Küfür etmedim ama. Sonra lafi oturma organindan anlıyorsunuz. Tehdit eden kişiyi, tehditini hayata geçirsin, sonra da hakaret davası açsın diye... tehdit edip sonra yan çizmesin, elinde de bir delil olsun. Boşa dava açmasın. Bu küfür değil. Açmazsan ..... gibi. Küskü vurmaya çalışıyorlar sonra bakıyorlar olmuyor. Gidecek yerim de var ama şuan cocuklae için çok konforlu. Lüks hayatları, eğitim imkanları var. Babaları ile yurtdışı imkanları var. Ayrıca gidecek yeri olmayan kadinlar için böyle mi yakıştırma yapıyorsunuz siz ya. Sen insan mısın acaba ? Ben bosansam, eşim maddi olarak kimseye muhtaç etmez. Ama eğitim imkanları babaları yanında daha güzel olacak.... Ne kocasından ne babasından hayir olmayan kadınlara davranış bu mu. Allah size daha ne bela versin. Böyle kötü kalp, iğrenç bir zihniyet vermiş. Daha büyük bela olmaz. Hepiniz, alay ettiğiniz bütün kadınlardan daha beter duruma düşün. Gidecek yeriniz bile olmasın. Benim eşim zengin arkadaşım, bosansam bile, burda hirlayanlardan daha lüks içinde yaşarım... yeri olmayan, zulüm gören, sesi çıkmayan kadınlara, bir kadının davranışı bu mu. Ahlaksızsiniz hepiniz. Gelmiş burda bir de terbiyeden ahkam kesiyorsunuz.