• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

benimkiler 1 haftada çıkıyor:((( çıkarken de çok gıcık duruyo yaaaa

Bende hazır ağda bantlarıyla aldım ve sivilce oldu 1 ayda geçmedi ve şimdi sivilce izleri var çok sinirimi bozuyor:( sivilce izlerini gidermek için ne yapabilirim?

2 kere oldu bende aldırıyorum sir ağdayla..çıkarken o kadar kötü durmuyor..Artmadı da aksine azalttı 2 defa da olsa..yalnız tel sorunum sivilcelenme!

bende alıyorum arkadaşlar.Epilasyon ile.Ama normalde çok fazla gür değil o yüzden yukarı kadar almama gerek kalmıyor.Ama eğer gürse ve ilk alışta canınızın yanmasından korkuyorsanız ilk alışta tüy dökücü ile alın.Tüy dökücü kimyasal olduğu icin tüyün yapısını bozuyor ve azalmasını sağlıyor bilginize..

ağda ile sakın almaın ben tüy dökücü kullanıyordum ağdayla aldım ve br sonraki gün kolumda nokta şeklinde için de beyaz bişey olan svilceler çıktı onları sıktım birgün sonra yine bir yerde çıktı ollarım şu an delik deşik sinek ısırığı lekesi gibi ağdayı denemeyin bana böle oldu belkide sizinde başınıza gelebilir denemeyin:1no2:

arkadaşlar ben yıllardır makina ile alıyorum
canım acıyordu,ama zamanla alıştım
her daim tüysüz dolaşıyorum
çünkü azıcık uçları görünse hemen alıyorum

makinemi???? ay benimkiler cok uzun catir cutur yolunurlar bagiririm herhalde...
ama belki tüy döküyücle alabilirim önce

benimde kollarımda var yahu. yani uzunlarda baya almayı hep düşündüm ama cesaret edemedim bi türlü ya daha çok çıkarsa koyulaşırsa diye. bazılarınız demiş harika oluyo azalıyo falan düşünmeye başladım şimdi alsam mı almasam mı diye :/

benimde kollarımda var yahu. yani uzunlarda baya almayı hep düşündüm ama cesaret edemedim bi türlü ya daha çok çıkarsa koyulaşırsa diye. bazılarınız demiş harika oluyo azalıyo falan düşünmeye başladım şimdi alsam mı almasam mı diye :/

aynen bende bu durumdayım zaten uzun ve cok,daha kötü olursa naparım die düşünüyorum.... CADIARZUCADIARZU

bende alıyorum sir ağdayla ve epilatörden çok daha iyi bence epilatörle çok canım acıdı hemde ağdyala daha pürüzsüz oldu sivilce problemi falanda yaşamadım bence tüylerinden şikayetçi olanlar varsa düşünmelerine gerek yok sir ağda ile hem azalıyor hemde geç çıkıyor ve kollar pürüzsüz oluyor

kızlar ben makınayla alıyorum ama kollarımda ufak ufak puturlenmeler oldu kıl donmesı degıl muhtemelen ama ne oldugunu bılmıyorum ne olabılır sızce :)

ya bi de ben kollarım kırışacak diye korkuyorum tahriş oluyo ya makinayla ! napacaz :))))

benım aslında ayva tuydu bı hevesle aldırdım , bı markanın sır agdasını kullandıktan sonra koklendı maalesef, ama alınmıs kollar daha estetık duruor

benim kuzenim ağdayla aldırdı bir keresinde kızlar ama hiç tavsiye etmem
bi kaşıntı tuttu kızı
kılları hep batık çıktı,batıkları temizleyeyim derken kolları hep yara bere içinde kaldı
ve tabiyiki yeni tüyleri daha bi gür çıktı:1no2:

artık gerisi size kalmış:sm_confused:
sevgilera.s.

bende 1 kac kıere agdayla aldım ama hiç sorun yasamadım cok rahat ettim cogalmada olmadı.ama ben esmer tenliyim ondan olabılır mesela benim hiçbir yerim morarıp kızarmaz

makinemi???? ay benimkiler cok uzun catir cutur yolunurlar bagiririm herhalde...
ama belki tüy döküyücle alabilirim önce

Makinanın farklı başlıklı olanıyla al. O canını acıtmaz üstelikte azaltıyor.
Farklı başlık derken. Adını bilmiyorum onun. Ne deniyor ona yaaa...
Bacaklarımızı aldığımız başlık değil...

:uhm:

Back
X