• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hala söylüyorum güzelim akıllıyım demek başka çok güzelim çok zekiyim zeka fışkırıyor demek başka bu kendini övmek olur işte ama ben bu şekilde yazmadım özellikle güzelliğimi zekamı vurgulayacak bir cümle kurmadım siz ısrarla bunu yazdınız herkesin bir sabrı var sizde benim sabrımı zorladınız allah aşkına daha fazla muhattap olmayın
Ya hadi başka kapıya ya zaten anlamıyosun boşuna laf anlatamam bazı adamların eve gelmemesine hak verdirdi bu üyeler beni ya biz yazmasına katlanamıyoruz millet 7/24 napsın yazık günah ya

Birde eşinizin açısından bakalım Adam iki işte birden çalışıyormuş ( ki pazar işinin arka planı zordur gerçekten kazı işini bilmiyorum ) gelecek kaygısı geçim derdi ve bakması gereken bir karısı ve çocuğu var askerliği var birde evde onun bu çabasını görmezden gelen bir eşi var aslında onunda kendine ayıracak hiç vakti yok evet işini gücünü oturtmadan askerliğini yapmadan evlenmemeliydi olmuş artık ve bu hata birlikte yapılmış boşanabilirsin ama boşandığında bu adam sana çok cüzi bir miktar nafaka ödeyeceğinden (kayıtlı işi yok ) hem bir işe girip hem de çocuğuna bakabilecekmisin mesela varmı çocuğuna bakacak birisi ailen destek çıkarmı ? Evlenirken yapmadığın bütün hesapları yap bütün artıları eksileri bir kenara koy ona göre boşan yada boşanma

Ben ikizlerim. Başakla hiç anlaşamam. Başak bana soğuk, itici, maddiyatçı ve hırçın geliyor. Kız erkek fark etmez. Başak-ikizler çooook uyumsuz.

merhaba
2 senelik evliyim ve 9 aylık bir bebeğim var (konu çocuk değil lütfen erken olmuş vs olarak yorumlamayın) eşimin düzenli bir işi yok ama evi geçindirmek için elinden geleni yapıyor. hafta içi kazı işinde hafta sonu pazarda çalışıyor kirada yaşıyoruz eşimin yapması gereken bir askerliği var hala ( nişanlıyken çok ısrar ettim ama kayınvalidem gitmesini doğru bulmadı ve hele bi evlenin bedelliyi hallederiz diye geçiştirdi) şimdilerde kendime çok kızıyorum ama o zaman bi cahillikle görmezden geldim ve evlendim takı paramız bir hiç uğruna gitti dolabdırıldık kenarda bir birikimimiz yok borcumuz da yok. Benim kendi çalıştığımla annemin yardımlarıyla biriktirdiğim altınlarım var sadece ama bu paraya bebeğime yatırım amacıyla bakıyorum kirada oturduğumuz için kenara para atacak kadar bir gelirimiz de yok her ay anca yetiriyoruz. tüm bunların üstüne eşim normalde de çok ilgili mıc mıc değil ama son iki haftadır çok ilgisizleşti. yemek yerken telefonda tuvalette telefonla suratıma bakmıyor benimle dışarda bir planı geçin evde dahi bir şey yaptığı yok eskiden en azından oturup film izler karşılıklı şakalaşır eğlenirdik artık oda yok ev işlerine de yardımı kesti küçük bebeğim de olduğu için artık yetişemiyorum ilgisiz bıraktığı için önüne yemek dahi koyasım gelmiyor çocuğuma ise üzgün olduğum için yeterli ilgiyi gösteremez hale geldim kısacası mutsuzum. daha önce tartışmalarda boşanmak istediğimi söyledim blöf olarak da ciddi olarakta çok fazla bunu yaptım annemin evine gittiğim de oldu her defasında pişman olmuş ve düzelticem kafasıyla gelip aynı hataları yaptı( ilgisizlik, benimle dışarda bişeyler yapmak içinden gelmiyor ama kuzeni abisi gel sanayiye gidelim bile dese uçar, ve haftanın 2 günü en az okey izin versem 7 günü de gider ) artık gidicem edicem demek işe yaramıyor çok fazla yaşadığımız için korkusu yok nasıl olsa barışırız kafasında bebeğim olmasa bir saniye durmam ama bebeğim küçük ve yanlış karar almaktan korkuyorum. Lütfen yargısız infaz yapmayın aldığım kararların ( evlilik , çocuk) mükemmel olmadığını ve çok erken yaşta olduğunun farkındayım o zaman duygusal bir çöküşteydim ve düşünmeden hareket ettim şuan bebeğim için pişman değilim o bana yeni bir umut hayat kattı ama evlendiğim için bin pişmanım (bu arada eşim ikizler burcu aşırı dengesiz ve çok sakin ben kırıldığımı söylediğimde sürekli kafada kurma hadi işine bak vs gibi konuşuyor beni anlamaya çalışmıyor geçiştiriyor sonra ben çıldırma eşiğine geldiğimde oralı olmayıp beni takmıyor patlayınca da ruh hastasısın psikolojin iyi değil diyip kendimi kötü hissettiriyor) lütfen yargılamak için yazmayın sadece yerimde olsanız ne yapardınız bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Gerçekten zor bi durum çünkü bebek var fikir vermek işterdim ama ekonomik özgürlüğün de yok yani benimde küçük bir bebegim var soruyorum kendime ne yapardin diye cevap veremiyorum da ilk basta yanlis yapmissiniz ama keske çocuk olmasaymis olmuş bebek olduktan sonra annenin kendi hayati olmuyor artik bebege göre yaşıyor insan

tamam şöyle söyliyim o zaman
şuan çalışmamın doğru olduğu söyleniyor bende 300 bin kadar birikimim olduğunu annemin seve seve evini açacağını söylüyorum ve istesem seve seve beni tekrar alacak bir avukatlık bürosu var çalışabileceğim hafta sonu tatilim var yani iartlara bakılırsa ha şuan eşimle mutsuz olup işe girdim eve destek oldum ha aylık 30 bin lira kira düşünmeden çocuğuma baktım ? ben şuan boşansam çocuğum bir alt şartlara düşmez her ihtiyacını yine karşılarım sorun maddiyat değil
Sorun ne o zaman?

Diğer konuyu sildiğiniz için banlanıp 2-3 gün foruma giremeyeceksiniz ve o konu geri gelecek. Zaten alıntı yapılmış, konunuz okunuyor. Üye olurken kabul ettiğiniz maddeler arasında konu silmek yasaktır da vardı.

Eşiniz 2 işte çalışırken çocukla ne ara ilgilensin? Gerçi yapan yapıyor üstüne düşeni ama çocuğu yerine okeyi oyunu tercih eden adam iyi baba mı? Zaten çocuk babasız büyüyor, adam keyfinden geri kalmıyor atıyor derdini kederini. Anneme bırakamam içe kapanık oluyor tamam da kreş niye olmuyor? Başka çocuklar, oyuncaklar oyunların olduğu yerde içe kapanmaz çocuk. O avukat ofisine çalışabilirim artık diye haber verin ve hala istiyorlarsa gidin çalışın. Evlenince neyin ne olduğunu gördünüz anladınız, aile bedelliyi ödemedi, adam kalıcı işte tutunamadı. İkinci hatayı siz bilerek yapmışsınız. Hepimizin kızdığı o. Çocuk olmasaydı sevgiliden ayrılan genç kız gibi olacaktınız. Ama verilen sözlerin tutulmadığı ortama bir canlıyı daha tutsak ettiniz. Buna nasıl kızmayalım? Çocuğu öne sürüp çalışmama lüksünüz hakkınız yok. Hep 9 aylık kalmayacak o çocuk. Oyuncağı yemesi içmesi sosyalleşmesi aktivitesi... otomat gibi at at yetmeyecek para. Siz de yetmeyeceksiniz çocuğunuza çünkü oyun arkadaş arayacak.

Her şeye itiraz etmeyin, sizi kurtaracak tek yol çalışmak. Bu adam öğrenci değil, bedelli ödememiş, asker kaçağı gibi bir şey. Pat diye alır götürürler. En azından bu durum için hazırlıklı olun. Olacağı geleceği şimdiden söylüyoruz size. Birikmiş paranın tamir edemeyeceği kurtaramayacağı çözemeyeceği şey yok. O 300 bin yine dursun kenarda, harcarım ederim demeyin hazır para erir gider.

Son düzenleme:
Ben bosanin diyemeyecegim. Bosaninca daha guzel bir hayatiniz olacagini düşünmüyorum. Esinizi cok iyi anliyorum esek gibi calisip para yettirmeye calisinca insanin icinde sevinç, mutluluk kalmıyor. Ustelik esiniz beden gucune dayali iki is yapiyor, masa basi degil. Belkide seçimlerinizin sonucunu kabullenmeniz gerekiyordur. Bu hayati siz seçtiniz. Bir ise girip calisirsaniz sizinde kafaniz rahatlar bu arada

seni niye yorayım arkadaşım geld avukatım ol mu dedim gel para destekçim ol mu dedim evini mi aç dedim yahu konu ilginizi çekmiyorsa yanlış geliyorsa yapmayın yorum kendinize saklayın mükemmel akılınızı allah kimseyi düşürmedin emin olun kendi doğurdum çocuğu benden çok kimse düşünmez barınacak yerim olmadan bakacak bütçem olmadan öyle bir adım atmam kendimi boşanmak için hazır gördüğüm an çocuğuma şuanki yaşadığı olanakların aynısını hatta fazlasını sağlarım hiç şüpheniz olmasın
İyi de bu üyeye neden atarlandın ki sen şimdi?
Doğru düzgün bir şey sormuş sana herkese laf yetiştirme olayına girmişsin sana boşanırsan planın ne diye soran birine saçma sapan yazmışsın..
Evet bir planın olmalı.
Sana burda kimse 10 aylık bebekle boşan diyemez çünkü her şeyi bilerek evlenip çocuk yapmışsın.
Benim geleceğe dair çocuğuma dair planın bu bu bu bu…
Senden bunu duymak istemiş yok ben çalışmayıp anamın evinde oturucam mı?
Yoksa anneme çocukk baktırıp çalışacağım mı?
Şu da olabilir Üniversite okuyup iş sahibi olup öyle de boşanabilirsin.. gibi gibi gibi…
Yahu evlenirken aceleyle evlenmişsin bari boşanırken düşün doğru düzgün karar ver.

Diğer konuyu sildiğiniz için banlanıp 2-3 gün foruma giremeyeceksiniz ve o konu geri gelecek. Zaten alıntı yapılmış, konunuz okunuyor. Üye olurken kabul ettiğiniz maddeler arasında konu silmek yasaktır da vardı.

Eşiniz 2 işte çalışırken çocukla ne ara ilgilensin? Gerçi yapan yapıyor üstüne düşeni ama çocuğu yerine okeyi oyunu tercih eden adam iyi baba mı? Zaten çocuk babasız büyüyor, adam keyfinden geri kalmıyor atıyor derdini kederini. Anneme bırakamam içe kapanık oluyor tamam da kreş niye olmuyor? Başka çocuklar, oyuncaklar oyunların olduğu yerde içe kapanmaz çocuk. O avukat ofisine çalışabilirim artık diye haber verin ve hala istiyorlarsa gidin çalışın. Evlenince neyin ne olduğunu gördünüz anladınız, aile bedelliyi ödemedi, adam kalıcı işte tutunamadı. İkinci hatayı siz bilerek yapmışsınız. Hepimizin kızdığı o. Çocuk olmasaydı sevgiliden ayrılan genç kız gibi olacaktınız. Ama verilen sözlerin tutulmadığı ortama bir canlıyı daha tutsak ettiniz. Buna nasıl kızmayalım? Çocuğu öne sürüp çalışmama lüksünüz hakkınız yok. Hep 9 aylık kalmayacak o çocuk. Oyuncağı yemesi içmesi sosyalleşmesi aktivitesi... otomat gibi at at yetmeyecek para. Siz de yetmeyeceksiniz çocuğunuza çünkü oyun arkadaş arayacak.

Her şeye itiraz etmeyin, sizi kurtaracak tek yol çalışmak. Bu adam öğrenci değil, bedelli ödememiş, asker kaçağı gibi bir şey. Pat diye alır götürürler. En azından bu durum için hazırlıklı olun. Olacağı geleceği şimdiden söylüyoruz size. Birikmiş paranın tamir edemeyeceği kurtaramayacağı çözemeyeceği şey yok. O 300 bin yine dursun kenarda, harcarım ederim demeyin hazır para erir gider.
asker kaçağı değil tecilli eşim şuan 4 sene yaptırmış galiba 2 senesi var daha aranmıyor yani şuan , kreşe ne diye vermiyorsun demişsiniz 9 aylık bebeği mi kreşe vereyim lütfen mantık çerçevesinde yazın ? konuyu aynı konu diye herkes tepki gösterdiği için sildim ikinci yazdığım daha netti o kalsın istedim eğer silinmenin yasak olduğunu bilsem o zaman zaten uğraşmazdım

İyi de bu üyeye neden atarlandın ki sen şimdi?
Doğru düzgün bir şey sormuş sana herkese laf yetiştirme olayına girmişsin sana boşanırsan planın ne diye soran birine saçma sapan yazmışsın..
Evet bir planın olmalı.
Sana burda kimse 10 aylık bebekle boşan diyemez çünkü her şeyi bilerek evlenip çocuk yapmışsın.
Benim geleceğe dair çocuğuma dair planın bu bu bu bu…
Senden bunu duymak istemiş yok ben çalışmayıp anamın evinde oturucam mı?
Yoksa anneme çocukk baktırıp çalışacağım mı?
Şu da olabilir Üniversite okuyup iş sahibi olup öyle de boşanabilirsin.. gibi gibi gibi…
Yahu evlenirken aceleyle evlenmişsin bari boşanırken düşün doğru düzgün karar ver.
bizi yorma dediği için kusura bskma laf kalabalığına tahammülüm yok zaten bi sıkıntı yüzünden buraya yazdım onda da saçma sapan yanıtlara taviz veremem kocamdan yaşadığım sıkıntı bile bu cevaplar kadar baymadı başka kadınlar yerimde olsa ne yapardı diye fikir edinmekti amacım biri çocuk çocuk yapmış yazıyor biri bizi yorma yazıyor biri anne sarımsak baba soğan yazıyor biri çok güseliö zekiyim diye övünme diyor yahu arkadaş konunun başlığı boşanmalı mıyım kimseden ekstra seferber olun para toplayın kiramı ödeyin diye bi beklentim olmamış yapılacak tek şey boşan boşanma şu iu nedenden yazmak yada hiç yazmamak kimse kimsenin hayatına sırf buraya yazdı diye böyle saygısızca konuşamaz sizene arkadaşım ister 18 yaşında evlenirim ister 20 de çocuk alırım kucağıma benim hayatımda kimsiniz ki aldığım kararlar sizi mi erkiledi ben yaptıklarım ultra doğru mu dedim bu cevap size değil formdaki herkese yanlış anlaşılmasın ben kimseyle kavga etmeye hakaret etmeye gelmedim ama konuda anlatırken bi akıllıyım yazdım diye işitmediğim azar kalmadı çocuğum olduğu için sanki katilmişim gibi tepki yağdı bu kadarı bana çok anormal geldi böyle davranışları genelde hayatı boyunca kimseyi ezemeyen hep ezilen insanların ezecek biri bulduğu anda hiç durmamasını hatırlattı herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum kavgacı akıl bekçileri de uzak dursun konumdan farzedin ki ben cahilim pisliğin tekiyim yorum yapmayın he diyin geçin bebeğim bana umut oldu lafına bişe azar işittim bu forumda her anneye bebeği umuttur yaşam kaynağıdır bunun neresi kötü yahu ben bebeğim beni avutsun arada ağlarım pış pışlasın mı dedim gerçekten komik :D

merhaba
2 senelik evliyim ve 9 aylık bir bebeğim var (konu çocuk değil lütfen erken olmuş vs olarak yorumlamayın) eşimin düzenli bir işi yok ama evi geçindirmek için elinden geleni yapıyor. hafta içi kazı işinde hafta sonu pazarda çalışıyor kirada yaşıyoruz eşimin yapması gereken bir askerliği var hala ( nişanlıyken çok ısrar ettim ama kayınvalidem gitmesini doğru bulmadı ve hele bi evlenin bedelliyi hallederiz diye geçiştirdi) şimdilerde kendime çok kızıyorum ama o zaman bi cahillikle görmezden geldim ve evlendim takı paramız bir hiç uğruna gitti dolabdırıldık kenarda bir birikimimiz yok borcumuz da yok. Benim kendi çalıştığımla annemin yardımlarıyla biriktirdiğim altınlarım var sadece ama bu paraya bebeğime yatırım amacıyla bakıyorum kirada oturduğumuz için kenara para atacak kadar bir gelirimiz de yok her ay anca yetiriyoruz. tüm bunların üstüne eşim normalde de çok ilgili mıc mıc değil ama son iki haftadır çok ilgisizleşti. yemek yerken telefonda tuvalette telefonla suratıma bakmıyor benimle dışarda bir planı geçin evde dahi bir şey yaptığı yok eskiden en azından oturup film izler karşılıklı şakalaşır eğlenirdik artık oda yok ev işlerine de yardımı kesti küçük bebeğim de olduğu için artık yetişemiyorum ilgisiz bıraktığı için önüne yemek dahi koyasım gelmiyor çocuğuma ise üzgün olduğum için yeterli ilgiyi gösteremez hale geldim kısacası mutsuzum. daha önce tartışmalarda boşanmak istediğimi söyledim blöf olarak da ciddi olarakta çok fazla bunu yaptım annemin evine gittiğim de oldu her defasında pişman olmuş ve düzelticem kafasıyla gelip aynı hataları yaptı( ilgisizlik, benimle dışarda bişeyler yapmak içinden gelmiyor ama kuzeni abisi gel sanayiye gidelim bile dese uçar, ve haftanın 2 günü en az okey izin versem 7 günü de gider ) artık gidicem edicem demek işe yaramıyor çok fazla yaşadığımız için korkusu yok nasıl olsa barışırız kafasında bebeğim olmasa bir saniye durmam ama bebeğim küçük ve yanlış karar almaktan korkuyorum. Lütfen yargısız infaz yapmayın aldığım kararların ( evlilik , çocuk) mükemmel olmadığını ve çok erken yaşta olduğunun farkındayım o zaman duygusal bir çöküşteydim ve düşünmeden hareket ettim şuan bebeğim için pişman değilim o bana yeni bir umut hayat kattı ama evlendiğim için bin pişmanım (bu arada eşim ikizler burcu aşırı dengesiz ve çok sakin ben kırıldığımı söylediğimde sürekli kafada kurma hadi işine bak vs gibi konuşuyor beni anlamaya çalışmıyor geçiştiriyor sonra ben çıldırma eşiğine geldiğimde oralı olmayıp beni takmıyor patlayınca da ruh hastasısın psikolojin iyi değil diyip kendimi kötü hissettiriyor) lütfen yargılamak için yazmayın sadece yerimde olsanız ne yapardınız bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Hepimizin evliliğinde dönem dönem böyle durumlar olabiliyor. Eşinle konuşmayı denedin mi ? Neden böyle olduğunu belki adamın derdi var ?
Arkadaşlarıyla bir şey yapmakta isteyebilir belki evde ki durumlardan nefes almak istiyor bunu sen de yapabilirsin.
Ama hadi hemen boşanmalı mıyım demek saçma olmuş ☺️
Oturup konuşun yoksa buradan fikir almakla evliliğin durumu şekillenmez.

Hepimizin evliliğinde dönem dönem böyle durumlar olabiliyor. Eşinle konuşmayı denedin mi ? Neden böyle olduğunu belki adamın derdi var ?
Arkadaşlarıyla bir şey yapmakta isteyebilir belki evde ki durumlardan nefes almak istiyor bunu sen de yapabilirsin.
Ama hadi hemen boşanmalı mıyım demek saçma olmuş ☺️
Oturup konuşun yoksa buradan fikir almakla evliliğin durumu şekillenmez.
teşekkür ederim artık böyle yazan o kadar az kişi var ki minnettarım beni azarlamadığınız hakaret yağdırmadığınız için cevap verecek olursam eşimle defalarca konuştum eskiden beni anlardı gerçekten düzelmeye çalışırdı ama artık anlamıyor ortada sorun yokta ben sorun yaratıyorum gibi düşünüyor sürekli kafanda kurdun naptım ben sana yine noldu telefona bakmak suç mu diyor zaten haftanın iki günü dışarda ben ayda yılda bir çıkıyorum yani ona dışarıda da vakit geçirmek için zaman tanıyorum ama evde olduğunda yine benle vakit geçirmek istemiyor

Ya hadi başka kapıya ya zaten anlamıyosun boşuna laf anlatamam bazı adamların eve gelmemesine hak verdirdi bu üyeler beni ya biz yazmasına katlanamıyoruz millet 7/24 napsın yazık günah ya
başka kapıya diyor bide sen kimin konusunda kime başka kapıya diyorsun ee ben gideyim o zaman sen bi çözüm olursa haber ver bana dengesiz midir nedir ya hadi bak işine

teşekkür ederim artık böyle yazan o kadar az kişi var ki minnettarım beni azarlamadığınız hakaret yağdırmadığınız için cevap verecek olursam eşimle defalarca konuştum eskiden beni anlardı gerçekten düzelmeye çalışırdı ama artık anlamıyor ortada sorun yokta ben sorun yaratıyorum gibi düşünüyor sürekli kafanda kurdun naptım ben sana yine noldu telefona bakmak suç mu diyor zaten haftanın iki günü dışarda ben ayda yılda bir çıkıyorum yani ona dışarıda da vakit geçirmek için zaman tanıyorum ama evde olduğunda yine benle vakit geçirmek istemiyor
Estf. Sizi azarlamak ne haddime ben her zaman yapıcı olmaktan yanayım sadece konumuza gelirsek .
O zaman sen de onsuz gezmeyi dene ısrarcı olma biz çocuğumla yürüyüşe gidiyoruz gelmek istersen gel de.
İnan bana bir iki derken erkek ne oluyor ya deyip gelir :)
Israrcı olma kendi haline bırak düzelmezse de o zamam düşün tekrar ne yapacağına..
belki de senin sürekli bu tarz söylemlerin onun üstüne düşmen şımarttı zaten hemen hazırlar şımarmaya😂

Estf. Sizi azarlamak ne haddime ben her zaman yapıcı olmaktan yanayım sadece konumuza gelirsek .
O zaman sen de onsuz gezmeyi dene ısrarcı olma biz çocuğumla yürüyüşe gidiyoruz gelmek istersen gel de.
İnan bana bir iki derken erkek ne oluyor ya deyip gelir :)
Israrcı olma kendi haline bırak düzelmezse de o zamam düşün tekrar ne yapacağına..
belki de senin sürekli bu tarz söylemlerin onun üstüne düşmen şımarttı zaten hemen hazırlar şımarmaya😂
doğru olabilir tek başıma bişey yapasım gelmiyor hep onunla yapıyorum genelde bundan sonra oğlumla tek başıma çıkmaya çalışacağım teşekkür ederim 🙏🏻

Birde eşinizin açısından bakalım Adam iki işte birden çalışıyormuş ( ki pazar işinin arka planı zordur gerçekten kazı işini bilmiyorum ) gelecek kaygısı geçim derdi ve bakması gereken bir karısı ve çocuğu var askerliği var birde evde onun bu çabasını görmezden gelen bir eşi var aslında onunda kendine ayıracak hiç vakti yok evet işini gücünü oturtmadan askerliğini yapmadan evlenmemeliydi olmuş artık ve bu hata birlikte yapılmış boşanabilirsin ama boşandığında bu adam sana çok cüzi bir miktar nafaka ödeyeceğinden (kayıtlı işi yok ) hem bir işe girip hem de çocuğuna bakabilecekmisin mesela varmı çocuğuna bakacak birisi ailen destek çıkarmı ? Evlenirken yapmadığın bütün hesapları yap bütün artıları eksileri bir kenara koy ona göre boşan yada boşanma
eşim hafta içi 9 da gidip 4 te geliyor eve ve hafta sonu da 8 de gidip 6 7 gibi geliyor ki eskiden sadece pazardı ve haftanın sadece 4 günü çalışıp 3 günü evdeydi bu düzen yeni değişti o zaman da aynıydı şimdi de aynı ki diğer çalışan eşlerin çoğundan tek farkı tatil yapmaması gündüz ayrı işe gece ayrı işe gitmiyor yani buda 15 gündür böyle aylar yıllardır değil emeğini görmediğimi destek olmadığımı nereden biliyorsunuz ? o gelmeden arayıp istediği yemek olup olmadığını sormak seveceği tatlıları yapmak akşam geldiğinde yanına gidip cilveleşmek destek olmayan emeğini görmeyen bir kadının davranışları mı lütfen kendi kafanıza göre seneryo yazıp cevağ vermeyin merak ettiğiniz yeri sorun sonra yorum yapın. ayrıca bende tek başıma evimin yemeği temizliği ve bebeğimden sorumluyum inanın ev hanımı olmak dışarda çalışmaktan zor onun mesaisi 4 te bitiyor benimkinin bittiği yarım saat bile zor benim mücadeleimi kim görecek ?

Ya size ilimli birseyler yazacaktim ama ustteki kufur ne öyle yuh yani bir kadin boylesine kendini alcaltmamali cidden yazik
konuyu en baştan okuyun herkese tahammülüm var ama o kişiye asla yok canı sıkılmış ve hiçbir sebep yokken yazdığım yerdeki güzelim akıllıyım cümlesine kurulmuş saatlerdir nefret kusuyor keşke fazlasını yazabilseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X