Bır ön koltuk konusu da benden😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin olayda arka koltuk varmis konusmanizda bir cesit serzenis sonucuymus, pandemi varken yapilmasi gereken saglikci dayanismasiymis -esiniz hakli-, benim elestirim buna degildi.

Elestirdigim nokta konu sahibinin durumunda "vay bugun on koltuğuma xx oturdu" temali bos ve anlamsiz bir konusma, yani amac nedir ki kiskandirmak mi? (Galiba oyle ve ben kiskanc olmadigim icin anlayamıyorum)
Sizi bilmem ama alıntı yaptığınız kişi kendince benimle dalga geçmiş. Biz iki diş hekimi olarak konularımız genel olarak bugün ne yaptın hastalar ve çocuklar oluyor. Ki bence arabayı kullanan kişi şöför değilse arka koltuğa oturmak saygısızlık

Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
Hemcinsi olmayan direksiyon hocasından ders de alınmasın ön koltuk dışında bir yerde oturma durumu imkansız da

Ben de arkada oturmayı tercih ederim Yalnız olursam önde otururum

Son düzenleme:
Sizi bilmem ama alıntı yaptığınız kişi kendince benimle dalga geçmiş. Biz iki diş hekimi olarak konularımız genel olarak bugün ne yaptın hastalar ve çocuklar oluyor. Ki bence arabayı kullanan kişi şöför değilse arka koltuğa oturmak saygısızlık
Konuyu atlaya atlaya okudum 💓 ve evet arac bosken arka koltuga oturmak saygısızca, yani on koltuga neden oturdu diye kizmazdim ama kocami niye emir eri, niye soforu yerine koyup arkaya oturdu der kizardim bende. Ki sizin durumunuzda bir yardimlasma soz konusu oldugu icin daha da cirkin bir durum olusmus.

Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
Çek bebeksi tenimi çek…

Ben bastan hergun 2 saatlik yola esim ozel sofor gibi iki kadini tasimasina izin vermezdim. İşe başlarken birbirlerine mi guvendiler ? Yok mu baska yolu bunun ? Servis ya da is yerinin yakit destegi falan . Cidden boyle emekli olana kadar tin tin tin beraber mi gidecekler sacma sapan . Ben yapsam esim kabul etmez demissiniz o zaman kendisine yapilmasini istemediği seyi size yapmayacak.

Benim bi iş arkadasim da var boyle en basit şeylere kendi kendine kuruluyor halbuki 2 kelime etse olay cozulcek ondan dolayi dalga gecesim geldi belki ama huy bu degismiyor yani. 😁

Zor oluyor navigasyona sen bakar misin demek< evde eşinle toplu kurulma seansi ve koltuk muhabbeti.
Cogu kisi navigasyonla arac kullanabiliyor ondan herkesin aklina gelmiyor. 🙄

Bu konunun cok disina cikti son yorum.

Bende eski is yerimde bir kac kez arkadasin arabasına bindim ,ayip olmasın diye one oturdum .ne münasebet kisisel soforum gibi .

Bence konu arka koltuk on koltuk mevzusu değil içiniz rahat etmiyor.ben olsam eşimin arabasiyla 2 kadını götürüp getirmesini istemezdim.kotu bişey olacagindan değil fazla samimiyet sevmiyorum bence gerek yok

Tam olarak neyden rahatsiz oluyosunuz bi tasitin icinde uc kisi gidiyolar aralarinda bi temas da yok kafam almiyor benim sizin gibi insanlari. On koltuk bos birakilmaz bu bir gorgu kuralidir bu arada esiniz kimsenin maasli soforu degil

Benim bi iş arkadasim da var boyle en basit şeylere kendi kendine kuruluyor halbuki 2 kelime etse olay cozulcek ondan dolayi dalga gecesim geldi belki ama huy bu degismiyor yani. 😁

Zor oluyor navigasyona sen bakar misin demek< evde eşinle toplu kurulma seansi ve koltuk muhabbeti.
Cogu kisi navigasyonla arac kullanabiliyor ondan herkesin aklina gelmiyor. 🙄

Bu konunun cok disina cikti son yorum.
Tebrik ederim bir elinizde telefon tutup bilmediğiniz yollarda arabayı da rahatça kullanabildiğiniz için. Tabi her arabada ekran olmuyor navigasyon gösteren. Ve evet sabah direk arka koltuğa oturan birine navigasyona sen bak denmiyor maalesef

Tebrik ederim bir elinizde telefon tutup bilmediğiniz yollarda arabayı da rahatça kullanabildiğiniz için. Tabi her arabada ekran olmuyor navigasyon gösteren. Ve evet sabah direk arka koltuğa oturan birine navigasyona sen bak denmiyor maalesef

Şöyle bir sey üretmiş insanlar adi telefon tutucu, telefonu siz tutmuyorsunuz yeni teknoloji değil ve Turkiyede de uzun zamandir vardi.
Vakumlusu vs degisik seyleri var.
Sesli şekilde de telefon yol tarifi yapiyor zaten.
Umarim sorun cozulur. 😔

Eklentiler

• Screenshot_20250407_235312_Chrome.webp
    Screenshot_20250407_235312_Chrome.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 6
Ben bastan hergun 2 saatlik yola esim ozel sofor gibi iki kadini tasimasina izin vermezdim. İşe başlarken birbirlerine mi guvendiler ? Yok mu baska yolu bunun ? Servis ya da is yerinin yakit destegi falan . Cidden boyle emekli olana kadar tin tin tin beraber mi gidecekler sacma sapan . Ben yapsam esim kabul etmez demissiniz o zaman kendisine yapilmasini istemediği seyi size yapmayacak.
Aradığım yorum buydu. 🌸

Bana izin verilmeyen şeyi eşim de yapamaz. Ben kadınım, sen erkeksin mevzularına takılan bir kocası var belli ki...
Eee ozaman onunla gelen kişiler kadın değil mi? Onların kocası yok mu?
Gitmesin ozaman.

İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
Eşin onların iş arkadaşı şöförü değil o yüzden birinin öne oturması normal. Elalemin lafına bakma laf kimden geliyorsa ona lafını sok.

Eşimin 4 kız kardeşi var 🤣🤣 taşındık ettik falan kimseyi tanımıyoruz karsıdaki teyze ne demiş bu oğlan da eve sürekli bi başka kadın getiriyor dermiş 🤣🤣milletin ne dediğinin ne önemi var ben kocamın kalitesine bakarım .

Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor. 😁 oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...

Kocalar sizinle dalga geciyor resmen 😁 eger bu detaylari oturup anlatiyolarsa

Hayatın olağan akışına ters olduğu için anlatmıştır. Ön koltuk boşsa öne oturursun çünkü.
Benim eşim de iş için müşterilerle çok sık gezer. Kadının biri arka koltuğa otursa "x kişiyle seramik seçmeye gidecektik, geçti arkaya oturdu, cins midir nedir" diye gelir anlatır yani. Adam taksici değil sonuçta.
Epey de dalga geçeriz.
İş arkadaşınla iş için gezerken arkaya oturmak da aynı şekilde dalga geçilesi.

Konu da garip zaten.
Böyle konuları okurken bu insanlar akrabaları dışında kimseyle görüşmüyor, kimsenin arabasına binmiyor mu diye düşünüyorum.
İş için bir yerlere gitmem gerekiyor, sık sık farklı araçlara biniyorum, yanımda farklı farklı erkekler oturuyor.
"Ay çilek erkeklerle geziyor" diyen birileri olacağını düşünmemiştim hiç.
Böyle düşünülmesinden korkan bir erkek arkaya otursa ya da benden arka koltuğa oturmamı istese ben de akşam eşime anlatırım. Anormal bir şey çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X