Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence makine deneme.başa çıkamazsın ve çok da acır.n pratiği ve ideal olanı ağda.o kadarda acımıyor.2 çekişte falan bitiyo bacak gibi değil yani.koca yaz boyunca 2 en fazla 3 defa yetiyor kışın almıyorum.yalnız çıkmaya başlarken hafif hafif bikaç gün batıyo tüyler ama banyoda liflersen bişi kalmıyoor.
evt ya yakınca güzel olmuyo valla ben hepsını denedım yaktım sararttımm simdide makıneyle alıyorum cok ağrımıyoo ama kırmızı kırmızı lekeler oluyo bıde cıkarken sıyah sıyah bellı oluyo sir ağdayı deneyecem bakalmm belkı odaha ıyıdırr
kıslar bende kollarımdaki tüyler için yaklaşık 1yıldır sarartıcı krem kullanıyorum oda sadece yazın aynı şekilde yüzüm içinde kullanıyrum öyle coğalma daha fazla siyahlaşma filan olmuyor sadece ilerde cilt kanseri olurmuyuz bilmiyorum sonuçda içindeki malzemeler kimyasal ... kollarım için bu yaz bende sır ağda denicem kollarım cok zayıf birde öyle kıl kaplı olunca ıyyy ,
teyzemler hep yakar, artık çıkmıyor neredeyse onlarda, memnunlar. ağda ile aldım, acımadı, memnun kaldım. hatt azaldılar. makina ile aldım, acımadı. azaldılar. :) ama kesinlikle sarartmam. küçükken bıyıklarım için kullanıyordum sarartıcı ama resmen kıllar beslendi, nuri alço gibi oldum almak zorunda kalmıştım. üstelik üstleri sarı, altları siyah çıkıyor, iğrenç.
arkadaşLar ben esmer TenLiyim koLLarımdaki tüyLer uzun ve ince tüy sararTıcı kuLLanıyorum fakaT zamanLa uçLar sarı kökLeri siyah oLuyo ve köTü bir qörünTü oLuşuyo.
Aqda yapmak isTiyorum ama cesareT edemiyorum sizce ne yapmaLıyım ?
ben bugün ilk kez kollarımı aldırdım kizlar. gayet pürüzsüz şimdilik ama tek korkum birkaç gün sonra sivilce batık vs. oluşması. ciltten cilde değişiyormuş sanırım. ama çok güzel oldu:)