• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

ayyy geçenlerde işim aceleydi makineyle alıverdim...çok güzel ya 5 dk bile değil,hiç de acısı olmuyor hemen alıverdim.ama inşallah batık falan olmaz,sert çıkmasından korkuyorum.kızarma falan hiç bişey olmadı,üst kısmı almadım sivilce falan da yapmadı bakalım umarım sorun olmaz böyle alıveririm her zaman:sm_cool:

kıslar peki makineyle alan varmı?
alan varsa sorun yaşayan varmı? (morarma falan gibi)

canım ben makıneyle alıyorum morluk falan yok alerjıde yapmıyor ama kısa sürede çıkıyor çıkarkende sanki jilet değmiş gibi çıkıyor en iyisi agda ama oda alerjı yapıyo kollarımda makıneyle alıyorum bakalım bu seferde sır agdayı deneyecegım

kızlar ağdayla aldıktan sonra 3gün boyunca geceleri karınca yağı sürün çok azalıo ben denedim nikaha 3 ay kaldı kıllardan kurtulmaya çalışıyorum da:)

makınayla alıyorum ben arkadaslar ancak hıc memnun degılım cok fazla batık yapıyo ve sert de cıkıyo yanı aldıgında rahat ama 1 haftaya dıken dıken cıkıyorlar cok fena o. o zaman agdaya da gelmıyolar mecburen beklemenız ya da yenıden makına ıle almanız gerekıo. kısır dddongu bu resmen o yuzden agdadan vazgecmeyın derım.

kızlar ben lazer yaptırıyorum sonuc artık kollarımda tuy yok batık yok kızarıklık yok ve hıc cıkmıyor tuy son derce rahat verdıgınız paraya kesinlikle değer:dance:

ben evde kendım sirle alıyorum kollarımı eskıdende cok degıldı ama rahatsız oluyordum sımdı bı 6ay once bı de yakın zamanlardan aldım cok azaldı ve sarı cıkmaya basladı :)

canım benim çok olmamasına ramen makinayla bikere alıyım dedim sora hep almaya bşaladım ben mmemnunum valla güsel oluo morartı olmuo ama nazikce al

bende 1 senedir sir ağdayla alıyorum aynı diğer arkadaşlarınki gibi azaldı benimkide harika bi şey ve uzun süre gidiyor

selam ben de almayı düşünüyorm ama benim kollarımın üt kısmı da fazlatatlicadiarzu
bi de bi güzellik merkezinde bi yazı okudum HİÇ ALINMAMIŞ TÜYLERDE İLK SEANSTA ÇÖZÜM diye.yani lazer epilasyonla.doğru mudur sizceCADIARZU

bence aldırıp acı çekmeye gerek yok ben milangaztan kollarımı 2 vaya 3kez geçiriveriyorum üttürüyorum yani yıkıyorummm sonraa ooooooo fıstık gibi uzun süre çıkmıyor deneyin bakkk

bence aldırıp acı çekmeye gerek yok ben milangaztan kollarımı 2 vaya 3kez geçiriveriyorum üttürüyorum yani yıkıyorummm sonraa ooooooo fıstık gibi uzun süre çıkmıyor deneyin bakkk

bende yapıyom ama kökünden degil kısaltıyom,sonra kötü duruyo ama??

ben de yeni aldırmaya başladım üç kez aldırdım
ilk iki seferden sonra moralim bozulmuştu kötü çıkıyor diye ama sanırım artık azaldı ve geç çıkmaya başladı
ben her aldırışımdan sonra 5 gece karınca yumurtası yağı sürüyorum

bende dün ilkdefa sır agdayla almayı denedım güzel oldu ardındanda limon ve tuz karışı sürdüm bakalım nekadar süre sonra çıkacak

henüz anlayamadım çoğalma ya da azalma var mı ama mutluyum böyle kılsız:)

kızlar benim kollarımda öyle rahatsız edecek kadar tüğ yok ve yazın güneşte sapsarı oluyor çok seviyorum onları ayva tüğü gibi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama rahatsız edecek durumda olsaydı düşünmezdim bile bide ben tüğ sarartıcı kullandım inanamazsın o kadar büyüttü ki dikkat edin !!!! yasakkelime

ben makineyle alıyorum ama herkes bana almadan önce sir ağda ile al,sakın makine kullanma dedi..valla hiç sallamadım gittim aldım makineyle ve şimdi o kadar mutluyumki kollarım mis gibi ve çok azaldılar ama 10 günde bir alıyorum .yani almayan almaz ama ben azcık çıksa duramıyorum artık temizlenmesi lazım gibi geliyor

ben makineyle alıyorum ama herkes bana almadan önce sir ağda ile al,sakın makine kullanma dedi..valla hiç sallamadım gittim aldım makineyle ve şimdi o kadar mutluyumki kollarım mis gibi ve çok azaldılar ama 10 günde bir alıyorum .yani almayan almaz ama ben azcık çıksa duramıyorum artık temizlenmesi lazım gibi geliyor

canım valla ben ne zaman alsam neyse aynen çıkıo tekrar,hiç azaltmıo sir ağda azaltıo diolar peki epilasyon nası azaltıo ki, epilasyon haricinde bi şey yapıomusun azalsın diea.s.

soğuk ağda bezleri var ya onlarla almay düşünüyoru ama cesaret edemiyorum ilk çıktığında çok mu kötü görünüyo?yaz günü ööle çirkin çirkin kollarla nasıl gezicem?CADIARZU ayrıca sivilce yapıyo diyenler vardı...???
*

Son düzenleyen: Moderatör:
bende isteyen müşterilerimin kol tüylerini alıyorum bir artış olmuyor aksine inceliyor bile dene bence memnun kalırsın ama rahatsız edici boyutta değilse gerek yok ama yinede sen bilirsin

Back