kiracı çıkacakmış zaten siz yeni birine piyasa fiyatından kiraya verirsinizEmlakçı ile falan konuştuk kaç para ettiğiyle alakalı, piyasayı da yakından takip ediyoruz o civarlarda gidiyor. Evet 460kya aldık şimdi 900 oldu elbette zarar etmedik de kârdan zarar gibi oldu diyelim. Ama vazgeçtik zaten. İlanı da sildirdik. Kpnin direkt eşim konuyu çıtlattığında kızına araba için destek istemesi direkt beni vazgeçirdi. Versek de vermesek de huzursuz olacaktık çünkü.
Kiracımız aslında iyiydi de adamın sabrı taşmış apartman yöneticisi yüzünden. Hep bir aksilikler şu bu. Sonra bize çok şikayetlenmeye başladı sanki bizim suçumuz ne. Zaten kendisi evleneceği için birkaç ay sonra çıkacak evden.
tahliye taahhütnamesi de yaparsınız
zaten 1+1 ev yani tayinci , kısa süreli kiracıya verme ihtimaliniz yüksek
genelde uzun seneler için tercih edilmiyor öyle küçük evler
bu devirde çok mecbur kalmadıkça gayrimenkul satılmamalı
valla eşinin ailesi o kadar yüzsüz o kadar garip ki kusura bakma ama saçma sapan bi aileKaynımla ilgili inanın çok haklısınız ama bunu kendileri görmüyor. Yani kaç yaşında adam nasıl hala ablası mont alsın diye dileniyor, sürekli bi istekleri falan var ben utanıyorum onun yerine. Ama hiç kıyamıyorlar böyle saçma bi bağ da çok kötü. Gerçeklere körler biraz. Benim abilerimin ikisi de meslek sahibi babam yeri gelir yine beğenmez daha iyi olsunlar ister. Bunlar kendi alemlerinde el bebek gül bebek takılıyorlar. Ben buna eşimi de dahil ediyorum bu arada. Sorun aile değil eş demeyin yani, eşim de bu söylediklerime dahil. Öyle değişik kendi alemlerinde bir aile işte. Bedelli işini sizin söylediğiniz gibi söylesem asla kabul etmezler. Yani işi gücü oturmuş düzeni oturmuş bi adam yapmalı şeklinde söylersem. Çünkü kilit nokta "kıyamama" durumu. Kıyamıyorlar biricik oğullarının 5 ay daha askerde durmasına. Benim oğlum olsa ben de bedelli yapsın gelsin isterim ama parası varsa, param varsa. Yolsa kalk git yap derim yapanların senden nesi eksik. Herkes kendi durumuna göre hayata bakmalı ama gel de anlat. Eşime bu tarzda konuştum mu "ama yabancı biri değil" falan diyor ay banane gitsin yapsın askerliğini. Yabancı değil diye tepemize mi çıksın
evi satın ablana arka çıkın araba alsın ne demek
böyle insanlarla ben çoktan kanlı bıçaklı olmuştum
kayna gelince... her ailede oluyor böyle bi asalak
sizdeki asalak da bu belli ki
bir kuruş bile vermeyin bence
ayrıca senin eşin gibi adamları mutlaka borca harca sokmak lazım böyle adamlar ellerinde para olursa kök ailesine yediriyor
ailenin enayisi konumuna düşürüyorlar kendilerini
artık araba borcuna mı sokarsın, ev borcuna mı sokarsın , koltuk takımlarını yatak odası takımlarını mı yeniletirsin
naparsın bilemem ama mutlaka bişeyler aldırıp borca sok ki elinde para olmasın