- Konu Sahibi Zeynep8807
Yapamaz edemez deme işte yapıyor kocan
Bak bacım bu herifin kalitesi bu 5bin için karısının arkasından bacısı ve babası ile tiyatro çevirebilecek kalitede bir herif. Ya bu deveye güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Yapılanları hazmedemiyorsun anlıyorum ben de olsam ben de hazmedemem o zaman çekip gidersin ben çekip gidemem diyorsan da susup oturacaksın.. yoksa sonunda sinir hastası olursun Allah korusun
Bak bacım bu herifin kalitesi bu 5bin için karısının arkasından bacısı ve babası ile tiyatro çevirebilecek kalitede bir herif. Ya bu deveye güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Yapılanları hazmedemiyorsun anlıyorum ben de olsam ben de hazmedemem o zaman çekip gidersin ben çekip gidemem diyorsan da susup oturacaksın.. yoksa sonunda sinir hastası olursun Allah korusun
Eşim 1 yüzükle bitirse davayı anlarım. Yüzğk zaten bardağı taşıran son damla. Önce kaynıma 25 bin verir. Başka gün yine 10 bin vs vs. Kayınbaba ben emekliyim deyip evde otursun kızının sözü var niye ilgilenmiyor. Kocam onun mürüvetini yapıyor hayırdır. Enayi mi var. Benim de düğünüm oldu borcumu masrafımı altınlarımla ödedim. Kimseden destek beklemeden. Ben de çocuk yok tedaviyle mücadele veriyorum. Benim herif te paraları oraya buraya saçsın. Sınırını koy deyince de evi başıma yıksın. Sonra bacısıyla gizli iş yapsın. Pardon da benim borcum varken niye sattın altınları? Niye yardım edenin yoktu? Önce Allah sonra ben vardım yanında. O günleri unutup. Bana hesabım seni ilgilendirmez diyemez. Altınları alırken erkeklik taslayaydı. Niye şimdi mevzu ana baba bacı olunca beni karşısına alıyor