• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık soyadıni kullananlar kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay neyse allahtan bana kahpe demedi sbsjsj
Yok canım sen mahkeme ile tehdit etmedin ki.
Kadınların hiç uğraşı yok devletin şu saçma soyadı derdi ile uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı. Maalesef devlet bu soyad kısmında sürekli sorun ve aksaklık çıkarıyor. Özellikle Sgk gibi resmi evrak saçmalıklarında. Ben de boşanma aşamasındayım 3 diplomamda şu anki soyadım var ve uğraşamam her yere dilekçe ile dert anlatmakla. Boşanma dilekçesine aynı soyad ile devam edeceğimi yazdım. Mahkeme bunu da saçmalamazsa normalde bu hakkım var.

Sizin dediğim gibi sorun çıkan kurumlar olursa ki o da işiniz düşünce anlaşılıyor dilekçe veriyorsunuz işte.
Avrupadan aldığımız en gereksiz kanun. Kadin evlenince soyadi neden değişiyor. Bir arkadaşım 3 ülke vatandaşı ve eşi ile bosaninca 3 ülkede de uğraşacak diploması için. Onun da 3 diploması var üstelik. Isvicreye taşınacak halletmeye gidemiyor. Teşekkür ederim, iyi niyetli ve güzel yanıtınız için

Sizin özel, mesela kat'ı açılmamış etkileyeci küfürleriniz varsa. Özel egitimler veriyorsanız. Katılayım bari, kaliteli kufurler edip entelektüel seviye kazanayım.
Yok canım benim katı açılmamış küfürlerim ama önüme gelene ka*pe or*pu demek de aklıma gelmez mesela. Entelektüelite seviyeni artırmak istiyorsan biraz kitap oku belgesel izle akademik makale filan oku madem küfür müfür öğreneceğine. Normalde boşanmalı konularda sebep ne olursa olsun ben şahsen kendi adıma üzülüyorum ve genellikle kötü yorum yapmam. Ama kocam benim adımla kaydetmiş ben soyadıyla kaydettim sonra kızlık soyadımla kaydetmiş yetmemiş annemin kızlık soyadıyla kaydetmiş ben de hmmmm demek sen bunu yaptın ben de kahrol düşman al sana bombe diye soyadımı değiştiricem sorun olur mu diye konu açarsan kusura bakma da goygoya da hazırlıklı olman lazımdı. Şunu eşine dostuna anlatsan sana g.tüyle gülerler biz yine ne dedik ayol

Seni tetiklemek için daha ağır laflar gerekiyor tabi. Alışık olmalısın. Bir de iyi ettin gürledin ama fos çıktı. Utan biraz ya. Mohkomodo gorosoroz 😁
Daha hangi mesaji kim yazmış ondan haberin yok ne kullanıyorsan acil bırak durumun üzücü :(

Ben küçük bir kasabada doğdum büyüdüm orada öyleydi ve bu bir hakaret çeşidiydi babasına kızını aldırmak. Genelde okumayan çalışmayan görücü usulü evlenenler böyleydi. Sonra da babasının evinden kocasının alması beklenirdi usul böyleydi.

Ama devrin değiştiğine inanmak istiyorum
Evet tam eski kafa modeli. Üstelik turkuyenin en iyi üniversitelerinden 3 doktorası 2 bölümden doçentligi var. Büyük şehirde doğmuş büyümüş ama babayı çağırmayı marifet sayıyor işte. Bir çeşit ezme yöntemi

Daha hangi mesaji kim yazmış ondan haberin yok ne kullanıyorsan acil bırak durumun üzücü :(
Teyze sen işine bak. Sana kötü birsey yazmak istemiyorum ama zorluyorsun. Hadi canim bak sonra annen yasindaki kadına niye böyle ağır yazdin diye kızıp üzülüyorum. Hadi bi de vicdan yaptirma bana. Öpüyorum ellerinden.

Evet canım çok kırdılar. Kırıldığım için burda belki içimi de dokecektim. Ama musade etmediniz el birliği ile. Ayrıca post da acacaktim. Ama bin pişman ettiniz. Hep birlikte neden saldırıyorsunuz ? Kırılmış ve kocasından ayrilma durumu olmayan bir kadın , tepki olarak soyadını kendisine iade edeceğim. Resmi işlerde sorun olur mu diyorum. Neden destek olmak yerine alay ediyorsunuz. 3 defa kovulma nedenimi burda bacılar var içimi dökeyim dedim, ama yok sen ergensin, yok ilkokulsun. Bu mu sizin ooo ulaşılmaz seviyeniz. Bi boka yaramıyor soyadı ben de biliyorum. Ama bu bir tepki. Tepki
Gercek hayatinda diyorum, cok mu kirdilar seni?

Mesela senin gibi okuduğunu anlama problemi olanlara özgü böyle. Babam da ayrıca sahip çıkıyor. Çıkmadı lafını nazik popondan uyduruyorsun ama ondan bile haberin yok. Senin gibilere böyle, ne yani bu kadar alaya karşılık saray edebiyatı mi bekliyorsun karşılığında. Burada spru insanlara saldırmak hobiniz mi ? Mesela ayyy benim bu konuda bilgim yok cevap vermeyeyim gibi bir "nezih" insan olamaz mısınız. Zor değil mi. İnsan olamıyorsunuz. Aşağılık olmak çok kolay Çünkü
Baban seni 3 cocugunla birlikte hanzonun teki tarafından paket edilip teslim aldığı eve yallah diyip geri yollamış, burda şunu okuyunca bizim bile içimiz acıdı, bunu inkar edip hala bize küfür edebiliyor olman yine çaresizliginden, yine içimiz acıyor o çocuklara ama bu da onların sınavı, çünkü anneleri eğitilemez sıniftan maalesef...

Teyze sen işine bak. Sana kötü birsey yazmak istemiyorum ama zorluyorsun. Hadi canim bak sonra annen yasindaki kadına niye böyle ağır yazdin diye kızıp üzülüyorum. Hadi bi de vicdan yaptirma bana. Öpüyorum ellerinden.
Yahu neredeyse 40 yaşındasınız?
Gerçekten bak burada teyze diyen 20lik kızlara gülüyoruz da 40 yaş diyince acıklı oluyor.
Yapma kendine bunu.
37 yaşında teyze diyorsun ya şaka gibi

Anca elimi öpersin zaten hadi şimdi git pembe günlüğüne ağlayarak 10 kere kocamın soyadını istemiyorum yaz 🤣

Sen mi çocuğum yaşındasın küçülde cebime gir 🤣 kocamla nerdeyse aynı yaştasın sorry sen kocana ilaç al belki seninle ilgilenir :)
Ayyy kocan benle mi yaş. İyi teyzecim sen küçük yaş seviyorsan ne diyeyim yani. Saygı duyarım. Kocan kardeşim olsun ama sen annem yaşındasın. Değilsen de çökmüşsün cidden. Spor da kâr etmez artık sana, genc kız gibi giymek de. Sen al ilaçlarını uyu. Hadi anam. Sonra bak kendime kızıyorum. Bir de seni dert emeyeyim

Yahu neredeyse 40 yaşındasınız?
Gerçekten bak burada teyze diyen 20lik kızlara gülüyoruz da 40 yaş diyince acıklı oluyor.
Yapma kendine bunu.
37 yaşında teyze diyorsun ya şaka gibi
Ama sen de 60 gibi gösteriyorsun be bacım. Ne bileyim benden az biraz büyüksün. 60 lik teyzelere de abla mi diyorsunuz siz.

Ayyy kocan benle mi yaş. İyi teyzecim sen küçük yaş seviyorsan ne diyeyim yani. Saygı duyarım. Kocan kardeşim olsun ama sen annem yaşındasın. Değilsen de çökmüşsün cidden. Spor da kâr etmez artık sana, genc kız gibi giymek de. Sen al ilaçlarını uyu. Hadi anam. Sonra bak kendime kızıyorum. Bir de seni dert emeyeyim
Bakıp bakıp kıskançlıktan kudurduğun nasılda belli oluyor ama 😁 uzaktan izlemeye devam edebilirsin benim için sorun yok 💋

Onlar böyle sizin gibi yapmıyor. Yapsalar keşke aktif agresif yönümü görecekler.
Ayol gücüm anca size küfür etmeye yetiyor, onlara yapsam ağzimin ortasına küsküyü yiyeceğim için yapamıyorum, kovsalar dovseler gidecek yerim olmadığı için yutup arsız arsız oturuyorum desene şuna 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X