En son konumdan bu tarafa uzun zamandır siteye girmedim.Yılbaşında ben ve eşim eşimin abisine gitmiştik orada diğer erkek kardeşinin kız arkadaşı ile alakalı sorunlar yaşanmıştı ben bu olaydan sonra kendi bakış açımı da sorguladım güven kırıklığımda eşimeydi veya o gün en büyük sinirim eşimin kontrolsüz alkol almasıydı o kız da alkol alıp ikisi laubali bir şekilde sarılmıştı ve rahatsız olmamıza rağmen birbirlerine sokulmuşlardı her neyse biz bu şeylerin üzerinden çok badireler atlattık.Üstünden 1 seneden fazla geçti o kız ile kaynım evleniyor ve bayram geldi bizde ailelerin yanına geldik.Bilmem kaçıncı kezdir (1 milyon kez) bana sürekli o gün o kızın alkol içip içmediği soruluyor bu arada oğlunun içtiğini biliyorlar ama kaynımın alacağı kız sözde içiyorsa asla gelin olarak alamayız dediler bu bizi sorguya çekmeler uzun süre devam etti her konuşma sonrası ben eşimle tartıştım sorun bu mu dedim ben konuyu kapattım niye ailenin derdi ne diğer insanları karşısına alsın konuşsunlar dedim o da konuşuyorlar merak etme zaten dedi ama hep eşimle kötü oldum.
En son işte bayramda ailesi yine (bu arada düğünleri çok yakın bir tarihte.) bana babası dedi ki o gün hepiniz ne halt ettiniz anlatın bakalım günün içine s.çmışsınız dedi ben de s.çan ben değilim dedim(konuşma üslupları çok iğrenç varoşca)onu oğluna sor dedim benim tek hatam eşimi orda alkolü kaçırma demem eşim beni dinlemeyip daha çok içti ardından kız da sarılınca sarmaş dolaş ben de kayış koptu elin evinde eşimle birbirimize girdik keşke evimizde tartışsaymışız diye dedim bu arada üç erkek kardeşin ikisi evli biri değil o diğer evli olanın eşi de o gün oradaydı ve o gelinle de araları hem evlenecek kaynım ve eşimin ailesi ile arası limoni çünkü eşimi (o kız eşimin abisine de çok sarmaş dolaş sarıldı) taciz etti demiş her neyse bu taciz nedir bana bunu açıkla diye ben memlekete geldim bana psikolojik baskı yaptılar yeter bıktım dedim aynı konuyu hep bana soruyorsunuz o gün orda 6 kişi vardı çekin istediğinize sorun beni niye zorluyorsunuz ben ne gerekirse anlattım zaten size dedim eşim hiç sesini çıkarmadı asla olumlu olumsuz yorum yapmadı ya bunaldım artık dedim kendimi kötü hasta gibi hissediyorum karnıma artık ağrılar giriyor ben ne yaptım ben tacizci de demedim diğer eltim dedi dedim gitsinler onla konuşsunlar bana neyi anlatmaya çalışıyorlar dedim eşim onla da konuştular merak etme dedi ve asla bu konuda arkamda durmadı kendince sorun arama diyor saçmalama diyor sürekli. onlar aile birlik olsun istiyorlar o yüzden tabii sana soracak kime soracak diyor olayın tek muhatabı benmişim gibi davranıyorlar (bıktığımı ailesine de söyledim bu konuyu kızın düğününde tekrar açacaklarmış kıyamet kopacak gibi hissediyorum) hep beni sıkıştırıp duruyorlar kızlar öyle duygularımı paylaşmak istedim.Yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum.