- 26 Ağustos 2023
- 1.818
- 3.404
- 53
- Konu Sahibi oluyenyuru12
Of be ciddi sanmıştım senaryoymus bence sizin açtığınız konu doğru ama sonradan olanlar değil olmasini istediğiniz şeyleri yazmışsınız cok üzüldüm caresizliginize gerçektenEvi direkt benim üstüme yapmadılar ev alındığında eşimle biz sevgiliydik zaten. Daha sonra dedemle amcamlar düğünü vs eşim tarafi yaptığı için dedem tarla satıyor amcamlar da üzerine para ekleyip bana verdiler ki bu parayı ben eşimin ailesine teklif etmeyi düşündüm eşim istemedi o senin ailenden geldi senin birikim olsun bizimkiler zaten her şeyi yaptılar dedi. Düğünde takılanları üzerine koyduk cüzi bir miktarda kredi çekip giriş kat fiyatı uygun bir ev aldık esim kiraya verelim dedi ben kiracıyla falan uğraşamam diyince eşimde o zaman o evi benim üstüme alalim bu evi senin üstüne yapalım dedi. Evler o şekilde değişti yani. He Allah korusun bosanma gibi bir durum olsa bu evi zaten direkt eşime devrederim kimsenin malına konmak gibi durumum yok.
Görümcemin tavrına gelecek olursak kendisiyle eşimden önce tanışıyorduk görümcemin benden o kadar emin konuşması bu yüzden kendisi eşimden bile iyi bilir beni.
Sohbetin fake olduğuna gelecek olursakta özellikle ss almadan kamerayla çekip koydum ki bu muhabbeti yapmayın diye ss alsam tamam kendi telefonumdan kendimle konuşmuş olacağım ama gördüğünüz gibi başka bir telefon kamerayla çekilmiş bunu nasıl yapabilirim? Fake hesap açıp kendimle konusacak kadar da psikolojim bozuk değil he öyle bir durum olsa eşimle insta sifrelerimizi biliriz birbirimizin hesaplarına girmeyiz o ayrı bir konu ama tw insta hatta benim Snapchat şifreme kadar eşim bilir çünkü onun hesaplarının sifresi de benimkiler hepsi ayni kartlarımızın mobil bankacılık sifrelerimiz bile aynıdır bundan dolayı girmediğini bilsem bile yakalanma korkusuyla yapmam böyle bir konuşmayı uydurdugumu eşim görse verecek cevabım olmaz kaldı ki kendisi aynı şeyi yapsa sen benim ailem hakkında ne saclamiyorsun der yerden yere vururum.
Ailesine olan tavrim hakkina gelecek olursak daha yeni yeni kendime geldim diyebilirim yaptıklarıni söylenenleri alttan aldım gibi bir durum yok ama şuan aynısı olsa sanırım o kadar hırçın davranmazdim yarın bir gün bende anne kayınvalide olacağım şuan düşündüğüm zaman fevri davrandigimi abarttigimin farkındayım ama artık olan oldu yapacak bir şey yok. İnanmaya zorla inandiracak halim de yok sizden akıl istedim yol gösterdiniz bu kadar yok su yalan yok bu abarti vs demenize gerekte yok size yalan geliyorsa konudan çıkarsınız olur biter yaşadıklarımı ben biliyorum eşim biliyor gerisinin önemli değil.