Eşim ailesine para harcıyor ne yapmam lazım.

Ya 26 yaşındasın 76 yaşına kadar yaşayacak olsan 50 yıl daha öfke problemi olan bu adamın kahrını mı çekeceksin? Cidden canınızın kıymetini de bilmiyorsunuz hiç
Psikolojik tedavi görüyorum. Bulduğum tek çözüm bu. Bacım tutnacak dalım yok. 3 kız kardeşim var babam zavallı onlara yetmeye çalışıyor ben de gidersem yük olurum. Çalışmak isterim izin vermez. Ordaki hayatında burdan pek farkı yok. Ama kocamdan çok güzel bakarlar şiddetsiz. Temiz hayat

annen girdi de ne oldu? seni o evden aldi mi? bosandin mi? donuna kadar aldin mi? abin babanlar da onu mu dövdü? polise gittin de hagb aldi tekrar doverse hapse mi girecek???
annen "dul" kızını eve getirmemis iki kulagini cekmIs damadinin birakmis. yarin cocuk olsa annenin sana "yuvani bozma" diyecegini bildiği icin o zaman rahat rahat dover sol yanağını da kirmizi yapar
Bİrincisi yüzüme değil. Sırtıma vurdu biraz yan taraftı. İkincisi annem bana gel diyor ki zaten. Geçen bağırdı bana. Gel daha dönme oraya dedi. Ailesiyle mutlu olur belki dedi. Ben de hayır dedim. O zaman beni dinlemiyorsan bana yansıtma dedi telefonu yüzüme kapattı. Saat gecenin 11 i sokakta oturdum. çaresizce ağladım

Bİrincisi yüzüme değil. Sırtıma vurdu biraz yan taraftı. İkincisi annem bana gel diyor ki zaten. Geçen bağırdı bana. Gel daha dönme oraya dedi. Ailesiyle mutlu olur belki dedi. Ben de hayır dedim. O zaman beni dinlemiyorsan bana yansıtma dedi telefonu yüzüme kapattı. Saat gecenin 11 i sokakta oturdum. çaresizce ağladım
Eee anneniz daha ne yapsın.Kusura bakmayın ama bu hayatı bile isteye siz çekiyorsunuz.
Yok boşanamam ne derler yok babama yazık susup oturacaksınız o zaman

Yüzüklerin demiş gerci 5 bine 2 yuzuk alinmaz herhalde ama bilmiyordum kadinin adama yuzuk aldigini 😁
Evet hatta konudan bağımsız benim kaynana aldığım yüzüğü gördü altın mı dedi gümüş dedim diye platin alsaydın senin parmakta pırlanta parlıyor demişti 🙃🙃 altın haram gümüş dediler aldık platin haram değilmiş altından daha pahalı. O zaman saka diye cevap vermedim güldüm bak içimde kaldı hala

Psikolojik tedavi görüyorum. Bulduğum tek çözüm bu. Bacım tutnacak dalım yok. 3 kız kardeşim var babam zavallı onlara yetmeye çalışıyor ben de gidersem yük olurum. Çalışmak isterim izin vermez. Ordaki hayatında burdan pek farkı yok. Ama kocamdan çok güzel bakarlar şiddetsiz. Temiz hayat

Sen acilen is bul çalış diyorum kızım. Hem deneyimin olsun, hem de kenara para koyarsın. Ev giderlerinden de her ay kenara koy bir miktar.

Cevaplarindan anladığım kadarıyla asla boşanmak istemiyorsun. Bahane ettiğin elalem lafına da çok inanmıyorum açıkçası. Sen istemiyorsun boşanmak. Caresiz degilsin çünkü. Caresiz olsan bir de cocuk için diretmezsin. Madem böyle o zaman kavga cikarmayacaksin. Çözüm istemişsin ya çözüm bu. Maalesef susup oturacaksın ki adam tekrardan seni dövmesin. Hem bir yaptırımın olmayip hiçbir güç göstermeyip hem de benim istediğim gibi davransın diyemezsin bu adama. O yapıda bir kocan yok. Annenin dedigi de doğru madem çözümlere kapalisin, dediklerini dinlemiyorsun, evliligim de evliligim diyorsun insanlara yansitma da bos yere huzursuz olmasınlar.

Cevaplarindan anladığım kadarıyla asla boşanmak istemiyorsun. Bahane ettiğin elalem lafına da çok inanmıyorum açıkçası. Sen istemiyorsun boşanmak. Caresiz degilsin çünkü. Caresiz olsan bir de cocuk için diretmezsin. Madem böyle o zaman kavga cikarmayacaksin. Çözüm istemişsin ya çözüm bu. Maalesef susup oturacaksın ki adam tekrardan seni dövmesin. Hem bir yaptırımın olmayip hiçbir güç göstermeyip hem de benim istediğim gibi davransın diyemezsin bu adama. O yapıda bir kocan yok. Annenin dedigi de doğru madem çözümlere kapalisin, dediklerini dinlemiyorsun, evliligim de evliligim diyorsun insanlara yansitma da bos yere huzursuz olmasınlar.
Bak görücü usulü evlenmiş olsam. Ailemin zoruyla evlendim sonuçta istemediğim bir evliliti deyip rahatça belki boşanırdım. Ama bu adamı ben seçtim. 4 yıllık ilişki sonucu evlendi ama şimdi tanıyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu yanlış tercih yüzünden hem ben yıprandım hem ailemi sorunlarımla yıprattım. Umut ışığı arıyorum. Bu evlilik bir gün yoluna gireceğine gerçekten pişman olduğunun farkına varacak kanaatindeyim

Sen acilen is bul çalış diyorum kızım. Hem deneyimin olsun, hem de kenara para koyarsın. Ev giderlerinden de her ay kenara koy bir miktar.
Bunu ben de düşündüm. Burayı geçici göreyim. Burda paramı biriktirip. Sağlama alıp kendimi ayaklarımın üzerinde durabilirsem ancak o zaman. Boşanırım. Nice güçlü kadınlar var. Sağlam kadınlar çok özeniyorum onlara

Eee anneniz daha ne yapsın.Kusura bakmayın ama bu hayatı bile isteye siz çekiyorsunuz.
Yok boşanamam ne derler yok babama yazık susup oturacaksınız o zaman
Ben ayağımın üzerinde sağlam duracak halde olsam. Ne bilim işini sağlama almış. Güçlü dursam bugün bu halde olmazdım. Direkt çeker giderdim

Bunu ben de düşündüm. Burayı geçici göreyim. Burda paramı biriktirip. Sağlama alıp kendimi ayaklarımın üzerinde durabilirsem ancak o zaman. Boşanırım. Nice güçlü kadınlar var. Sağlam kadınlar çok özeniyorum onlara

Sağlam hayat sağlam parayla oluyor zeynepcan o yüzden hemen bir is bulmaya bak. Kenarda paran biriktikçe güvenin de yerine gelir.

Bak görücü usulü evlenmiş olsam. Ailemin zoruyla evlendim sonuçta istemediğim bir evliliti deyip rahatça belki boşanırdım. Ama bu adamı ben seçtim. 4 yıllık ilişki sonucu evlendi ama şimdi tanıyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu yanlış tercih yüzünden hem ben yıprandım hem ailemi sorunlarımla yıprattım. Umut ışığı arıyorum. Bu evlilik bir gün yoluna gireceğine gerçekten pişman olduğunun farkına varacak kanaatindeyim
Aslında tam tersi ailen zorlasa belki arkanda durmazlardi. Çaresizlikten, korkudan ne yapacagini bilemezdin. Ama sen ne olursa olsun seçtiğin kocandan vazgeçmek istemiyorsun. Tamam bu senin hayatın. Sayfalarca insanlar söylemiş ama senin hayatın. Kararın bu olabilir. Madem kararin bu madem evli kalmayı seçtiğin adamin sinirlenince gözü dönüyor, o siddet tekrar sana yansımasın diye o zaman alttan alacaksin. Bir gun kapı cam indirirken arada pisi pisine sen de kaynama, gencecik hayatina yazik olmasin diye sinirlendirecek seyler yapmayacaksin.
Hani yapamaz ailemden korktu diyorsun ya korkmaz. Elbet birgun yine tekrarlar. Çünkü şiddetin engeli korku değil. Sevgi,saygı,düzgün bir karakter. Kocanda o yok. Ha korkacaksa da senden ve seni kaybetmekten korkmali ama korkmaz Çünkü gitmeyeceğini o da biliyordur.

Ben ayağımın üzerinde sağlam duracak halde olsam. Ne bilim işini sağlama almış. Güçlü dursam bugün bu halde olmazdım. Direkt çeker giderdim
Bu yorumunu da simdi gördüm. Madem bunu istiyorsun hemen is bakacaksın. Ne mezunusun bilmiyorum ama lise değilse en azından açıktan liseyi bitireceksin bu arada.Çalışacaksın, para kazanmaya alışacaksın,bu hayata bir de cocuk ortak etmeyeceksin sonra da çekip kapıyı çıkacaksın. Bunu yapmak için güçlü olmak lazım ama. Kendine inanmak ve en çok kendine değer vermek lazım.

4 senede görmüşsündür elbet nasil biri oldugunu da "4 senem bosa gitmesin" diyip evlenmissin. simdi daha da cok gördün, tokadini da yedin. biliyorsun her sey cok kötü bile isteye cocuk yapiyorsun.
bence sen kendi hayatini sabote ediyorsun

4 senede görmüşsündür elbet nasil biri oldugunu da "4 senem bosa gitmesin" diyip evlenmissin. simdi daha da cok gördün, tokadini da yedin. biliyorsun her sey cok kötü bile isteye cocuk yapiyorsun.
bence sen kendi hayatini sabote ediyorsun
Hadi boşanamıyor maddi gücü yok güvenemiyor kendine diyelim ama şiddet gördüğü bir adamı zorla baba yapmaya çalışmak boşanmamak için kılıf bulmak oluyor. Çocuğu babaya çok düşkün olur kötü bir eş ama çok iyi bir baba olur kesin

Bana vuramaz. Bir defa vurdu sağ yanım kıpkırmızı oldu anında annemi aradım. Annem girdi devreye o gün bugündür elini sürmüyor bana oraya buraya saldırıyor. Kendini sakatlıyor
Şiddete eğilimli biri gözü karardı mı her şeyi yapar. Vuramaz, edemez diye düşünmeyin. Ben olsam ayrılırdım ama siz ne karar verirseniz, ilk önce kendinizi, sağlığınızı düşünün.

Back
X