- 3 Mayıs 2011
- 13.753
- 48.962
- 798
- Konu Sahibi Pembekoala35
Çevrenizi değiştirin. Ciddiyim.çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrenizi değiştirin. Ciddiyim.çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir
++++Arkaya otursa ikiside eşinizi şöfor tutmuşlar gibi olucak
Arkadakinin gizlice temas etmesi de daha kolay.Niye öne oturan kadına adamın kucağına oturmuş muamelesi yapıyorsunuz anlamadım. Arada mesafe var zaten, yan yana değil ki bunlar. Arkadaki kocanızın boynunu görüyor hep, kokusu geliyordur burnuna. Asıl arkadakinden korkun. Derbeder izleyen Sultan gibi eriyip kalmasın adam ajsjsjs
Bence de. Mesafe aynı. Öndeki niye potansiyel avcı oluyor anlamadım.Arkadakinin gizlice temas etmesi de daha kolay.![]()
Di mi? Ya allah vermeye ensesine eğilip şap diye öpüverseNiye öne oturan kadına adamın kucağına oturmuş muamelesi yapıyorsunuz anlamadım. Arada mesafe var zaten, yan yana değil ki bunlar. Arkadaki kocanızın boynunu görüyor hep, kokusu geliyordur burnuna. Asıl arkadakinden korkun. Derbeder izleyen Sultan gibi eriyip kalmasın adam ajsjsjs
Erkek olsun kadın olsun birisinin arabasında on koltuk boşsa arkaya oturulmaz. Özel şoför gibi olur asıl bu nezaketsizliktir. Ben de ise giderken gördüğümde durakta erkek hocakari alıyorum arkaya otursalar bozulurum.İlk defa konu açtım bu konuyla ilgili.niye özel şoför olsun ki.
Eşiniz özel şöför mü?İyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
Arkaya oturmak Saygısızlık oluyormuş,şoför yerine konuluyormuş arabayı kullanan. Ben de bir kere bir yere gidecekken binmiştim bir tanıdığın arabasına o ima etmişti. Sonra eşime sordum böyle anlaşılır çoğunlukla demiştiİyi aksamlar kızlar bı konuda size danışmak istiyorum yanlış mı düşünüyorum diye.esimin işyeri bulunduğumuz yere 2 saatlik mesafede eşim arabasiyla gidiyor.is yerinden iki kadın arkadaşı da onunla beraber gidip geliyor.bi tanesini tanıyorum diğerini tanımıyorum.yol masrafını bolusuyorlar onu da belirteyim.kadinlardan biri hep arkaya oturuyor ama diğeri öne oturuyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.normalde ön koltuk takıntım yok kim isterse otursun ama benim olmadığım arabada tanımadığım bı kadının oturması sinirlerimi bozuyor.esimle daha önce konuştuk napayım arkaya mi otur diyeyim diyemem öyle şey dedi.bende rahatsız oluyorum sonuçta çevremden biri görse direk aklına başka bişey gelir.yuzume söylemez arkamdan eşini biriyle gördük der.elalemi takma diyeceksiniz belki takıyorum ama kimsenin yanlış düşünmesini istemiyorum.aynisini ben yapsam eşim asla kabul etmez kendisi yapınca abartiyosun ne var bunda kıskançlık yapacak diyor.bende ustelemedim içim içimi yiyor.sizden fikir almak istedim yanlış mı düşünüyorum.
Güncelleme:arkadaşlardan aldığım yorumlardan sonra yanlış düşündüğümü anladım.teşekkür ederim yorumlarınız için.
O zaman eşinize hiç kimseyi arabaya almayacaksın, masrafa da beraber katlanacağız dersiniz. Yok öyle aman da gocamın yanına kimsenin oturmasını istemiyorum demek. Kocanız bunu dese , kadınlar zaten sen ne demek istiyorsun , ne ima ediyorsun derler.O konuda güveniyorum zaten sadece istemiyorum öne oturmasini
Hshshsh ay boyunuz devrilmesin e mi? Artik arka koltukta mimlendi sayenizde, arabaya giren disi sinekler dahil tum karsi cinsin derhal kellesi vurulaDi mi? Ya allah vermeye ensesine eğilip şap diye öpüverse![]()