Kaynımın bedelli parası

ama tabi kabak benim kafama patladı
Acaba başkalarına neden patlamadı da size patladı? Zaten canım burnumda gelip haklı çıktınız diye gönül almamı istiyorsunuz aşırı alakasız bir şekilde. Yani onu yazarken hiç mi düşünmediniz altın aynı yerde ev aynı yerde, yatırımla ilgili değişim yokken haklı çıkmak bunun neresinde diye?

ama tabi kabak benim kafama patladı
Burada açılan kayınaile konularının hemen hemen hepsinde asıl sorun aslında eşler. Ama çoğu kişi bunu kabul etmek istemiyor. Eşim aslında çok iyi ama ailesi kötüye inanmak istiyorlar. Ama değil işte. İyi eş bu konularla muhattap etmezdi. Bu konuda özelinde de iyi eş bencil olmaz. Köy yollarında yıpranacak araba için ev satmaya, bütün birikimi çarçur etmeye kalkmaz. Bencil eş kalkar.

Kardeşine şımarık dedim o da ailemle ilgili yorum yapma dedi canı sıkıldı. Büyük bir olay yok burda. Aramız da bozulmadı şu anda iyiyiz gayet. Eşler ikisi de birbirini kırmamalı.
Ortada büyük olay var demedim, eşler gayet kalp kırıyor dedim. Ay neyse of ne kocaci çıktınız ya bunaldım iki gündür. Alt tarafı eli parayı görünce altına arabayı alıp hava basan bir adam için ne yazdım zaten hata bende. Normal insan ailesine öyle paranız varsa kardeşine ver lafı ettirmez, ettirme de gelip anlatmaz zaten. Ne büyütmüşsünüz esinizi gözünüzde inanılmaz ya

Zaten bu sitede eşiyle iyi anlaşan eşini sevenler sevilmiyor hemen kocacı ilan ediliyor. Ne yapayım bir konuda zıt düştük diye adamı evden mi kovayım gelip burda ay evet şöyle adam böyle adam diye kötüleyeyim mi. O zaman da boşan dersiniz.
Eşimle birbirimizi kırmak istemiyoruz bu bir gerçek. Bu niye eşimi gözümde büyütmek oluyor? Adam ailemle ilgili yorum yapma dedi diye ne oldu küfür mü etti? Bu eş düşmanlığı bedir bunu çözemiyorum bu sitedeki.
Ayrıca kalp kırıyorlar demişsiniz de kalbimi kırmadı ki? Ben kardeşine şımarık dedim o da yorum yapma dedi. Olay bu kadar. Sanki ne oldu

E yeni mi aklına gelmiş bu evi satmaktan vazgeçtiğiniz an diyor.Eşiniz elindeki birikimi bi yere yatırmak istemiyor bence kaynınıza kesin yardım etme fikri var aklında köşe de para dursun istiyor.Siz gözünüzü dört açın bence eşinize o kadar naiftir gözüyle bakmayın derim

Hayır böyle demedi ki zaten şu an. Bu dediği ev satma meselesindeydi. Ya da ne dediğinizi tam anlamadım şu anda. Araba ile ilgili söylüyorsanız şu anki birikim almaya yetmiyor. Ev satılsa biraz ordan para konacaktı alabilecektik. Şimdi ev satılmayınca arabayı yenileyecek kadar para da yok

Acaba başkalarına neden patlamadı da size patladı?
çünkü size yanlış bir bilgi,öneri vermedim,sorduğum sorularda doğru sorulardı bazılarına cevap veremediniz aklınızda kaldım ondan dolayı olabilir mi?eşinize güveniniz sarsıldı diye gelip de bana saldıramazsınız.hanilesiniz zaten hayal kırıklığına uğradınız diye fazla bir şey yazmadan çıktım konunuzdan başka bir konu başka bir üye olsaydı bu kadar seçici olmazdım kelimelerimde

Biz bu evde oturmuyoruz ki. Küçücük bir 1+1 ev. Ben deli miyim kendi oturduğum evi satayım o kadar da salak değiliz çok şükür. Ya da oturacağım evi alacak durumum varken ev yerine altın alayım.
Y
Biz bu evde oturmuyoruz ki. Küçücük bir 1+1 ev. Ben deli miyim kendi oturduğum evi satayım o kadar da salak değiliz çok şükür. Ya da oturacağım evi alacak durumum varken ev yerine altın alayım.
işte biz de şöyle yaptık. Küçük kirada 55 m2bi evimiz vardı onu sattık düğün altınlarım tüm birikimlerimiz biraz borç..naçizane tavsiyem şimdi satmayın ev almayacaksınız

Çok sevindim. Kenardaki birikimi de ne bileyim altın yapıp kolunuza mı takarsınız kasaya mı koyarsınız bir şey yapın. Yoksa karşı taraf 2 ağlar, bir bakmışsınız yarısı gitmiş. Bana eşiniz biraz işini bilen bir tip gibi geldi. Siz yumuşak huylusunuz bence. Şimdi araba umudu da kalmayınca kahraman olma hevesine kapılabilir.

Siz tüm birikim arabaya gidecek bu şekilde giderse gitsin artık diye yazmıştınız o yüzden dedim.

Dünden beri kibar olmaya çalıştığım halde gelip gelip didiklediniz. Eşime güvenim ailemle ilgili yorum yapma dedi diye niye sarsılmış olsun bunu nerden çıkardınız ki? Eşim parayı veririm ederim demedi ki ben de aaa güvenim sarsıldı diyeyim?
Ya da tutmuş hala yatırım konusunda haklı olduğunuzu söylememi istemenize ne demeli? Siz de hala cevap vermediniz altın dibe mi mi battı ev havaya mı uçtu? Haklı çıktığınıza göre böyle oldu demek ki
Ayrıca cevap vermemi saldırı algılıyorsanız saldırgan olan sizsiniz dünden beri

Siz tüm birikim arabaya gidecek bu şekilde giderse gitsin artık diye yazmıştınız o yüzden dedim.
Üstüne birkaç ay daha koyarsak bir de elimizdekilerle hepsi gidecekti ama bir baktık doğum geliyor bebek masrafları olacak o yüzden pek çıkışmadı

O hevesi kursağında kalır öyle bir durum olursa

Üstüne birkaç ay daha koyarsak bir de elimizdekilerle hepsi gidecekti ama bir baktık doğum geliyor bebek masrafları olacak o yüzden pek çıkışmadı
Hayırlı doğumlar. Ben de şu an ücretsiz izindeyim. Sadece aklınızın bir kenarında kalması için yazıyorum. Eşiniz ücretli doğum izninin bitmesine 1-2 ay kala zaten yarım gün gideceksin ya da derslerini iki güne toplarız, süt izni falan kalan zamanda da annem/annen bakar diyecek. Buraya yazıyorum.

Eşinizin kardeşiyle ilgili söylenecek çok şey varken siz sadece haklı bir tespit olarak “şımarık” demişsiniz, eşiniz de buna alınmış, ailemle ilgili yorum yapma demiş. Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider s.çmaya deseniz nolurdu acaba? Eşiniz sıkıntılı bu konuda. Dün kesinlikle güveniyordunuz eşinize, yatırım planınızın da hala arkasındasınız ama bugün korkunuzdan evi sattırmıyorsunuz. Eşiniz demek ki sıkıntılı bir tip bu konuda, pek de güvenmiyormuşsunuz duruma bakılırsa. Buna rağmen hala aman o üzülmesin, ağzımızın tadı bozulmasın modunda olduğunuz için tepki alırsınız. Yoksa herkes eşiyle iyi geçinsin elbet, buna kimin ne itirazı olabilir? Ya da birileri kavga edince burada kadınlar oh mu çekiyor sanıyorsunuz?

Boşverin bebeğiniz alışverişini yapın en güzelinden gönlünüzce yiyin için.İnş para kaptırmazsınız beş kuruş bile olsa kayına görümceye vs ye.Bide eşinizin yorum yapma demesi de bence sinir bozucu.Hareketleri sizi etkiliyorsa yorum yapmanız da gayet olağan.Yorum yapma dedi diye sinmeyin fikirlerinizi açıkca söyleyin her zaman.Kimsenin şımarıklığına susmak zorunda değilsiniz

Benim annem vefat etti.
Kendi annesi de bakamaz çünkü farklı şehirlerdeyiz ve iki bekar oğlu var kayınbabam da cabası. Gelip de kalamaz yani. Öyle bir durum olursa aklımızda tanıdık bir bakıcı falan var şimdiden.

Sizin paralara göz diken akbaba gibi eşinizin ailesi bekliyor dikkat edin minvaldeki yorumumu etiketledim. 1 günde ne altın çakılması ne ev fiyatı fırlaması? artık iyice saçmalamaya başladınız.
dünden beri eşime güvenim tam beni ezip geçmez,benim sözümün üstüne söz söylemez dediğiniz eşiniz belli ki höt höt etmiş gelip sinirinizi benden almak istediniz.
hamilesiniz diye artık polemiğe girmek istemiyorum salın beni.

Bazı kadınlar oh çekiyor. Buna canı gönülden inanıyorum.
Öyle bir laf denir mi? Üslup diye bir şey var. Öyle bir laf desem zaten tepkisini koymalı. Adamla evliyim diye haldır huldur konuşamam ki. Herkes ağzından çıkana dikkat etmeli.
paramız kenarda oldu mu versek de vermesek de istenecek. Bu da benim canımı sıkacak. Vermeyip kötü olma durumları falan var her türlü kötü yani.

Siz beni salsanız o kaaadar mutlu olacağım ki.
Ben size soruyorum işte bir günde altın mı çakıldı ev mi uçtu ki benden haklı çıktığınızı söylememi istediniz? Saçmalayan sizsiniz bu durumda.
Eşim höt höt etmedi aksine ben höt höt ettiğim için canı sıkıldı.
Evet eşim beni ezip geçmez ama ailede huzursuzluk olur, parayı vermesek dahi yine huzursuz oluruz çünkü ailesi laf edebilir şu bu. Tüm olasılıkları göz önünde bulundurup istemedim satmayı. Yani isteyebilecekleri bi paramız olmasın istedim. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…