• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

bende kolumdaki tuyleri aliyorum bende cok var rahatsiz ediyo ,aldikca daha cok cikiyo ama napim mecbur alman zorundayim ,bide cikarken tiken gibi batiyo yani sert oluyo ,offf valla biktim bu killardan bi yeri almandan digeri cikiyo:roflol:
walla esimde fazla yok bende daha fazla var utandigimdan aliyorum ,ne hormon varmis bende yaww boylesırnaşık şey

Kolunuzu dogru şekilde tutmazsanız dirseginizin iç kısmı mosmor oluyormuş yeni ögrendim :)
yoksa problem yok sevmiyorum kıl meselesini :)

arkadaşlar almak yerine birde ocakta üttürmeyi deneyin inanın hem acısız hem zde zor çıkıyor tertemiz oluyor bak bi deneyin kuzular sonra hemen banyo yapın yıkayın sabunla bi gün sonra sertliği de geçiyor işte şuuu gülmeyinnn

ben epilasyonla alıyorum.gerçekten bazı kadınlarda görüyorum çok itici oluyor.epilasyon dışında kökten ucuz bir yöntem bulsam hemen yaparım.

ben epılatorle yapıyorum tuylerım sarı oldugu ıcın rahat edıorum . tuy dokucu krem de sarı tuylerı baya gec cıkarıyo tavsıye ederım

ya kızlar ben şunu merak ediyorum,
bu başlıktaki bütün yazıları nerdeyse okudum,bende apilasyon sonrası sivilce oluştu diyen çok azınlıkta.bu sorun bitek bendemi var delirecem yaa:çok üzgünüm:
lütfen bilgisi olan bana yardım etsin yakında düğünüm var ve ben sırf bu yüzden çok strest yaptım,kollarımı kimsenin önünde açamıyorum dirseğimin üst kısmı sivilce dolu görenler ne oldu sana diye soruyorlarsenağlama
en kısa zamanda ,bir çözüm bulmam lazım lütfen bana yardım edin inanın çok ihtiyacım var bunaa.s.

arkadaşım sana tavsiyem günde 1 kere kollarını tuzlu su ile yıkaman,bu biraz fayda edebilir,limon asitli olduğundan kurutucu etkiye sahip beraberde kullanabilirsin.

leke kalırsa fondotenle kapatırsınkaydirigubbakcemile5

cevabın için çok sağol arakadaşım bu bile bana moral vermeye yetti inan..:1hug:a.s.

ya benim kollarimdaki killar cok uzun bazileri belki 2-3 cm gercekten .-(((((

almak isterim ama nasil neyle.... agda yapsam cok acir uzun ve cok cünki, ama utaniyorum bazen millet koluma bakip bu kiz ne kadar killi diyecek diye :-(((

bende yaz gelince bi de aklıma esince alıyorum:teytey:
yani çıkınca bi artma olmadı:dance:
insan alınca çok rahat ediyo pırıl pırıl oluyo
ama makineyle hiç almadım.
bence makine ii olmaz
batma olmasa bile sivilce çıkartır bence yani ben makineyle hiç bi yerimi almıyoruma.s

bende aliyorum 2 senedir falan hic artma cogalma olmadi tertemiz puruzsuz bir gorunum aliyor cok guzel duruyor tavsiye ederim.

nasil aliyorsun?
ben almaya kalksam ta yukariya kadar almam gerekecek orda killar az kücük ve pek görünnmüyor ama sirf dirseklere kadarda olmaz

nasil aliyorsun?
ben almaya kalksam ta yukariya kadar almam gerekecek orda killar az kücük ve pek görünnmüyor ama sirf dirseklere kadarda olmaz

bnmde taa yukarı kadar almam gerek,r ve beceremem.kuaförde alıp sonra bioder serum kullansam diye düsünüyorum.yada lazer..o da pahalı ama yaa :(

ben sadece kollarımı makinayla alıyorum neden bilmiyorum ama ağda kollarımdakileri almıyo çok ince geliyo sanırım tüyler yada kısa geliyo anlamadım valla makina bende bikaç kere sivilce yaptı artık yapmıyo ağda yamayı çok istiyorum nasıl yapıyosunuz kola hepsini alıyomu

Back