benim kollarım çok tüylü ve çok rahatsız oluyorum.2 defa sir agdayla aldırdım ama bilekten omzuma kadar sivice çıktı ve 2 ayda sivilcelerden kurtulamadım ayrıca çok kötü kaşınıyordu.onun için tekrar cesaret edemiyorum almaya ama bi arkadaşımızın dedigi protexle yıkayıp batikon sürsem yine sivilce olur mu acaba lütfen yardım edin.tşk.
arkadaşlar geçen gün acısız epilasyon yapan bialet aldım aslında resmen zımpara gibi ama 5 dakikada bitiyo çok kolay acıda yok ve peeling özelliği olduğu için yumuşacık yapıyo 25 ytlye aldım fiyatta uygun biraz daha geçsin deneyimlerimi paylaşırım
tüyleri kökünden mi alıyo bu alet? adı ne nerde satılır??
arkadaslar ben aldım sir agdayla, sir agda bende sivilceler yaptı. uzun zamandır da almıyorum inanılmaz uzadı.. tüm kolumu almıstım yani üst kısımlar da cok uzadı. bu defa ameliyat eldiveni takıp yolmayı düşünüyorum belki bu iyi gelir
arkadaşlar slm kollardaki kıllar aldırdıktan sonra artıyomu ?cesaret edemiyorum çünkü öyle rahatsız boyutlarda değil tüylerim ama pürüzsüz olsun die düşünüyorm.ne dersinz aldıryiimmi?
yaaa ebnde bir kez aldımm.. çok sivilce çıktı sonraa yine alacağım ama arkadaşlar günah olduğunu söyledi bende araştırdım :S yüz tüylerini almak bile günah diyorduu(kaş vs)... doğrusu nedir???!!!!! ve günahsa mantığı ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?