Bır ön koltuk konusu da benden😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimin de bazen iş yerinden yanına oturan kimseler oluyordu. Ben eşime sadece dedim ki olurda o gün biriyle gelmiş olursan haberim olsun ki, biri bana eşini yolda gordum yanında biri vardı derlerse, a evet iş yerinden arkadaşı x evi yolu üzeri olunca onu bırakıyor diyebileyim demiştim. Bazen bende iş yerinden arkadaşımın yanına oturuyorum bir yere giderken. Kimse kimse orada yemiyor yapan başka yerde yapıyor emin olun ...

O konuda güveniyorum zaten sadece istemiyorum öne oturmasini
Ay bu ne şımarıklık siz istemiyorsunuz diye niye arkaga otursun. Aurıca baştan belli birşey bu en başta beraber yolculuğu kabul etme deseydiniz adam da kabul etmeseydi. Şimdi kadını rahatsız etmeye hakkınız yok. Ya tamamen beraber gitme olayı bitecek ya da susacaksınız. Ben de yanyana gittim iş arkadaşlarımla bir b.k olduğu yok merak etmeyin. Şoför mü adam arkaya geçip otursunlarm
Siz ilkelseniz en baştan kabul etmeseydiniz

Benim eşimde pandemi dönemi hemşire hanımla kapı kapı hasta geziyordu. Eşim arabayı kullanırken , hemşire arkaya oturuyordu. Bende arkaya oturmasına gıcık okuyordum. Eşim şöför mü. Be kadın öne oturda navigasyona bak. Adam hem araba kullanıyor hem navigasyonla yol bulmaya çalışıyordu

Benim eşimde pandemi dönemi hemşire hanımla kapı kapı hasta geziyordu. Eşim arabayı kullanırken , hemşire arkaya oturuyordu. Bende arkaya oturmasına gıcık okuyordum. Eşim şöför mü. Be kadın öne oturda navigasyona bak. Adam hem araba kullanıyor hem navigasyonla yol bulmaya çalışıyordu

Bu kadar detayli nerden biliyorsunuz kadin nereye oturmus navigasyona kim bakmis filan. 😁 Komu sahibi de dahil yani.
Normalde eşim kendi arac kullanirdi işe gitmek icin ama bir ara sirket söför yollamisti bir sureligine (servis değil sadece eşimi aliyordu) sofor de kadindi. Esim nereye oturdu hic bakmamistim kadini bile görmemistim ki istesem gorurdum camdan baksam😁 sadece kadin oldugunu biliyordum konuşmalardan. 🙄

Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor. 😁 oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...

Kocalar sizinle dalga geciyor resmen 😁 eger bu detaylari oturup anlatiyolarsa.

Bende istemem ön koltuga oturmasini ayrica önceden arkaya oturan biri simdi niye öne geciyor ne alaka..ben sizi hakli buldum kadin hisseder kadin anlar

Kadınlar arkada otursa duruma okey miydin?

Baştan neden izin verdin ki?

Bu konular yüzünden iş arkadaşlarımın arabasına binmeye çekiniyorum. 🥹

Bu arada diğer arkaya oturan belki evlidir ve eşinden çekiniyordur ya da yine biri görür bir şey der diye. Diğeri de ayıp olmasın diye mecburen öne oturuyordur. Öbür türlü adama şoför muamelesi olacak.

Bu kadar detayli nerden biliyorsunuz kadin nereye oturmus navigasyona kim bakmis filan. 😁 Komu sahibi de dahil yani.
Normalde eşim kendi arac kullanirdi işe gitmek icin ama bir ara sirket söför yollamisti bir sureligine (servis değil sadece eşimi aliyordu) sofor de kadindi. Esim nereye oturdu hic bakmamistim kadini bile görmemistim ki istesem gorurdum camdan baksam😁 sadece kadin oldugunu biliyordum konuşmalardan. 🙄

Bu kadinlar sizle dipdibe yaşamiyorlarsa evinizin onunde bindiklerini gormezsiniz bu kadar detayi cidden kocalariniz mi anlatiyor. 😁 oraya oturdum buraya oturdu yok navigasyon...

Nereden mi biliyorum . Elbette anlattı hem araç kullan hem yolu bulmaya çalış çok zor diye. Dedim hemşire hanım yardımcı olsun. Dedi ki geçiyor oturuyor arkaya. Sanki şöförüymüşüm gibi. Bu arada Eşim normalde şöför değil , Diş hekimi ve aracı o dönem devlet vermişti hasta gezebilsinler diye ve şöför vermediler. .

Eşiniz neden bunu kendine vazife edinmiş ki..Mesai arkadaşları nasıl gideceklerini kendileri çözmeli..

Bir de evet kocam hep benimle dalga geçer ne yapacaksın herkesin kocası senin kadar mükemmel değil

Bazi evlilikler cok değişik, seffaflik bu degil ama neyse.

Öne oturmasından neden rahatsız olduğunuzu tam olarak anlayamadım. Benim eşimde işe çalışanları götürüyor ara sıra hiç düşünmedim kızlar nereye oturuyor diye 🙃
Madem öyle kozlar öne otursun eşiniz arkaya otursun?

Siz kocalarınızla ne konuşuyorsunuz çok merak ediyorum. Olay şeffaflık mı ne alaka ya. Adam zorlandığından bahsediyor üzerine üstlük mesleği şöförlük değil hekimlik.
Sizinkini okumadim ben, okuyayim da oyle geleyim bi sakin olun.

Bence de. Mesafe aynı. Öndeki niye potansiyel avcı oluyor anlamadım.
Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla

Sizin olayda arka koltuk varmis konusmanizda bir cesit serzenis sonucuymus, pandemi varken yapilmasi gereken saglikci dayanismasiymis -esiniz hakli-, benim elestirim buna degildi.

Elestirdigim nokta konu sahibinin durumunda "vay bugun on koltuğuma xx oturdu" temali bos ve anlamsiz bir konusma, yani amac nedir ki kiskandirmak mi? (Galiba oyle ve ben kiskanc olmadigim icin anlayamıyorum)

Böyle yere düşen bir şeyi gülüşerek ararken başlarımızı kaldırıp gözgöze gelebiliriz, ben zaten beyaz dişlere ve manalı gözlere hemen aşık olurum ki zaten aynı fiziksel özellikler bende de var yani karşı taraf da yoldan çıkabilir. Sonra radyoda sevdiğim şarkı çalabilir ve ben sesini açayım derken ellerimiz temas edebilir. Beni yakından gören her erkek bebeksi cildime vurulabilir… bla bla
Bebeksi cilt derken bi titredim, otobuste falanda yanyana gelmesin kadinlar erkekler.

Uff o pembe otobüsleri reddetmeyecektik 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X