Bende alıyorum.. Bir artma olmuyor aksine azalma oluyor tabii ki aldığın yönteme bağlı ama...
Ancak, benim cildim çok hassas.. Morarma ve zedelenmeler oluyor.. Buna dikkat et istersen...
Bence büyük rahatlık ve özellikle takıya meraklı biri olarak diyebilirim ki takılar çok daha güzel duruyor....
cnm işte bnmde cildim çok hassas ondan çekiniyorum bacaklarımda falanda batıklar çıkıyo bir kere deniicem bi kereden bişey olmas heralde
carmincim o dediğini bacaklara falan yapsak olur mu acaba benim başka yerlerimde böle oluyo bazen..bi çözüm arıyodum :)
kıslar peki makineyle alan varmı?
alan varsa sorun yaşayan varmı? (morarma falan gibi)
ilaç değil canım bunlar. Protex bakteri öldüren bi sabun.Marketlerde var..Batican da bildiğin terdirdiyot.Protexle yıkayıp,baticon la iyyyiiiiceeene mikroplardan arındırıyorum..
Benim ilk iki sefer çok feci olmuştu. Sonra bu şekilde 4-5 defa daha aldım, bişe olmadı. Sirle alıyorum ama hassas ciltler için olan bi sir kullanıyorum.Pempe,pudramsı gibi.. Azalma oldu ama sirle aldığım için değil sanırım. İki kür bioder kullandım ben. 2 aydır kollarımı hiç ellemiyorum. Tüy şeklinde,bazı yerlerde kellikler var..Memnunum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?