Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?
- Konu Sahibi Lina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2007
- 14.403
- 35.373
- 1.123
- 39
T
tempest
Ziyaretçi
canım tüy sarartıcı tüyleri uzatmıyor..bir süre sonra dipten tüyler siyahlaşmaya başladığı için tüyler uzuyormuş gibi görünüyor,ondan..Ben yıllardır bir kapak amonyak,bir kapak perhidrol karışımını sürüyorum fırça ile..hemen beş dakika bile sürmeden sararıyor..sonra yıkıyorum ve ocağın üzerinde hafif tütsülüyorum kısalsın diye..tüyler belli olmuyor,sapsarı görünüyor...tavsiye ederim..
yaa bunlar çok zararlı maddeler değil mi? kapak olarak ne kapağı kullanıyorsun yanii çok dikkatli olmak lazım bunları kullanırken dozunu fln iyi ayarlamak gerek yoksa allah korusun kötü bişi olmasın:S
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
canım bende tütsülüyorsum bi ara sarartmadan ama bende çok iğrenç durdu.daha sonra tüy sarartıcı krem aldım.3-4 gün sarı duruyor.sonrada siyahlar çıkıyor.şimdi kollarıma hiçbirşey yapmıyorum kızlar ancak 3 hafta sonra düğünüm var,böle kıllı kıllı olmaz dimi gelinlik,bi akıl verin.bide benim dirsekten yukarısıda kıllı,tüm kol almam gerekecek alırsam napayım aldırayım mı?siz naptınız,anlatın CADIARZU
H
hayaller prensesi
Ziyaretçi
canım bende tütsülüyorsum bi ara sarartmadan ama bende çok iğrenç durdu.daha sonra tüy sarartıcı krem aldım.3-4 gün sarı duruyor.sonrada siyahlar çıkıyor.şimdi kollarıma hiçbirşey yapmıyorum kızlar ancak 3 hafta sonra düğünüm var,böle kıllı kıllı olmaz dimi gelinlik,bi akıl verin.bide benim dirsekten yukarısıda kıllı,tüm kol almam gerekecek alırsam napayım aldırayım mı?siz naptınız,anlatın CADIARZU
arkadaşım bende seninle aynı sıkıntıdayım...
bende bundan 2 buçuk ay önce kollarımı makineyle aldım ama almaz olaydım makine kollarımda alerji yaptı dirseğimin üst kısmı çok fena sivilce oldu bak bu adar zaman oldu hala izleri geçmedi:çok üzgünüm:benimde düğünüme 1 aydan az zaman kaldı o zamana kadar izlerin geçmesini umut ediyorum ama aldığımda yine aynı şeyin tekrarlanmasından çok korkuyorumsenağlama ama dediğin gibide kıllı kıllı gelin olmazki valla inan psokolojim bozuldu çok dert ediyorum bu durumu:1no2:napacam bilmiyorum
şu doğuştan kılsız olanlara imrenerek bakıyorum allah yardımcımız olsun
ama bende aletji durumu olmasa yinede razıyım kıllı olmaya ama gel görki sivilce problemi var:a015:
ne olur allah rızası için bir bildiğiniz varsa paylaşın hangi yöntemler sivilce yapmaz yada nasıl önleyeebilirim çıkmasını
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
hayaller prensesi 2.sayfada kızlardan biri aldıktan sonra protexle yıkayıp, batikon sürüyormuş.bak istersen belki faydasını görürsün.canım kıllı kıllı olmaz sanki.acaba kıllarımı yakıp sarartsam mı acep?yakıncada iğrenç duruyor.yüzümüde sir ağdalatıyorum.sivilce olmadı yüzümde,ayy bide düğünden önce aldırdığımda alerji yapmaz inşallah
H
hayaller prensesi
Ziyaretçi
hayaller prensesi 2.sayfada kızlardan biri aldıktan sonra protexle yıkayıp, batikon sürüyormuş.bak istersen belki faydasını görürsün.canım kıllı kıllı olmaz sanki.acaba kıllarımı yakıp sarartsam mı acep?yakıncada iğrenç duruyor.yüzümüde sir ağdalatıyorum.sivilce olmadı yüzümde,ayy bide düğünden önce aldırdığımda alerji yapmaz inşallah
evet canım protex sabununu aldım ama daha kullanmadım.Şu sivilcelerin izleri hala duruyor bi geçse varya o kadar rahatlayacamki ama nerdee
bi daha almaya nasıl cesaret edecem bilmiyorum ama dedeiğim gibide iki aydan fazla zaman olduğu için kıllar baya uzadı çevremde herkes alıyor ama kimsede böyle bir sorun olduğunu duymadım bende neden böyle yaa off kafayı yiyeyecm vallasenağlama
inşallah sende böyle bir sorun olmaz canım insanın en mutlu günleri zehir oluyor yaa acayip moral bozukluğu var bende neyse canım mesajın için çok sağol kendine iyi bak:a015:
bende epilatörle alıyorum öle sivilce falan olmuyor ama çıkarken baya kaşıntı yapıyo hem de sanki bana daha da rengi koyulaştı sertleşti gibi geliyo bu yüzden sir ağda kullanmak istiyorum fakat bir türlü beceremedim yapışıp kalıyo çekemiyorum acısından deil yani siz nasıl beceriyosunuz kendi kendinize?
koldan tuy alma mi? benim kollarımda yok bunu da ilk defa duydum
Uzayda mı yaşıyorsun. Kol kılına şaşıranını da ilk defa duyuyorum :roflol:
Ben eskiden epilasyon aletiyle alıyordum. Fakat kıllar çıkarken sakal gibi batıyordu, anca biraz uzayınca batma geçiyordu. Şimdi lazerle hepsini yok ettim. Bebek kolu gibi oldu.:dance: Fakat kıllar ince olduğu için lazer 15 seans sürdü.
R
Roselin
Ziyaretçi
Uzayda mı yaşıyorsun. Kol kılına şaşıranını da ilk defa duyuyorum :roflol:
Ben eskiden epilasyon aletiyle alıyordum. Fakat kıllar çıkarken sakal gibi batıyordu, anca biraz uzayınca batma geçiyordu. Şimdi lazerle hepsini yok ettim. Bebek kolu gibi oldu.:dance: Fakat kıllar ince olduğu için lazer 15 seans sürdü.
Bu lazer operasyonu kaç liraya mal oldu acaba canım ? :uhm:
epilasyon agda yapmadan kolunda kil olmayanida ben ilk defa duyuyorum -tatlicadiarzu-koldan tuy alma mi? benim kollarımda yok bunu da ilk defa duydum
Bu lazer operasyonu kaç liraya mal oldu acaba canım ? :uhm:
Bizim burda güzellik merkezi yeni açılmıştı, kampanya yapmışlardı. Tüm kol bitene kadar 1000 liraydı. Kollarımla birlikte göğüs ve göbekteki kıllarımıda temizlediler.
Şimdi 10 seanslık kampanyalar var. Eğer kıllarınız çok kalınsa ve beyaz tenliyseniz 10 seans bile sürmez.