• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

epilasyon aleti ile alınınca ne morluk nede sivilce oluyor..tam anlamıyla cillop gibi oluyor..ama baya acıtıyor...4 yıldır alıyorum agda ile yapınca kesin sivilce ve morluk oluyor..onun için kollarımı uzatmadan makinayla alıyorum hep..

epilasyon aleti ile alınınca ne morluk nede sivilce oluyor..tam anlamıyla cillop gibi oluyor..ama baya acıtıyor...4 yıldır alıyorum agda ile yapınca kesin sivilce ve morluk oluyor..onun için kollarımı uzatmadan makinayla alıyorum hep..

ama makine çok acıtır:uhm::uhm:

epilasyon aleti ilk bi kaç almada çok agrıtıyor.ama uzatmaman lazım..uzamadan alırsan çok agrıtmıyo...

Ben de üç yıldır sir ile aldırıyorum. Artmak bir yana çok azaldı. Asla da morarma, sivilce olmuyor. Hatta bacakta filan olan batıklardan da olmuyor. Dışarıda ağda yaptıramadığım zaman da hazır sir ağda bantları ile alıyorum. Çok güzel oluyor. Çıkarken en fazla bir iki gün birazcık değişik görünüyor. Ama ayda bir yaptığımı düşünürsek kalan 28 gün harika duruyor. Değer yani. Ağdayla acımıyor da.

Son düzenleme:
ben makineyle asla alamıyorum. çok canım yanıyor. sadece sir ağda kullanabiliyorum. ama aldıktan sonra harika oluyor.

ben ilk önce ağdayla alıp daha sonra çok uzamasına izin vermeden epilasyon aletiyle alıyorum o yüzden çok acımıyor aldıktan sonra da bioder sürüyorum masaj yaparak gece sürmek gerekiyormuş benimde kollarımda fazla tüy vardı şu an yarı yarıya azaldı diyebilirim

diyelimki aldık ama çıkarken kötü duruyolar ya o zaman ne olcak e uzamadan alamazsın sir ağda almaz ufakları makine falan da sürmem ben alırsam sir ağdayla ama görüyorum çıkmaya başlayınca böyle tek tük kolda hoş durmuyor :(((

sarartıcı düşünüyorum ama oda kimisi daha siyah duruyo sonradan diyo, yada çoğalıyo diyo kollardaki tüyü almıyoruzki uzasın sarartıyoruz ayrıca sonradan koyu durması gözümüzün o sarılığa alışmasından kaynaklanmazmı

napsam blmiyorum fikri olan varmı

Ben 2 senedir epilasyon aleti veya cok acelem varsa tuy dokucu kremle aliyordum. Ama tuy dokucu krem bir sure sonra cildimi cok hassaslastirdi saatim kolumda alerji yapmaya falan basladi. Ben de caima tak dedi lazer epilasyona basladim.

Kizlar anlatamam nasil rahat ettim. Nasil guzel biseymis ya.. Haftalarca cikmiyor. Cikan da gorunmuyor ki zaten o zaman da lazer vakti geliyor. Zaten bir de karinca yumurtasi yagi kullaniyorum iyice az oluyor..Tavsiye ederim gercekten buyuk rahatlik.

canim peki fiyati ne kadar bu lazerin?
bende aldirmak istiyorum kollarimi ama cok uzunlar önce sirle aldirmadan önce kis kestirmemmki gerekiyor

kollarıma tüy sarartıcı kullandıktan sonra kıllar uzadı ve dipler siyah üstler sarı halde çim gibi oldular, mecburen ilk kez o zaman ağda yaptırmıştım. vücutta en az acı veren yer kollar bence. ilk hafta bebek cildi gibi harika oluyor ama tüyler çıkmaya başlarken biraz kaşınıyor. en son makina ile aldım yine de fazla acımadı, morarma filan hiç olmuyor. azalma ya da çoğalma olmadı, aynı durumda. canı çok tatlı yanan biri olarak ben böyle hissettiysem siz korkmayın. hee bir ara çakmakla yakmıştık, seyrek bir görünüme kavuştu ama dokununca batıyordu :))) acil durumlar için bunu da deneyebilirsiniz

bende kollarımı aldırıyorum agdayla.makınayla sakın almayın arkadaslar.makına bende hep gozeneklerımı bellı ettı.kolum kıp kırmızı oldu.agdayla aldırıyorum yada sirle.cok rahat oluyor.benım azalmaya basladı bıle

arkadaşlar mrb.bende bu yaz almaya başladım.epilasyon aletiyle ve kıl dönmesi filan olmadı gayet güzel oldu.ilk aldığımda çok kızarmıştı ama daha sonrakilerde hiç olmadı.bu bence derinin hassasiyetiyle ilgili bişey.hassas derilerde morarma kıl dönmesi olabilir

ben yazın düğünüm için sir ağda ile aldırmayı düşünüyordum. çok aşırı tüy yok ama gelinlik giyince kötü durur diye düşünüyordum.
geçen gün şans eseri lazerle aldırdım
benim ne kadar güzel kollarım varmış şimdi farkına vardım kaydirigubbakcemile3

ben alıyorum hem de kendim alıyorum. ağdayla..dün akşam aldım en son:)
ayrıca azaldı ve inceldi.süper oluyo :lepi::sm_cool:

Son düzenleme:
bende alıorum.walla mis gibi tertemiz sir ağdayla kuaförlerde kullanılan beyaz makinalar war ya? ondan aldım çıktıkça alıorum hep pürüzsüz:jeyyar:şakkıdı

canim peki fiyati ne kadar bu lazerin?
bende aldirmak istiyorum kollarimi ama cok uzunlar önce sirle aldirmadan önce kis kestirmemmki gerekiyor
Huli81 ben kollarımı 150ye yaptırıyorum. Ama 1 kere alıyorsa diğer kontrol gidişimde bedava oluyor.

Çok azaldı benim kollarımdaki tüyler. İnanılmaz memnun kaldım lazerden. Ne iz ne sivilce ne başka bir etki. Herşey süper. 3 kere gittim. Şimdiden %50si gitti, hiç çıkmıyor. Sene sonuna kalmadan bitecek gibi. Tavsiye ederim herkese :)

Back
X