• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

bende düşünüyorum almayı ilk kez alcam kuafördemi aldırsam acaba çok canım yanarmı ?? :((

bende düşünüyorum almayı ilk kez alcam kuafördemi aldırsam acaba çok canım yanarmı ?? benneyaptımki

ben de makineyle alıyorum arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır.kışın üşeniyorum ama sürekli.zaten azlardı iyice azaldı:)

dirseğin iç kısmı çok hassas oraya dikkat edin. ben ilk kuaförde aldırdıgımda kadın mahvetti kollarımı, dayak yemiş gibi mosmor oldu üstelik hep krdı. kendim alıyorum, yazın ama, kışım sıcak tutuyolar :D

Bende kollarimi aliyorum sirle.... Yumusacik oluyoo..

Ama cildim cok hassas oldugundan her seferinde morariyor... benneyaptımki

Hatta en son seferde daha ilginc bisi oldu.. Kollarimin derisi ara ara soyuldu...

Ama napalimm.. O yumusakliga deger... benneyaptımki

kolları sirle aldırmanın hiç bir sakıncası yoktur. 3 veya 4 ayda bir aldırabilirsın arkadaşım,yanlız morarma ve soyulma bana biraz şüpeli geldi,senelerdir yapılıyor, olsa bana olur değilmia.s
soyulma ve morarma yanlış alım hatasıdaır eğer çilt rahatsılığın yoksa veya sivilce tedavisi görmüyorsan.çünkü sivilce tedavisinde kullanılan ilaçlar çok ağır olduğundan soyulma yapabilir ama morarma aslaa.s

kızlar bende kollarımdaki tüyleri yakarak alıyorum yeni başladım ama bence böle daha iyi çünkü agda fln zedelenmelereyol açıo yada makine ama yakarak hepsinden kurtuluyorum bence bölesi daha iyi peki hiç kolundaki tüyleri yakan arkadaslar varmı nasıl daha sonradan çogalıomu yeni başladıgım için pek bi bilgim yok

kızlar bende kollarımdaki tüyleri yakarak alıyorum yeni başladım ama bence böle daha iyi çünkü agda fln zedelenmelereyol açıo yada makine ama yakarak hepsinden kurtuluyorum bence bölesi daha iyi peki hiç kolundaki tüyleri yakan arkadaslar varmı nasıl daha sonradan çogalıomu yeni başladıgım için pek bi bilgim yok

iyi ağda yapan birine.sir ağda ile aldırırsan kollarını senin için daha iyi olur canıma.sağda zedelemesı yaptırdığın kişinin acemiliğidir,yakma işlemi ile ileri boyutta kol yüzeyindeki derinin yanması ve kalınlaşmasına sebep olursun,oda hiç hoş bir görüntü olmaz.
azalırmı diye sorarsanda:çoğalma olmaz fakat azalmada olmaza.s

canım ben epilatörle ağdayla falan alıyorum sonrada karınca yumurtası yağı sürüyorum ilk aldığım seferlerde sivilce gibi kabarcıklar olmuştu ama şimdi bişey yok artma olmadı azaldı hatta

Bende Bugün Başladim Almaya Bi Kaç Saat Oldu Sir Ağdayla Aldim Birazdan Da Karinca Yumurtasi Yaği Süreyim Diyorum Bişey Olurmu Acaba Sürersem?

Korktuğum Kadar Da Acimadi Hatta En Acisiz Ağdam Di Diyebilirim Biraz Kabardi Yer Yer Ama Onlarda Inmeye Başladi

Süper Bişey Yaa Kollarimi Gördüm :)))

Bende Bugün Başladim Almaya Bi Kaç Saat Oldu Sir Ağdayla Aldim Birazdan Da Karinca Yumurtasi Yaği Süreyim Diyorum Bişey Olurmu Acaba Sürersem?

Korktuğum Kadar Da Acimadi Hatta En Acisiz Ağdam Di Diyebilirim Biraz Kabardi Yer Yer Ama Onlarda Inmeye Başladi

Süper Bişey Yaa Kollarimi Gördüm :)))
yaa ilk aldıgında hiç acımıo bende küçükken almaya hevesleniodum ama başka yerimi hehe :utangac: hiç acımadı hatta hiç hisetmedim diebilirm sanki sinek ıısrır gibi oldu fakat daha sonrası vahim :bbo: acıdan şimdikte alamıom sırnaşık şey daha sonra kesinlikle çok kalın çıkıo başta tüyler ama daha sonradan siyah bir kıl oluolar almayın derim yakın senağlama

canım bende sir ağdayla aldırdım çok iyi ben çok memnunum hemde çok acımıyor hemde çok geç çıkarıyor ve azaltıyor

Aynen canım benim kolların durumu vahim:1no2: Kendim ettim kendim buldum. Uzadılar yine aldırcam malesef çünkü böyle çok kötü duruyorlar:çok üzgünüm:

al iştekeşke yaptırmasaydın canım çünkü ben diğer yerlerimi ahdayla alıyorum ve duurm hakketten vahim başta tüyler ve hiç acı hisetmiosun ama daha sonra acısına bile dayanamıosun ve görüntü iğranç benden uyarması aga vurmayın çok ilerde azaltıor ama annemin bacagının yarısından kıl çıkmıor ama annem 44 yaşında ve 16 yaşında fln almış annemde 28 sene bekliceksen azalmasını o 28 sene kıllarla yaşamasına katlancıksın benneyaptımki ben yakıyorum ama yakmak çogaltımıo çünkü kokten almıorum yerimseniben

canım ben epilatörle ağdayla falan alıyorum sonrada karınca yumurtası yağı sürüyorum ilk aldığım seferlerde sivilce gibi kabarcıklar olmuştu ama şimdi bişey yok artma olmadı azaldı hatta

ben de ilk geçen hafta epilatörle aldım ve karınca yumurtası yağı sürdüm:)
kabarcıklar çok az oldu bir kaç yerde.. ama normal bişey o, bir süre sonra geri iniyor zaten... kollarım çok güzelmiş onu görüyorum 4 gündür jeyyar yerimseniben

nası çoğaltıyo arkadaşlar ben 2 yıldır sir ağdayla alıyorum çoğalma falan yok hatta tam tersi çok memnunum eskisinden daha zayıf ve az..yumuşacık pürüzsüz süper bişi oluyo..yanlız benim cildim hassas olduğu için bazen küçük küçük sivilceler çıkıyo onlarda banyodan sonra gidio hemen

sir agdanin azaltma özelligi varmis kizlar sir agdaya kendinizi alistirin yerimseniben

valla bende 2 gündür öyle memnunum ki halimden kollarıma bakmaya doyamıyorum:sm_cool:

ben makinayla alıyorum çok güzel oluyor azaltmasıda cabası

arkadaşlar bende makineyle almaya başladım alalı daha 10 gün felan oldu azcık çıkmaya başladı ama küçük sivilce gibi kırmızılıklar oluştu uçları siyah gibi bu nedir sizce kıl dönmöesi batık vs değil demi yada geçer mi sizdede oldumu?
şimdiden tşkler

Back