• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

benim kollarım çok tüylü ve çok rahatsız oluyorum.2 defa sir agdayla aldırdım ama bilekten omzuma kadar sivice çıktı ve 2 ayda sivilcelerden kurtulamadım ayrıca çok kötü kaşınıyordu.onun için tekrar cesaret edemiyorum almaya ama bi arkadaşımızın dedigi protexle yıkayıp batikon sürsem yine sivilce olur mu acaba lütfen yardım edin.tşk.

Canım, bende ilk yaptırdığımda çok sivilce oldu. Sonra ağdadan sonra protexle yıkayıp batikon sürdüm.. 3 gece yapıyodum.. Tamamen sivilcesiz olmadı ama zamanla ağdayda alıştığı için baya azaldı sivilcelenme..

ilk aldırdığımda fena tahriş olmuştu..ilk alındığında genel de öyle olur.sonra alıştım kendim alıyodum zaten incelince acı da azalıyor..1 ay boyunca rahatsız zaten yavaş çıktığı için görünenler göze batmıyodu

ben de kollarımı yaklaşık 2 yıldır alıyorum. çünkü kollarımdaki tüyler beni gerçekten çok rahatsız ediyordu normalden fazlalardı yani.ilk başlarda sir ağda ile alıyordum sonraları soğuk ağda ile almaya başladım. allah a şükür çok memnunum ve aldığıma da pişman diilim.

Bende çok az ve sarıydı ama kıl takıntım olduğu için alıyorum yıllardır,ben makineyle alıyorum haftada 1,yani hiç uzatmıyorum ve daima tüysüz oluyo kollarım :) makinem de çok ii kısacık olanları bile kökünden alıyo çok rahatım zamanımı da almıyo masrafı da yok

arkadaşlar geçen gün acısız epilasyon yapan bialet aldım aslında resmen zımpara gibi ama 5 dakikada bitiyo çok kolay acıda yok ve peeling özelliği olduğu için yumuşacık yapıyo 25 ytlye aldım fiyatta uygun biraz daha geçsin deneyimlerimi paylaşırım

arkadaşlar geçen gün acısız epilasyon yapan bialet aldım aslında resmen zımpara gibi ama 5 dakikada bitiyo çok kolay acıda yok ve peeling özelliği olduğu için yumuşacık yapıyo 25 ytlye aldım fiyatta uygun biraz daha geçsin deneyimlerimi paylaşırım

tüyleri kökünden mi alıyo bu alet? adı ne nerde satılır??

tüyleri kökünden mi alıyo bu alet? adı ne nerde satılır??

kökünden almıyo ama söyledilklerine göre çıkışını yavaşlatıyormuş ve deyreltiyormuş online alışveriş sitesinin birinden aldım adı feed peed kullananlar çok memnun kalmış bende deneme sürecindeyim

arkadaslar ben aldım sir agdayla, sir agda bende sivilceler yaptı. uzun zamandır da almıyorum inanılmaz uzadı.. tüm kolumu almıstım yani üst kısımlar da cok uzadı. bu defa ameliyat eldiveni takıp yolmayı düşünüyorum belki bu iyi gelir

arkadaslar ben aldım sir agdayla, sir agda bende sivilceler yaptı. uzun zamandır da almıyorum inanılmaz uzadı.. tüm kolumu almıstım yani üst kısımlar da cok uzadı. bu defa ameliyat eldiveni takıp yolmayı düşünüyorum belki bu iyi gelir

canım delimisin?
ameliyat eldiveni ile tek tek yolarak olacak iş mi bu yaa
kendine eziyet edersin. sir le alamıyorsan soğuk yada ılık ağda ile al tatlım

bence kişiden kişiye yanı cildin hasasiyetine göre değişiyor ben önce agdayla aldım daha sonra makineyle ama makine sivilcelenme yaptı ağdadan cok memnunum.....

bende alıyorum. makine bende de sivilce yaptı ağda da boyle sorunlar olmuyor. Pürüzsüz pırıl pırıl oluyor ama çıkmaya başladıgı zaman hiç hoş görünmüyo heleki beyaz tenliysen ve tüylerin koyu renkse.. :(

ben makinayla aldım sadece işlem bittikten sonra biraz kızarıklık oldu 1 saat sonra geçti ama sonuç çok güzel değdi yani aldığıma

arkadaşlar slm kollardaki kıllar aldırdıktan sonra artıyomu ?cesaret edemiyorum çünkü öyle rahatsız boyutlarda değil tüylerim ama pürüzsüz olsun die düşünüyorm.ne dersinz aldıryiimmi?

ben kaç yıldır kendim ağdayla alıyorum..artmadı ama çıkınca bi garip oluyo...aldırma bence başa bela oluyo sonra..hiç gerek yok..bende çok vardı o yüzden almıştım ama şimdi pişmanım vallaa...

yaaa ebnde bir kez aldımm.. çok sivilce çıktı sonraa yine alacağım ama arkadaşlar günah olduğunu söyledi bende araştırdım :S yüz tüylerini almak bile günah diyorduu(kaş vs)... doğrusu nedir???!!!!! ve günahsa mantığı ne?!

bende alıyorum kesinlikle artma olmadı.tavsiye üzerine kılları aldıktan sonra bio depiless Body lotion(vücut losyonu) kullanıyorum bu losyon kıl köklerine etki ediyor çok güzel bişey. kıllarım çok azaldı bu kremi tavsiye ederim.ağda yapınca sabah akşam sürüyorum kremi çok güzel.hatta yüz için olanını güzellik merkezinden almıştım ben memnunum.

yaaa ebnde bir kez aldımm.. çok sivilce çıktı sonraa yine alacağım ama arkadaşlar günah olduğunu söyledi bende araştırdım :S yüz tüylerini almak bile günah diyorduu(kaş vs)... doğrusu nedir???!!!!! ve günahsa mantığı ne?!

bence kesinlikle günah değil. insanların mutlu olmak için yaptığı birşey günah olamaz :S kıllar sağlık sorunu mutlaka bir şekilde tedavi olmalı insan

Back
X