Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?
- Konu Sahibi Lina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2008
- 551
- 27
- 118
Bende kollarimi aliyorum sirle.... Yumusacik oluyoo..
Ama cildim cok hassas oldugundan her seferinde morariyor... benneyaptımki
Hatta en son seferde daha ilginc bisi oldu.. Kollarimin derisi ara ara soyuldu...
Ama napalimm.. O yumusakliga deger... benneyaptımki
kolları sirle aldırmanın hiç bir sakıncası yoktur. 3 veya 4 ayda bir aldırabilirsın arkadaşım,yanlız morarma ve soyulma bana biraz şüpeli geldi,senelerdir yapılıyor, olsa bana olur değilmia.s
soyulma ve morarma yanlış alım hatasıdaır eğer çilt rahatsılığın yoksa veya sivilce tedavisi görmüyorsan.çünkü sivilce tedavisinde kullanılan ilaçlar çok ağır olduğundan soyulma yapabilir ama morarma aslaa.s
kızlar bende kollarımdaki tüyleri yakarak alıyorum yeni başladım ama bence böle daha iyi çünkü agda fln zedelenmelereyol açıo yada makine ama yakarak hepsinden kurtuluyorum bence bölesi daha iyi peki hiç kolundaki tüyleri yakan arkadaslar varmı nasıl daha sonradan çogalıomu yeni başladıgım için pek bi bilgim yok
- 6 Mart 2008
- 551
- 27
- 118
kızlar bende kollarımdaki tüyleri yakarak alıyorum yeni başladım ama bence böle daha iyi çünkü agda fln zedelenmelereyol açıo yada makine ama yakarak hepsinden kurtuluyorum bence bölesi daha iyi peki hiç kolundaki tüyleri yakan arkadaslar varmı nasıl daha sonradan çogalıomu yeni başladıgım için pek bi bilgim yok
iyi ağda yapan birine.sir ağda ile aldırırsan kollarını senin için daha iyi olur canıma.sağda zedelemesı yaptırdığın kişinin acemiliğidir,yakma işlemi ile ileri boyutta kol yüzeyindeki derinin yanması ve kalınlaşmasına sebep olursun,oda hiç hoş bir görüntü olmaz.
azalırmı diye sorarsanda:çoğalma olmaz fakat azalmada olmaza.s
- 19 Nisan 2008
- 133
- 2
- 96
Bende Bugün Başladim Almaya Bi Kaç Saat Oldu Sir Ağdayla Aldim Birazdan Da Karinca Yumurtasi Yaği Süreyim Diyorum Bişey Olurmu Acaba Sürersem?
Korktuğum Kadar Da Acimadi Hatta En Acisiz Ağdam Di Diyebilirim Biraz Kabardi Yer Yer Ama Onlarda Inmeye Başladi
Süper Bişey Yaa Kollarimi Gördüm :)))
Korktuğum Kadar Da Acimadi Hatta En Acisiz Ağdam Di Diyebilirim Biraz Kabardi Yer Yer Ama Onlarda Inmeye Başladi
yaa ilk aldıgında hiç acımıo bende küçükken almaya hevesleniodum ama başka yerimi hehe hiç acımadı hatta hiç hisetmedim diebilirm sanki sinek ıısrır gibi oldu fakat daha sonrası vahim :bbo: acıdan şimdikte alamıom sırnaşık şey daha sonra kesinlikle çok kalın çıkıo başta tüyler ama daha sonradan siyah bir kıl oluolar almayın derim yakın senağlamaBende Bugün Başladim Almaya Bi Kaç Saat Oldu Sir Ağdayla Aldim Birazdan Da Karinca Yumurtasi Yaği Süreyim Diyorum Bişey Olurmu Acaba Sürersem?
:1no2: azaltmıor çogaltıorrr hemde çokkkk..................................canım bende sir ağdayla aldırdım çok iyi ben çok memnunum hemde çok acımıyor hemde çok geç çıkarıyor ve azaltıyor
ESMER ßELA;2635953 .!.::1no2: azaltmıor çogaltıorrr hemde çokkkk..................................
Kendim ettim kendim buldum. Hiç yokken çıkattımmm:
Son düzenleme:
Aynen canım benim kolların durumu vahim:1no2: Kendim ettim kendim buldum. Uzadılar yine aldırcam malesef çünkü böyle çok kötü duruyorlar:çok üzgünüm:
al iştekeşke yaptırmasaydın canım çünkü ben diğer yerlerimi ahdayla alıyorum ve duurm hakketten vahim başta tüyler ve hiç acı hisetmiosun ama daha sonra acısına bile dayanamıosun ve görüntü iğranç benden uyarması aga vurmayın çok ilerde azaltıor ama annemin bacagının yarısından kıl çıkmıor ama annem 44 yaşında ve 16 yaşında fln almış annemde 28 sene bekliceksen azalmasını o 28 sene kıllarla yaşamasına katlancıksın benneyaptımki ben yakıyorum ama yakmak çogaltımıo çünkü kokten almıorum yerimseniben
E
EU2
Ziyaretçi
canım ben epilatörle ağdayla falan alıyorum sonrada karınca yumurtası yağı sürüyorum ilk aldığım seferlerde sivilce gibi kabarcıklar olmuştu ama şimdi bişey yok artma olmadı azaldı hatta
ben de ilk geçen hafta epilatörle aldım ve karınca yumurtası yağı sürdüm:)
kabarcıklar çok az oldu bir kaç yerde.. ama normal bişey o, bir süre sonra geri iniyor zaten... kollarım çok güzelmiş onu görüyorum 4 gündür jeyyar yerimseniben
C
chantyclarie
Ziyaretçi
nası çoğaltıyo arkadaşlar ben 2 yıldır sir ağdayla alıyorum çoğalma falan yok hatta tam tersi çok memnunum eskisinden daha zayıf ve az..yumuşacık pürüzsüz süper bişi oluyo..yanlız benim cildim hassas olduğu için bazen küçük küçük sivilceler çıkıyo onlarda banyodan sonra gidio hemen