ben Almiyorum Ama Polikistik Over Dediklerinden Sonra Sanki Gözüme Daha çok Batmaya Başladi Sarişin Olduğum Için Pek Belliolmasada Yinede Rahatsiz Ediyor Sanirim Alirim Bende Epilasyonlaa
makine tahriş ediyo canım. ben sir ağdayla aldırıyodum prüzsüz oluyodu. bi keresinde kuaföre gidemedim makineyle aldım sivilce tarzında kabardı kollarım. sir ağdaya devam üstüne de bioder sürdün mü 3-4 ayda hiçbişeyin kalmıyo...
Kol alma konusunda sir agdayi tek gecerim arkadaslar, bundan 5-6 sene önce, 1 sene boyunca kollarimi sir agdayla aldim ve killar azaldi, suanda o kadar rahatimki 1 sene yetti benim icin, killarimin rengide acildi. Onun icin sir agdayi her bölgeniz icin tavsiye ediyorum... (Eger kesin ve cabuk cözüm olsun diyorsaniz igneli epilasyon yaptirabilirsiniz, fiyati uygun ve acisi azdir...)
Anaaammm ellemeyin kızlar kollarınızı ya , uğraşıcak şey kalmadı bi de kollarla uğraşılır mı? Benim kollarım da azcık var onlar da kalsın , kışın sıcak tutar.
ben en son nişanımda aldım 1,5 sene felan oldu ama normal ılık ağdayla almıştım artmışlardı normalden daha fazla çıktı ama sır ağdayı denicem çünkü uyuz oluyom onlara
Bence de alacaksanız sir ağdayla alın. Ben iki defa aldım, hazır sirağda bantlarıyla, inanılmaz derecede azaldı ve inceldi. Birkaç kere daha alsam sanırım bir daha almaya gerek kalmayacak
aldırıyorum cook da memnunum hıc bır sorunla karsılasmadım ama aldırmaya baslayacaksan kısın basla yazın alejı yapmasın ılk aldıracaksan dıye soledım obur turlu cok guzel vede hoş gorunuyo kolay gelsın
arkadaşlar merhaba hepinize bende aldırdım sir ağdayla ama şimdi küçük küçük çıkmaya başlıyo ya siz hepsi çıkana kadar bekliyomusunuz öyle biraz tuhaf durur sanki bu küçükleri nasıl alıyosunuz.Ben de weet soğuk ağda bantları var onlarla alsam olurmu :uhm: ayy fenalık geliyo bana bu tüylerden uğraşıp duruyoruz yaa senağlama
artma olmuyor.kesinlikle ben kışın almam yazında bir hevesle alırım.ama hiç fark yok hatta 2 ayda bir aldıryorum çok da göze batmıyr.üstüne birde tüy azaltıcı krem kullanlar var onalr daha memnun.
tavsiye ederim aldır.korkma:)