Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?
- Konu Sahibi Lina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?valla en çok acıyan yer kollar, uzaması zaman alıyor ama azaldığını görmedim üstelik daha evvel lazerde yaptırmıştım, baktım sonuç yok ağdaya devam, ama o kadar acıyor ki bacak gibi değil sadece bayramdan bayrama aldırıyorum ve yaza girerken nedense onun çıkması 3 ayı buluyor, alınca kaymak gibi süper oluyor , bir ara ağdayı omuzlarıma değdirince sivilcede yapmıştı ama hatırlatayım, onun çareside yazın güneş ve denizde geçiyor, kışında hamam.
Kızlar makinayla da aldım ağdacı da sir ağdayla da aldırdım. Genelde vücudumdaki tüyler hep batık çıkar. Kollarımda öyle oldu. İlk alınca güzel de çıkmaya başladığında iğrenç bir görüntü oluyordu. Ben lazere başladım. 1,5 ay oldu tüyler daha çooook az çıkmaya başladı. Ve inanılmaz pürüzsüz oldu... Kendime inanamıyorum:))
ben kollarimi yillardir alirim,kisin haric :) üseniyorum napiyim
mesela bahara dogru alicam diyelim,ilk defasinda kesinlikle agdayla aliyorum cünkü ölü deriyide aliyor ya,o zaman bebek gibi oluyor,cikmaya basladikcada makinayla aliyorum o zamanda aci hissetmiyorum.
bende hic batik falan olmadi,cogalmadi da aksine daha ciliz oluyo kisin..
makinayla aliyorum pütürlendi demissin,canim alerji olabilirsin,bendede ilk zamanlarda olmustu,soguk suyla yikayip bebek yagi sürmüstüm iyi gelmisti..
mesela bahara dogru alicam diyelim,ilk defasinda kesinlikle agdayla aliyorum cünkü ölü deriyide aliyor ya,o zaman bebek gibi oluyor,cikmaya basladikcada makinayla aliyorum o zamanda aci hissetmiyorum.
bende hic batik falan olmadi,cogalmadi da aksine daha ciliz oluyo kisin..
makinayla aliyorum pütürlendi demissin,canim alerji olabilirsin,bendede ilk zamanlarda olmustu,soguk suyla yikayip bebek yagi sürmüstüm iyi gelmisti..
hayaller prensesi 2.sayfada kızlardan biri aldıktan sonra protexle yıkayıp, batikon sürüyormuş.bak istersen belki faydasını görürsün.canım kıllı kıllı olmaz sanki.acaba kıllarımı yakıp sarartsam mı acep?yakıncada iğrenç duruyor.yüzümüde sir ağdalatıyorum.sivilce olmadı yüzümde,ayy bide düğünden önce aldırdığımda alerji yapmaz inşallah
Valla kızlar çok cesaretlisiniz yaw . ben cesaret edemıyorum
sally hansen tüy sarartıcı kullanıyorum ben
senede ıkı sefer yazın oda
yetıyo bana
almayı düşünemiyorum çünkü
zaten canım yanıyo dıger yerlerde cok hassas tenim
yaa kizlar biri bana yardim etsin benim kollarimda baya bi kil var almak istiyom ama korkuyom daha cok cikcak diye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hem agdadanda cok korkuyom hic yaptigim yok:1no2:
canım ıyı bı kuafore gıt hemencecık halledıyorlar sirle aldırırsan oyle kalınlaşma çoğalma da olmuyor.
kızlar bende yorumlardaki olumlu sonuçları görünce dayanamadım.. Bacaklarıma ağda yaparken kollarımıda aradan çıkardım.. Ayy süper oluo wallaa :)) pürüzsüzz yumuşacıkk.. Kollarıma sarılıp yatıorumm o pürüssüzlüğü hiçbirşeye değişmem walla bacaklarımdan bile güsel oluo.. Alalı 25 gün falan olduu öyle kötü bi görüntüsüde yok çıkarken.. Az bişi çıktılarr we ben ağdayla alıp kyy sürücem.. Azalıcağa benzioo .. Herkese kolay qelsinnn:içelim:
koldan tuy alma mi? benim kollarımda yok bunu da ilk defa duydum
iyi ne güzel işte yeni birşey daha öğrenmiş oldun...
kizlaarr sizden okudukca benide delirttiniz az once sir agda ile kollarimdaki killari ilk kez aldim suanda cildim accayip purussuzz superrr:sm_cool:amaaaa oyle bi aci cektim kiiiii anlatamam kizlar bidahaki seferi dusunmek bile istemiyomkafamçokkarıştıcok korkuyom ya daha fazla cikarsa diye zaten coktu dahada fazla olursa bittim bensırnaşık şey
bende ilk defa 1 ay önce aldım ve ilk aldığımda çok acı çektim. alır almaz protex sabunla yıkadım ve episiva adlı tüy azaltıcı krem sürdüm. 2 gün önce tekrar aldım ama ilki kadar acı çekmedim, birde kollardaki tüyler kökünden alındığı için çok artmıyo hatta bende azalma oldu herhalde episivanın etkisi