. Babaları ile yurtdışı imkanları var. Ayrıca gidecek yeri olmayan kadinlar için böyle mi yakıştırma yapıyorsunuz siz ya. Sen insan mısın acaba ? Ben bosansam, eşim maddi olarak kimseye muhtaç etmez. Ama eğitim imkanları babaları yanında daha güzel olacak.... Ne kocasından ne babasından hayir olmayan kadınlara davranış bu mu. Allah size daha ne bela versin. Böyle kötü kalp, iğrenç bir zihniyet vermiş. Daha büyük bela olmaz. Hepiniz, alay ettiğiniz bütün kadınlardan daha beter duruma düşün. Gidecek yeriniz bile olmasın. Benim eşim zengin arkadaşım, bosansam bile, burda hirlayanlardan daha lüks içinde yaşarım... yeri olmayan, zulüm gören, sesi çıkmayan kadınlara, bir kadının davranışı bu mu. Ahlaksızsiniz hepiniz. Gelmiş burda bir de terbiyeden ahkam kesiyorsunuz.
Sen kafanı yorma şekerim burda biz kime nasıl davranacagimizi çok iyi biliyoruz 😂😂😂

Bu arada madem kocan çok zengin, baban sana acayip sahip çıkıyor , bosansam da lüks yaşarım diyorsun, niye bosanmiyorsun?

9 üniversite mezunu profesör ordinaryüs hiper ultra zengin kocan niye gabar dağı köylüsü gibi her kavgada babanı arayip gel bunu al çekiyor?

Hem ağzı bozuk hem gerçeklikten kopuksun, uslubunla terbiyenle evlerden ırak bakış açınla aleme ibret gibisin, başına gelen herşeyi de hakediyorsun bence, o çocuklar için cok üzgünüm sadece...

Son düzenleme:
Zoraki degil elbette. Eşimin yurtdisinda çalışacağı ust düzey bir pozisyon var. Ve ben baba evine dönünce cocuklar özellikle birkaç dil öğrenme durumundan mahrum olacaklar. Kendisinin vize çalışma izni vs ayarlanacak. Ama ben soyadi değişirsen işler uzar mi zorluk çıkar mı diye araştırıyorum

Değiştirmeyin yahu işsizlik yapmayın. Madem boşanmayacaksınız alın eşinizin telefon rehberinde değiştirin kendinizi isminiz ve ilk soyisminizle kaydedin. Bunu değiştirmeye hakkın yok diyin. Zaten sizin için önemli olan orası..

Baban seni 3 cocugunla birlikte hanzonun teki tarafından paket edilip teslim aldığı eve yallah diyip geri yollamış, burda şunu okuyunca bizim bile içimiz acıdı, bunu inkar edip hala bize küfür edebiliyor olman yine çaresizliginden, yine içimiz acıyor o çocuklara ama bu da onların sınavı, çünkü anneleri eğitilemez sıniftan maalesef...

Sen kafanı yorma, burda biz kime nasıl davranacagimizi iyi biliyoruz 😂😂😂

Bu arada madem kocan zengin, bosansam da lüks yaşarım diyorsun, niye bosanmiyorsun? 9 üniversite mezunu profesör ultra zengin kocan niye amele köylü gibi her kavgada babanı arayip gel bunu al çekiyor? Hem ağzı bozuk hem gerçeklikten kopuksun, başına gelen herşeyi de hakediyorsun bence, o çocuklar için cok üzgünüm sadece...
Ayyy evet eşimle senin hanzolugun yarışsa, bence sen bir tık öndesin. Ama at başı yani. Kıl payı farkla. Yaa ayrıca sana ne niye ısrar ediyorsun bosan diye. Sen mi alacaksın. Zenginliği duyunca da gözlerin falan mı açıldı. Her yazına,okuduğunu anlatamadığın için düzeltmek zorunda bırakıyorsun, gelmiş çocuklarıma üzülüyorsun. 3 kere babamı aradığını yine oturma organindan anliyorsun. Beyinle yer değiştirmiş sanki. Israrla Her cevabını düzeltmek zorunda bırakıyorsun.

Allahim dizi izlemeyi

Allahim ya Dizi izleyerek cehaletten kurtulacak zannediyor. 25 yıldır Dizi izlemiyorum. Bununla da iftihar ediyorum. Dizi karakterlerini profil yapacak kadar da ergen arkadaşımız akıl vermeye çalışıyor. Üstelik bilgisi de yok. Sen şimdi bu profil resmini evinde çerçeve yapıp da aşmışsindir kesin. Tabi, cehlini gizlemen lazım. Dizi ozloyorom, çok gorgolo, bolgolo onsonom. Ahahahaha tamam ikna oldum, sen ne dersen o bundan sonra 😅
Genel kültür diyoruz biz buna. Son çıkan şarkıları, filmleri, dizileri, kitapları bilmek, haberdar olma evet cehaleti alıyor. Dünyayı takip ediyorum ben şaşıracaksın ama
Kocanız zengin bilmem kaç üniversite bitirmiş bir kıro olunca beraber akşamları bir dizi izleyecek kadar ilgi alaka görememişsiniz belki de.
Zenginlik mutluluk getirmiyorun canlı kanıtı gibi bunlarla bir şey ispat etmeyin:
Kocanız en zengin en yakışıklı olsa neticede köylü dayılar gibi gel kızını al diyen bir tip.
Ama bu cehaletle ikiniz de tam birbirinize layıksınız o belli

Ayyy evet eşimle senin hanzolugun yarışsa, bence sen bir tık öndesin. Ama at başı yani. Kıl payı farkla. Yaa ayrıca sana ne niye ısrar ediyorsun bosan diye. Sen mi alacaksın. Zenginliği duyunca da gözlerin falan mı açıldı. Her yazına,okuduğunu anlatamadığın için düzeltmek zorunda bırakıyorsun, gelmiş çocuklarıma üzülüyorsun. 3 kere babamı aradığını yine oturma organindan anliyorsun. Beyinle yer değiştirmiş sanki. Israrla Her cevabını düzeltmek zorunda bırakıyorsun.
herkesin motivasyonu zenginlik değil.
Bazı insanların onur gurur gibi daha önem verdiği şeyler var konu sahibi.
Senin kocan gibi bir gün görmemiş cahil ayıyı para havuzu yaptırsa almayız biz rahat ol.
Biz kadına gerçekten değer veren düzgün kaliteli adamları seviyoruz.

Baban seni 3 cocugunla birlikte hanzonun teki tarafından paket edilip teslim aldığı eve yallah diyip geri yollamış, burda şunu okuyunca bizim bile içimiz acıdı, bunu inkar edip hala bize küfür edebiliyor olman yine çaresizliginden, yine içimiz acıyor o çocuklara ama bu da onların sınavı, çünkü anneleri eğitilemez sıniftan maalesef...

Sen kafanı yorma, burda biz kime nasıl davranacagimizi iyi biliyoruz 😂😂😂

Bu arada madem kocan zengin, bosansam da lüks yaşarım diyorsun, niye bosanmiyorsun? 9 üniversite mezunu profesör ultra zengin kocan niye amele köylü gibi her kavgada babanı arayip gel bunu al çekiyor? Hem ağzı bozuk hem gerçeklikten kopuksun, başına gelen herşeyi de hakediyorsun bence, o çocuklar için cok üzgünüm sadece...
herkesin motivasyonu zenginlik değil.
Bazı insanların onur gurur gibi daha önem verdiği şeyler var konu sahibi.
Senin kocan gibi bir gün görmemiş cahil ayıyı para havuzu yaptırsa almayız biz rahat ol.
Biz kadına gerçekten değer veren düzgün kaliteli adamları seviyoruz.
Evet canım evet haklısın.

Muneye rica etsek , sosyal hizmetlere ihbar yapılıp şu çocukları kontrol ettirebilir miyiz acaba ? Bu üyenim durumu hiç iyi değil, mental olarak da maddi olarak da 3 çocuğa sahip çıkacak durumu yok bariz.

Evet diyorum ben de. Çok kırdılar, üstüne bir de siz
Peki her kirildiginda boyle magma civarinda gezinmek yerine dogru durust iletisim kurmayi hic denedin mi? Laf sokmuyorum durumu isaret edip cozum oneriyorum sadece.

Insanlar kirilmis olabilir ama 3 cocuklu bir kadin azicik kirildiginda ya da sakaya maruz kaldiginda hakaret etmemeli, bu kadar kolay tetikleniyorsan (dalga geçmiyorum) acaba bir uzmanla gorusmeyi dusunmez misin? Bakis acini duzenlersin en azindan.

Yahu adam sizi üç kede evden kovmuş, birinde de babanızı çağırmış al kızını diye. Bir mal gibi koymuş kapıya.
Üstüne araya akraba girmiş çocuk hatrı diye ite kaka dönmüşsünüz.
Sinirden bunu love storye çeviriyrosunuz.
Tabii adam soyadını geri verince hemen aydınlanır birden müthiş bir aşık olacak. O ailesi falan kapında köpek olacak.
Aynen.
Buna mı sığınıyorsun gerçekten?

Değiştirmeyin yahu işsizlik yapmayın. Madem boşanmayacaksınız alın eşinizin telefon rehberinde değiştirin kendinizi isminiz ve ilk soyisminizle kaydedin. Bunu değiştirmeye hakkın yok diyin. Zaten sizin için önemli olan orası..
Ben olsam kocayı kendi babamın soyadıyla kaydederim. Trip öyle olur 🥰

Erkeklerin ceketini alıp çıkabileceği, kadınların ise dönüp dönüp düşünmesi gerektiği salık verilen bir toplumun bilinçaltına; gururlu durması gereken bir babanın nasıl uyumlandığına dair acı örnekler bunlar.
Yıkıcıya yapıcı olmak her seferinde biraz daha eksilerek, küçülerek dönmek demek.

Aksi daha yaygın olsaydı 'babanın evine' lafı bu kadar kolay sarfedilemezdi.
Yorumun alnı olsa da öpsem. Bazı şeyler affedilmemeli, bir kere kovdu mu o evde 1 gün daha durulmamalı. Direkt sokakta kalmadığın sürece kovulduğun yerde durmamalısın. Sokakta kalacak bir durum varsa da birikim yapıp yine gitmelisin. Bir özürle, kovulduğun kapıya geri dönüyorsan tekrar kovulacağını bilerek yaşarsın. Artık ne senin ne de ailenin, bu adam ve ailesinin gözünde ağırlığı yok maalesef. Neyse dikkat edin yine korunurken hamile kalmayın 4.ye.

Peki her kirildiginda boyle magma civarinda gezinmek yerine dogru durust iletisim kurmayi hic denedin mi? Laf sokmuyorum durumu isaret edip cozum oneriyorum sadece.

Insanlar kirilmis olabilir ama 3 cocuklu bir kadin azicik kirildiginda ya da sakaya maruz kaldiginda hakaret etmemeli, bu kadar kolay tetikleniyorsan (dalga geçmiyorum) acaba bir uzmanla gorusmeyi dusunmez misin? Bakis acini duzenlersin en azindan.
Yahu ben zaten doğru düzgün yazanlara cevap verdim. Alaya aldığın o diğer arkadaşınla neden saldiriya geçiyorsunuz anlamıyorum. Çözüm olarak ne öneriniz şuan hatırlamıyorum. Birlik olup saldırmaktan başka birsey göremedim. Üstelik bu düşüncen ergence deyip, yine de fikrini söyleyenlere yine haklısın vs cevap verdim. Eleştiriye o kadar açık bir insanim ki, sosyal yaşamımda bunu çok kullanıyorlar. Kimseye de haddini aştın diye çıkışmıuorum. Bos muhabbet yazanlara uyarı yapabilirsiniz illa yorum yapacaksanız. İlk defa ben miyim kizlik soyadını almak isteyen. Gerçekten neden böyle ahlaksız bir iş yapmışım gibi davrandıniz? Karşınızdaki kişi size bir akıl danisinca, ergen misin yeaaa diye mi. İletişim kuruyorsunuz. ? Gerçekten merak ediyorum, ilkokulda misin, kardeşim işin gücün yok mu, işsiz misin ? Pardon bunlar mi sağlıklı iletişim. Bi yerde cevap verdim ve koptu. Bakın hala sen herseyi hakediyorsunlar. Ne biliyorsun neyi hakkettiğimi. (Size söylemiyorum) üslup bu mu ya. Tekrar okuyun yazdığım başlığı. Burda saldiracaginiz ne var. Eşine kırılmış, daha önce de kafasında olan bir konu, evrak işlerinde sorun çıkar mı. Neden beni hizaya çekmeye, duygu ve düşüncelerimi değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bende mi bi anormallik var anlamıyorum. Sorduğum soru saçma da olabilir, alay etmek neden. Ayrıca ben küfür de etmiyorum, mahkemeye veririm ne demek ya. Asil ergen lafi bu işte. He git de dava aç bana. Adresimi tcmi de vereyim. Ama acmazsan .....sin. Ben bir bilgi soruyorum, iyi niyetle yorum yapanlara da cevap veriyorum. Ergen misin diyen terbiyesizleri uyarın ve onlara iletişim becerileri öğretin bence. Bana da yardimci olacağınız bir konu, iyi niyetli tavsiyeniz olursa dikkatle dinler kaileye alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X