Kaynımın bedelli parası

Eşin de bitiyor iş orda babasına bizde ev alacağız parayı tutmamız lazım yoksa çarçur olur vs diye cvp verip susturabilir.Ben kimseye borç vermek için çalışmıyorum diyerek sende tepkini göstereceksin eşine.Elimizde para varken vermemek ayıp olur vs diye de seni kandırmasına izin verme bence.Ayıp filan olmaz ne yaparsam çocuğum için artık de geç.Eğer ısrar ederse vermek konusunda ayrı hesapta birikim yapacağını evin masraflarına karışmayacağını tek maaş gibi düşünerek hareket etmesi gerektiğini söylersin.Valla üzülüyorum emeklerine yazık o paraya git tatil yap

Zaten illa şöyle böyle bi verme fikrin varsa artık ortak birikim yapmayalım kendi param bende dursun diyeceğim ben de. Zaten onun maaşı ev geçimine gidiyor benim maaşı birikime koyuyoruz. O birikim benim maaş yani. Ben çalışmıyor olsam da bu adam eve bakmak zorundaydı. O zaman hiç birikim falan olamayacaktı kıt kanaat geçinecektik.
Evet bizim zaten asıl motivasyonumuz ev almak için birikim yapmak. Ama hal böyle olunca birikimden de soğudum sürekli bi işleri bi şeyleri çıkıyor bizim başka planlar olduğu için para vermiyorduk. Ev de şimdilik uzak plan olunca istemek kolay. Artık cidden tavır koyacağım ben de canım iyice sıkıldı çünkü. Yani satın da araba için arka çıkın ne demek aklıma geldikçe köpürüyorum ben görümceme araba alayım kaynım bedelli yapsın diye mi evimi satıyorum

Şimdi sizde para varken, eşinin birinci dereceden ailesi borç istese , eşin veremem demez bence. Bilemiyorum.

Siz haklısınız ama sürekli "paran yoksa bedelli yap , işi garanti değil, normal askere gitsin astsubaylık denesin bence" gibi ifadeler söylerseniz eşinizle çok kavga edersiniz. Herkesin kendi kararı. Sizi ilgilendiren kısmı para kısmı. Para da tek sizin değil, eşiniz ile ortak. Dolayısıyla eşin vermek isterse de kavga sebebi. Siz boş yere evi satmayın en iyisi.

Evi ilandan sildiriyoruz.
Ben eşime "işi garanti değil" falan hiç konuşmadım burda konuşmama bakmayın. Astsubaylığı da kaynım yapabilir onun açısından da iyi olur belki sever olarak söyledim hep yoksa gitsin asker olsun falan diye de değil. Eşimin de canı hiç sıkılmadı. Bugün ilk kez şımarıklık diyince o zaman sıkıldı canı

Sizi çift maaş olarak gördükleri için nasılsa geçinirler kardeşlerine de yardım etsin zihniyetindeler.Bide sizin aileden de miras kalacakmış zaten yani evleri eni sonu olur onların diyorlar.Böylelerine ataerkil düşünmek lazım.Eşin borç isteyene evi anca geçindiriyorum diyecek e karının maaşı derlerse de ona o karar verir karışmıyorum diyecek.Sen bundan sonra çocuğunla ye iç gez en iyisinden nasılsa biriktirdiğine hep göz diken olacak ona ailesinden miras kalacak zaten diye

daha dün gece bize kızıyordun para benim keyif benim sizden tavsiye isteyen olmadı diye

daha dün gece bize kızıyordun para benim keyif benim sizden tavsiye isteyen olmadı diye
Ee? Yine tavsiye istemiyorum farkındaysanız? Yine bir "borç" meselesi var ve buna göre konumu güncelledim ne demek istediniz anlamadım ayrıca para benim keyif benim tarzı şeyleri de kötü bir üslupla bana saldıranlara söyledim normal tavsiyede bulunanlara gerekçelerimi açıkladım bir de özellikle size açıklama yapmaktan yoruldum açıkçası.

Ee? Yine tavsiye istemiyorum farkındaysanız? Yine bir "borç" meselesi var ve buna göre konumu güncelledim ne demek istediniz anlamadım
Sürekli sizden tavsiye isteyen oldu mu dediğiniz kişiler hepsi haklı çıktı bunu bari kabul edin erdemliktir

Sürekli sizden tavsiye isteyen oldu mu dediğiniz kişiler hepsi haklı çıktı bunu bari kabul edin erdemliktir
Dünden beri o kadar yordunuz ki ayyy gerçekten. Ne oldu da haklı çıktınız altın dibe mi çakıldı? Evler havaya mı uçtu? O para kenarda olursa sürekli istenir diyenler haklı çıktılar evet o kısım doğru

Siniriniz aslında bana değil diye konunuzdan çıkıyorum

Siniriniz aslında bana değil diye konunuzdan çıkıyorum
Hayır size. Özellikle size bir sinirim var kusura bakmayın. Dünden beri beni en çok yoran sizsiniz. Bi siz doğrusunuz biz salağız. Tavsiye verir kenara çekilirsin anlarım da hayatımı size göre yaşamamı bekliyorsunuz nerdeyse. Kendi param istediğimi yaparım yine söylüyorum yatırım tavsiyesi almak için de konuyu açmadım bunu da yine üstüne basa basa söylüyorum. Hayır yatırım konusunda haklı çıkmadınız çünkü altın aynı yerde ev aynı yerde. Bir günde ne haklı çıkması. Bir yıl geçsin o zaman iyi ki satmamışım haklılarmış diyebilirim o zamanki piyasaya göre.
Haklı çıkanlar o para sizde olmasın sürekli istenir diyenler. Evet onlar haklı çıktılar

Gitmesin arabaya da. Bak yukarıda da yazdım. Eşin sorumsuz bir çocuk gibi araba diye tutturuyor resmen. Aile babası böyle olmaz. Sadece ailesine kızıyorsun ama sorunun kaynağı eşin. Ne kendi isteklerinden geri duruyor ne ailesine karşı çıkıyor. O arabayı yenilemek için tutturuyor da senin hiç mi gönlünden geçen bir şey yok sanki.

Yarın ücretsiz iznin ayrı sorun olacak. Çünkü akan paraya alışık eşin. Arabayı düşürmek istemeyecek vs.

Ulan aklima ne geldi. Benim gariban babam muhendis olmasina, askerligi 6 ay yapmasi gerekmesine ragmen normalde aldigindan bir tık iyi maaş veriliyor diye 18 ay yapmış ya isteyerek. Para biriktirmek icin :')
Babanız kaç yaşında ki. O dönem altı ay miydi

Eşimi kırmak istemiyorum diyenlere ders niteliğinde okutulması gereken konu. Eşinizi kırın arkadaşlar haklıysanız çünkü gördüğünüz gibi eşler gayet de kırıyor sizi.
Kardeşine şımarık dedim o da ailemle ilgili yorum yapma dedi canı sıkıldı. Büyük bir olay yok burda. Aramız da bozulmadı şu anda iyiyiz gayet. Eşler ikisi de birbirini kırmamalı.

Eşim yumuşak huylu bi insan. Ne ailesine dümdüz yok diyebilir ne bana. O da bahanelerimiz olsun ki vermeyelim kafasındaydı ama kardeşi duygu sömürüsü yapsa buna kanabilir üzülebilir.
Araba konusunu da rafa kaldırıyoruz gibi bir şey. Çünkü paramız denkleşmiyor. Üstüne bi de çocuk geliyor benim ücretsiz iznim var. O da bunun farkında. Seni bebekle bırakıp da şehir dışına araba almaya falan gidemem ya yaza kadar alabilirim ya da almam artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…