• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

ayy morarttım ben bu sefer her yanımı tatlicadiarzu
ama yinede pürüzsüzlük güzel :sm_cool:

ya arkadaslar benim kollarımda çok fazla tüylenme oluyor ve hepsi uzun uzun bundan cok rahatsız oluyorum bı arkadasım almıs makıneyle kolları felaket olmuştu kızarık kızarık bnde alıcam ama böyle olmasından korkuyorum :a015:

bende de oldukça fazlaydı ama alıp üzerine birde karınca yumurtası yağı sürdüm çok memnunum

ben yıllardır makine ile alıyorum hiç morarma olmadı ama omuz kısmına dogru çok sivilce oluyor bi arkadaş protex'ten bahsetmiş onu denicem işe yarar inşallah (ayrıca sir müthiş azaltıyor uzun bi süre sirle aldım çok azalttı ama çok uğraştırıyor)almayı bıraktıktan sonra tüyler çoğalmıyor fakat uzuyor

merhaba kızlarrr, ben de sir ağdayla almak istiyorum ama çıkarken sakal gibi yani sivri ve sert olur diyorlar diye hiç cesaret edemedim bir de benim bacaklarımda falan aldıktan sonra batıklar oluyor.. kollarda da olmasından çejkiniyorum. hep sarartıyordum göze batıcak kadar yogunluk da yok kararsız kaldım ne önerirsiniz? batıklar konusunda özellikle.. konuda birkaç sayfa okudum her çeşit yorum da var. batikon ve protexli olan yorum mantıklı geldi ama o da sivilceye yönelikti sanırım..

valla yaza girerken 1 kez alıyorum sora süper oluoy ve hiç diken diken çıkmıyor merak etme.

pürüzsüz oluyor tavsiye ederim ağda yap.
kolay gelsin cnm

morarma benim kabiliyetsizliğimin eseri zaten
geçen sefer arkadaşım almıştı ben busefer güzel çekemedim filan ondan morardı

canim bende sana agda yapmani ve hergun taze nane yemeni tavsiye ederim benim gorumcem yapti ve cok yararini gordu:nazar:

benim kollarımda tüy yok.fakat aldıran birçok insanı tanıyorum memnunlar sonuçtan.şikayetçi olan yok.fakat olmazsa daha iyi diyenler var.

ben de alıyorum kollarımı.her türlü yöntemi denemiş biri olarak dıyebılırım ki en iyisi sir agda.makinadan sonra fırca gibi cıkıyor.sivilcelenmesi de cabası.cıkarken de inanılmaz kaşınıyor.sarartıcı kremler tüyleri azdırıyor.sir agdaya yeni basladım sayılır şu an için azalma yok ama çıkarken yumusak cıkıyor.sivilcelenme de olmuyor.sir agdayla alacagım bundan böyle.üzerinede karınca yagı sürmeyi düşünüyorum bir dahakine.umarım azalırlar.

ve nihayet ben de bugün aldırdım...oh yaaa,kolumu görebildim diye yazan arkadaşa katılıyorum!çok farklı bi duyguymuş yıllardır tenimi görmemişim güzelmiş baya:)
ya alırken kız biraz sağdan soldan aldı umarım karma karışık çıkmaz,çıkış yönüne dikkat ediyorum dedi ama bana pek öyle gelmedi neyse görecez artık.
hemen capilex e başladım umarım faydsı olur.

bi ben aldıramıyorum galiba yaaa... istemiyorum şu pis şeyleri ama 23 yıl birlikte yaşadık ondan mı bilmem bi türlü aldıramıyorumm

Bende aldırıyorum rolon sirle. Ama hiç memmun değilim kızlar keşke aldırmasaydım hiç azalma ya da incelme olmadı aksine sanki hergeçen gün daha sert ve koyu çıkıyorlar gibime geldi:çok üzgünüm:aldırıyorum 1 hafta güzeller ama çıkmaya başlayınca tiken gibi birde kaşınıyolar sivilce oluyor offf yaaa bıktım bunlardan keşke lazer yaptırabilecek durumda olsamsenağlama Niye diğerleri gibi değilim bıktım bu kıllarla uğraşmaktan

Ben de ilk aldırdığımda 5 gün sonra dik dik çıkmya başladı bu kadar çabuk çıkmamalıydı dedim sonra şunu düşündüm alırken tüylerin çıkış yönününe dikkat etmemişti alan kişi bunu farkettim, Bazen sirin kırdığını hissediyorum o yüzden normal ağdayı denedim daha uzun süre ve daha az çıktı.Ama bu alış şeklinden böyle eminim. çünkü ağdayla alırken dar alanlara iyice yapıştırarak kökten alıyo o yüzden.yoksa sir de azaltıyor yani. Sivilcelenme ise evet ilk başlarda çok oluyo.sonra alışıyo deri.
elinin üstünde olan var mı kolu alınca oradaki küçük tüylr garip duruyo bu defa yama gibi. Orası nasıl çıkıyo aldıran var mı?

hıcbırsey olmuyor alın ıster makına ıster sır aynı heryerınızde kıl ne kadar surede cıkıyorsa okadar surede de orada cıkıyor nasıl bacaklarınızı alıyorsanız aynı etkı hıcbır fark yok herkes alıyor zaten artık almayan yok gıbı bırsey

kızlar amcamın kızı alıp sonrada karınca yağı sürüyormuş üç dört kezden sonra çok seyrek çıkıyormuş diye duydum...

ben her ay aldırırım düzenli olarak
hiç artma olmadı ama renkleri biraz koyulaştı diyebilirim
yine de değer
ben seviyorum pürüzsüz olmayı

ya ben aldıralı 1 hafta olmadı ama biraz kırmış alırken kuaför herhalde hemen kararmaya başladı:(((( ooofff bu saadeti,m kısa sürecek anlaşılan...sizce kendim alabilir miyim,diğer bölgelerimi kendim alıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum..şu ipek sir ağda varya,onunla olur mu dersiniz????

Back