arkadaşlar slm kollardaki kıllar aldırdıktan sonra artıyomu ?cesaret edemiyorum çünkü öyle rahatsız boyutlarda değil tüylerim ama pürüzsüz olsun die düşünüyorm.ne dersinz aldıryiimmi?
iğrenc bence alma benim kusenim aldırdı sanki yılanı elledim gibi geldi ıyyyyyy
canim bende sana agda yapmani ve hergun taze nane yemeni tavsiye ederim benim gorumcem yapti ve cok yararini gordu
canim bende sana agda yapmani ve hergun taze nane yemeni tavsiye ederim benim gorumcem yapti ve cok yararini gordu
üf ya bende kollarımdaki kılları almak istiyorum ama annem buna kesinlikle karşı çıkıyo:çok üzgünüm: çünkü kendisi alıyo ve şimdi çok sert ve diken diken duruyo. Peki sizin böyle dik durmuyo mu kıllarınız aldıktan sonra?
sanırım annen seni almaman için oyalama yolunu seçmiş şutarafagitti bence fazla takma, ben de 24 yaşımda almaya başlamış oldum :tomato: kolların dikkatini çekiyor ve seni rahatsız ediyor mutlaka ama biraz daha sabret ve öncelikle derslerine odaklan. yerimseniben:1hug:ya bende almak istiyorum annem sorun çıkartıyo ona göre onlar 18 yasına kdr dökülüyomuş. alırsam başıma bela olurmuş.daha fazla çıkarmış doğru mu?15 yasndaym smdi.dökülse cokdan dökülürdü :S
kızlar yardım edin kendim nasıl alabilirim?benimkini alırken kuaför kolumu dümdüz uzattırdı ve o şekilde aldı.ama normalde kıllar sağ tarafa doğru yatık ya, ağdayı o şekilde sürüp sağdan sola doğru mu çekmek gerekiyo yoksa böyle yukardan aşağı dümdüz mü alıyorsunuz siz de???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?