Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

ben Almiyorum Ama Polikistik Over Dediklerinden Sonra Sanki Gözüme Daha çok Batmaya Başladi Sarişin Olduğum Için Pek Belliolmasada Yinede Rahatsiz Ediyor Sanirim Alirim Bende Epilasyonlaa

makine tahriş ediyo canım. ben sir ağdayla aldırıyodum prüzsüz oluyodu. bi keresinde kuaföre gidemedim makineyle aldım sivilce tarzında kabardı kollarım. sir ağdaya devam üstüne de bioder sürdün mü 3-4 ayda hiçbişeyin kalmıyo...

bi süre makineyle aldım.tabiki aqda qibi aLmıyo diken diken çıkarıyo kılları.$mdi sir aqdayLa aLıorm,bi süredir yani..azaLtıyo

Kol alma konusunda sir agdayi tek gecerim arkadaslar, bundan 5-6 sene önce, 1 sene boyunca kollarimi sir agdayla aldim ve killar azaldi, suanda o kadar rahatimki 1 sene yetti benim icin, killarimin rengide acildi. Onun icin sir agdayi her bölgeniz icin tavsiye ediyorum... (Eger kesin ve cabuk cözüm olsun diyorsaniz igneli epilasyon yaptirabilirsiniz, fiyati uygun ve acisi azdir...)

bnd 1 senedir epilatörle alıyorum çok azaldı bnc rahatlık için değer alın gitsin

Anaaammm ellemeyin kızlar kollarınızı ya , uğraşıcak şey kalmadı bi de kollarla uğraşılır mı? Benim kollarım da azcık var onlar da kalsın , kışın sıcak tutar.

a.s canım bende senelerdir aldırıyorum çoğalma değil azalma oldu.ama lazer epilasyon yaptırıp kökten kurtulmak istiyorum.:icecream:

:teytey:selam arkadaslar ben sir agdayla aldırıyorum vede coook memnunum hc bır sorun olmadıgı gıbı azalma oluyo kesınlıkle tavsıye ederım

ben en son nişanımda aldım 1,5 sene felan oldu ama normal ılık ağdayla almıştım artmışlardı normalden daha fazla çıktı ama sır ağdayı denicem çünkü uyuz oluyom onlara

Bence de alacaksanız sir ağdayla alın. Ben iki defa aldım, hazır sirağda bantlarıyla, inanılmaz derecede azaldı ve inceldi. Birkaç kere daha alsam sanırım bir daha almaya gerek kalmayacak

aldırıyorum cook da memnunum hıc bır sorunla karsılasmadım ama aldırmaya baslayacaksan kısın basla yazın alejı yapmasın ılk aldıracaksan dıye soledım obur turlu cok guzel vede hoş gorunuyo kolay gelsın

bende aldırıyorum ve yumuşacık pamuk gibi oluyo ve benimde inanılmaz azaldı annem hiç aldırma pişman olursun demişti iyikide dinlememişim :dance:

bende aldırıyorum..iyi oluyo..amasir ağda ile..başka bişey önermem

arkadaşlar merhaba hepinize bende aldırdım sir ağdayla ama şimdi küçük küçük çıkmaya başlıyo ya siz hepsi çıkana kadar bekliyomusunuz öyle biraz tuhaf durur sanki bu küçükleri nasıl alıyosunuz.Ben de weet soğuk ağda bantları var onlarla alsam olurmu :uhm: ayy fenalık geliyo bana bu tüylerden uğraşıp duruyoruz yaa senağlama

artma olmuyor.kesinlikle ben kışın almam yazında bir hevesle alırım.ama hiç fark yok hatta 2 ayda bir aldıryorum çok da göze batmıyr.üstüne birde tüy azaltıcı krem kullanlar var onalr daha memnun.
tavsiye ederim aldır.korkma:)

bende alıom yaklasık 2 senedır cok rahat gercekten soguk agda tavsıye etmem sir agda kadar gusel almıo... ılık sır agdayla purussuz alır ve sır agdanın azaltma etkısı var benm kucuk kucuk cıksada cok cansz oluoa.s bellı olmuo bıle cıksada bıraz beklıom kafama eserse yıne alıom:teytey:

ben makineyle alıyorum valla ondan bile hiç sorun olmadı tertemiz yapıyor pürüzsüz..
ne çoğaldı ne de kalınlaştı gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…