Eşimin Ailesi İle Yaşadıklarım

ayyyy allah aşkına boşa kız öyle afedersin g*t gibi ortada bırak şunu. engelle hepsini sonra da yanına yaklaşamasınlar.
çalışıyor musunuz? çocuk var mı?
Valla tepem çok atıyor bende bu süreçte psikolojik destek alıyorum muhtemelen saygısızlığa çok tahammül etmemin altında başka problemler yatıyor annem aldatmıyor şiddet uygulamıyor evine ekmek getiriyor düzelecek sabredeceksin sen seçtin deyip duruyor ben başka bir yol izlemem lazım

Forum sitelerinde yazdığım bizzat kendinin de benim ailemden gelen bazı şeylerin farkında..ben terapi almak istedim dedim bunu kendim için yapacağım (çünkü bana bunu bütün olanlar için psikolojik destek almam için baskı yaptı kabul etmedim) ama kendim adına almak istedim ama ya boşanmamız gerekirse dedim ne yapacaksın belki doğru olan bu olur dedi dedim o zaman ailene açıkla ayrılalım hayır istiyorsan sen söyle benim için hiç bir sorun yok dedi ben 30 yaşındayım bana hiç bir şey olmaz öyle mutlu olacaksan olabilir neden olmasın dedi ben zaten zamanı geldiğinde seni boşayacağım dedi 🥺 ben ağladım felan sonraları dedi ki sinirden dedim şakaydı bilmem ne içime çok oturdu muhtemelen o benim bir şey yapmayacağımı çekip gitmeyeceğimi biliyor adı kadar emin o yüzden bu ezmeler ötekileştirmeler ailesinin yanında bana gürlemeler esmeler falan..ben bağlandım alıştım sevdim ama onun kaybetme korkusu bile yok
Size açıkça niyetimi söylemiş siz onun totosuna tekmeyi bassanız keşke niye yapamıyasınız. Size çok mu mutluluk veriyor? Sizinkisi de sanmıyorum sevgi olsun insan kendisine değer vermeyen, sevmeyen birini sevemez bence sizinki bağımlılık. Ve bağımlılık beye olursa olsun zararlıdır. Psikolojik destek almak fikri çok güzel online bile alabilirsiniz ben almıştım ve bana çok iyi gelmişti. Ama her şey sizin eliniz de eşinizin saçmalamalarına inanmayım. Esas ondan ayırılırsanız siz hiç bir key kaybetmesiniz. Ne olacak size en kötü kocanızdan ayrıldınız diye düşünün. Ne olacak yani bu yaşa kadar o mu getirdi sizi

Valla tepem çok atıyor bende bu süreçte psikolojik destek alıyorum muhtemelen saygısızlığa çok tahammül etmemin altında başka problemler yatıyor annem aldatmıyor şiddet uygulamıyor evine ekmek getiriyor düzelecek sabredeceksin sen seçtin deyip duruyor ben başka bir yol izlemem lazım
Şiddet uyguluyor psikolojik şiddette şiddettir. Tabi ki kiminle evleneceğini insan kendisi seçecek ama seçimde yanılabiliriz. Her seçimin doğru olması mümkün değil. Yanlışın neresinden dönülse kardır.

Şiddet uyguluyor psikolojik şiddette şiddettir. Tabi ki kiminle evleneceğini insan kendisi seçecek ama seçimde yanılabiliriz. Her seçimin doğru olması mümkün değil. Yanlışın neresinden dönülse kardır.
Bugüne kadar görüştüğüm karşı cinslerde çoğunluk ile ayrılmak isteyen ben oldum eşimden bağımsız olarak benim ciddi problemlerim olabilir hep düşünürüm acaba bu adamdan ayrılsam doğru bir evlilik tekrar yapabilir miyim doğru adamı seçebilir miyim diye ne geldiğim aile sağlıklı idi ne de yaşantım kimse mükemmel değil farkındayım ama herşeyi de yapıcı olmak için fazla fedakarlık yapan biriyim..kendime bu şekilde değersizlik yüklüyorum demekki kendi anam demişti ki yuvanda huzursuzluk çıkarsa bir gün bana bir yüksek yer tarif etmişti git kendini bizi uğraştırma aşağıya bırak kendini demişti sırf eşime vermemek için sonradan öylesine dedim ciddiye alma dese bile o laf benim içinde ölene kadar beynimi kemirecek

Çocuk yok çalışıyorum ama maaşım iyi değil
anneniz destek olmasa bile siz neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. kendi doğrularınızla yaşamaya da hakkınız var. çocuk olmaması ve çalışmanız büyük avantaj. ilk etapta konfordan düşmeyi ve tasarruflu yaşamayı göze alın ve daha fazla ezilmeye tahammül etmeyin nolur. ev açmak masraflı ama bir zaman sonra rahatlarsınız. kendinize yapacağınız en iyi yatırım bu olur, tekrar evlilik yapar mıyım falan diye düşünmenin lüzumu yok
sizde bitiyor mesele bu kararı alın

Bugüne kadar görüştüğüm karşı cinslerde çoğunluk ile ayrılmak isteyen ben oldum eşimden bağımsız olarak benim ciddi problemlerim olabilir hep düşünürüm acaba bu adamdan ayrılsam doğru bir evlilik tekrar yapabilir miyim doğru adamı seçebilir miyim diye ne geldiğim aile sağlıklı idi ne de yaşantım kimse mükemmel değil farkındayım ama herşeyi de yapıcı olmak için fazla fedakarlık yapan biriyim..kendime bu şekilde değersizlik yüklüyorum demekki kendi anam demişti ki yuvanda huzursuzluk çıkarsa bir gün bana bir yüksek yer tarif etmişti git kendini bizi uğraştırma aşağıya bırak kendini demişti sırf eşime vermemek için sonradan öylesine dedim ciddiye alma dese bile o laf benim içinde ölene kadar beynimi kemirecek
Bugüne kadar görüştüğünüz kişilerden ayrılmak istemeniz sizde bir sorun olduğunu göstermez bence. Örnek olarak bakın eşiniz, eşinizden ayrılmak yapılacak en mantıklı şey bence. Fazla fedakarlık yapıcılık kadar ters tepen bir şey de yoktur bu hayatta tecrübe ile sabit. Ayrıca eşinizin düzgün biri olmadığı fedakar olmak zorunda kalmanızdan da belli. Sorunlarınızın ana kaynaklarından biri de anneniz gibi görünüyor maalesef hangi mantıklı vicdanlı anne evladına böyle der. Benim psikoloğum bana demiştiki sen bir çocuğa o şekilde davranabilir misin, senin hatan yok olanlarda demişti bunu size de uyarlayabiliriz siz çocuğunuza böyle diyebilir misiniz? Anneniz böyle dedi diye neden beyninizi kemirsin bu cümle annenizin yanlışı, yanlış düşüncesi bir yanlış için kendinizi harcamayın.

anneniz destek olmasa bile siz neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. kendi doğrularınızla yaşamaya da hakkınız var. çocuk olmaması ve çalışmanız büyük avantaj. ilk etapta konfordan düşmeyi ve tasarruflu yaşamayı göze alın ve daha fazla ezilmeye tahammül etmeyin nolur. ev açmak masraflı ama bir zaman sonra rahatlarsınız. kendinize yapacağınız en iyi yatırım bu olur, tekrar evlilik yapar mıyım falan diye düşünmenin lüzumu yok
sizde bitiyor mesele bu kararı alın
Cesaretim yok muhtemelen bu uzun süren bi terapi konusu..karşımdaki de bal gibi farkında ancak beni suçlamanın kötü hissettirmenin derdinde aksi gibi bir çabası olsa zaten buna müsade etmez bence ailesine uygun birini buldu hizmet ettirecek kendisi de maddi manevi sömüreceği birisi olsun istedi zaman zaman bana iyi bir eş olduğum için teşekkür eder ben de istiyorum ki huzur bulayım mutlu olayım eşim olsun yuvam olsun çocuk olsun ama içim huzursuz diyeceksin ayrıl ama ayrılsam huzuru bulabilir miyim bilmiyorum içimde beni kemiren huzursuzluk belki bu adamla ilgili bir konu değildir

Bugüne kadar görüştüğünüz kişilerden ayrılmak istemeniz sizde bir sorun olduğunu göstermez bence. Örnek olarak bakın eşiniz, eşinizden ayrılmak yapılacak en mantıklı şey bence. Fazla fedakarlık yapıcılık kadar ters tepen bir şey de yoktur bu hayatta tecrübe ile sabit. Ayrıca eşinizin düzgün biri olmadığı fedakar olmak zorunda kalmanızdan da belli. Sorunlarınızın ana kaynaklarından biri de anneniz gibi görünüyor maalesef hangi mantıklı vicdanlı anne evladına böyle der. Benim psikoloğum bana demiştiki sen bir çocuğa o şekilde davranabilir misin, senin hatan yok olanlarda demişti bunu size de uyarlayabiliriz siz çocuğunuza böyle diyebilir misiniz? Anneniz böyle dedi diye neden beyninizi kemirsin bu cümle annenizin yanlışı, yanlış düşüncesi bir yanlış için kendinizi harcamayın.
Bana evlilik aşamasında illaki görüştüklerim oldu tanıştıklarım oldu hepsi ailem için ters tepti en son eşim çıktı yeter artık demiştim belki yanlış ama asla seçimlerime saygı duymadılar belki doğru belki yanlış ama tanımak da istemediler hep herkesin bir kusurunu öne sürdüler benim ailemde bende mükemmel değilim bir şey diyemiyorum mutlu olmak istiyorum hayatımda güzel bir aşk olsun istiyorum tek derdim bu inan..belki bu o adam değildir o ayrı konu

Bana evlilik aşamasında illaki görüştüklerim oldu tanıştıklarım oldu hepsi ailem için ters tepti en son eşim çıktı yeter artık demiştim belki yanlış ama asla seçimlerime saygı duymadılar belki doğru belki yanlış ama tanımak da istemediler hep herkesin bir kusurunu öne sürdüler benim ailemde bende mükemmel değilim bir şey diyemiyorum mutlu olmak istiyorum hayatımda güzel bir aşk olsun istiyorum tek derdim bu inan..belki bu o adam değildir o ayrı konu
İşte o yeter artık noktasında çok düşünmeden mi yapıldı bu evlilik acaba. Evet aşk güzel bir duygu ama karşılıklı olursa güzel. Mutlu olmak için karşınızdaki insanın da sizi mutlu etmesi gerekiyor, hep bir kişinin fedakarlığı ile bir ilişki yürümez. Bilemiyorum ben mi çok fevriyim ama sevilmediğimi düşündüğüm bir adamı hele de evlendikten sonra böyle tavırlar yaparsa asla ama asla sevme ihtimalim kalmazdı, burnundan getirir boşardım. inşallah mutlu olursunuz ama eşinizle zor gibi görünüyor.

İşte o yeter artık noktasında çok düşünmeden mi yapıldı bu evlilik acaba. Evet aşk güzel bir duygu ama karşılıklı olursa güzel. Mutlu olmak için karşınızdaki insanın da sizi mutlu etmesi gerekiyor, hep bir kişinin fedakarlığı ile bir ilişki yürümez. Bilemiyorum ben mi çok fevriyim ama sevilmediğimi düşündüğüm bir adamı hele de evlendikten sonra böyle tavırlar yaparsa asla ama asla sevme ihtimalim kalmazdı, burnundan getirir boşardım. inşallah mutlu olursunuz ama eşinizle zor gibi görünüyor.
Kafa çok karışık eşimde bu karışıklıkla inan özel ilgilenmek istemiyor gibi zaten problemler sadece bana aitmiş gibi hep ben problemliymişim gibi davranıyor bu bile hatalı bir ilişki olduğunun ispatı gibi ben ayrılmayı dile getirince de bazen beni susturuyor kendi ailesine bulacak bir kusurum yok çünkü açıklama yapamaz burnundan getirirler çünkü evleneceği sıra da da kendisi bana anlatmıştı evlenmeseydim büyük olaylar çıkardı ailem illa yuvan olsun diye bana çok baskı yaptılar hiç uygun birini bulamadım zorla görüştürdüler sen karşıma çıktın işte bu kızla olur dedim diye düşündüm diyor seni sevdim ama evlilik için hiçbir zaman istekli olmadım ailem zorladı diyor

Cesaretim yok muhtemelen bu uzun süren bi terapi konusu..karşımdaki de bal gibi farkında ancak beni suçlamanın kötü hissettirmenin derdinde aksi gibi bir çabası olsa zaten buna müsade etmez bence ailesine uygun birini buldu hizmet ettirecek kendisi de maddi manevi sömüreceği birisi olsun istedi zaman zaman bana iyi bir eş olduğum için teşekkür eder ben de istiyorum ki huzur bulayım mutlu olayım eşim olsun yuvam olsun çocuk olsun ama içim huzursuz diyeceksin ayrıl ama ayrılsam huzuru bulabilir miyim bilmiyorum içimde beni kemiren huzursuzluk belki bu adamla ilgili bir konu değildir
yakının gibi samimi yazacağım bundan sonrasını kusuruma bakma lütfen
ya saçmalama allasen! sorunun bal gibi de kocan. neden sürekli kendinde sorun arıyorsun bunu hiç düşündün mü? terapi dediğimiz şeyi insan kendi kendine de yapar yaşayan örneği de benim. ha insanın kendinde sorun aramasıdır zaten terapi, ama kendini durmadan çaresiz hissedip, kendine acıyıp sanki durumun hiç çözümü yokmuşçasına kötü durumda kalmakta ısrar etmesinin hastalığın kendisi olduğunu fark etmesidir. aynı şeyi 100 kere yapıp farklı sonuç beklemesinin kendi kendine ettiği kötülük olduğunu görmektir! yani insan kendini değiştirirse dünyası değişir ancak terapi de budur..... çözümlenmemiş problemlerini üst üste yığmışsın ve çareleri dışarıda arıyorsun ama bütün çareler sende senin içinde. aşırı fedakar olman, sevilmek istemen, çözümsüz durumlarda bile iyi bir geleceğin hayalini kurarak kendini avutman, ezilmen, hor görülmeye sesinin çıkmaması bunlar hep senin çözümleyebileceğin şeyler. cesaretin olmaması öğrenilmiş çaresizlik. bu kavramı araştır bi. mutlu olmak istediğine inanıyorum ama kendine kötülük ederek mutlu falan olamazsın. ah keşke bir kelimeyle fark ettirebilsem sana şu bakış açısından çıktığın zaman suyun altından çıkmış gibi nasıl nefes alacağını, nasıl korkunç bir kafada olduğunu göreceğini. ama yapamam işte maalesef. mutlu olmak istiyorsan kendini değiştirmek zorundasın. sen kendinden emin olursan, mücadeleni vermiş olursan o zaman kendini gerçekleştirememiş, yetişkin bedeninde yaralı çocuk olarak kalmış sefil insanlar senin karşında ezilip büzülür
kendini kurtar bu kafadan

Kafa çok karışık eşimde bu karışıklıkla inan özel ilgilenmek istemiyor gibi zaten problemler sadece bana aitmiş gibi hep ben problemliymişim gibi davranıyor bu bile hatalı bir ilişki olduğunun ispatı gibi ben ayrılmayı dile getirince de bazen beni susturuyor kendi ailesine bulacak bir kusurum yok çünkü açıklama yapamaz burnundan getirirler çünkü evleneceği sıra da da kendisi bana anlatmıştı evlenmeseydim büyük olaylar çıkardı ailem illa yuvan olsun diye bana çok baskı yaptılar hiç uygun birini bulamadım zorla görüştürdüler sen karşıma çıktın işte bu kızla olur dedim diye düşündüm diyor seni sevdim ama evlilik için hiçbir zaman istekli olmadım ailem zorladı diyor
Eşiniz kendini bulunmaz hint kumaşı yerine saydırıyor işte size. Ben ayrılırsam bana bir şey olmaz, ben istemedim evlenmek, baskı ile görüştüm, bu kızla olur ne demek işte ortada sizi ezecek, üzecek sizde olduracaksınız bu demek. Siz biraz bir düşünün kafa karışık olmasın her şey ortada. Sizin de bir tanecik bir hayatınız var kimsenin sizi sömürmesine izin vermeyin. Boşanın bu adamdan iyisini kesin bulursunuz çünkü çok alt sıkala bir adam. Bundan iyisini bulmama ihtimaliniz yok. Ama şöyle de bir şey koca çok önmeli bir şey değil şöyle değil kocanın iyi olması iyi geçtim asgari düzeyde insan olması önemli yoksa beni mutsuz edecek, kıymet vermeyecek koca hiç olmasa daha iyi.

Forum sitelerinde yazdığım bizzat kendinin de benim ailemden gelen bazı şeylerin farkında..ben terapi almak istedim dedim bunu kendim için yapacağım (çünkü bana bunu bütün olanlar için psikolojik destek almam için baskı yaptı kabul etmedim) ama kendim adına almak istedim ama ya boşanmamız gerekirse dedim ne yapacaksın belki doğru olan bu olur dedi dedim o zaman ailene açıkla ayrılalım hayır istiyorsan sen söyle benim için hiç bir sorun yok dedi ben 30 yaşındayım bana hiç bir şey olmaz öyle mutlu olacaksan olabilir neden olmasın dedi ben zaten zamanı geldiğinde seni boşayacağım dedi 🥺 ben ağladım felan sonraları dedi ki sinirden dedim şakaydı bilmem ne içime çok oturdu muhtemelen o benim bir şey yapmayacağımı çekip gitmeyeceğimi biliyor adı kadar emin o yüzden bu ezmeler ötekileştirmeler ailesinin yanında bana gürlemeler esmeler falan..ben bağlandım alıştım sevdim ama onun kaybetme korkusu bile yok
Keşke tüm aile bir aradayken yaşananları doğruca anlatıp “alın, oğlunuzu da bu sebeple boşuyorum” deyip şöyle arkanızda kaos bırakarak bu işi bitirseniz.

Bu eşinizin söylediği sinirle falan söylenmiş bir şey değil bence.

Lütfen şöyle bir silkelenip kendinize gelin ya. Ben bu tarz konularda genelde çok sinirlenirim ama sizin bu adama bağımlılığınıza cidden üzüldüm.

Çocuğunuz yok, çalışıyorsunuz. Kimseye ihtiyacınız yok. Az maaşla yaşarsınız ama en azından aklınızla oynayan insanlara kendinizi yedirtmezsiniz.

Çok hassas bir konu. Merak edip eski açtığınız konulara da baktım. Geçen sene bu konuyu ilk dile getirdiğinizde "benden başka kimse rahatsız olmadı" demişsiniz, sonra ise eltinizin o gün tepki verdiğini söylemişsiniz. İnsanlar size bir sürü soru sormuş, doğru değerlendirmek adına ithamlarınızı neye dayanarak yaptığınızı merak etmişler. Önemli sorulara cevap vermemişsiniz. Bu tarz hassas konuları burada yüzlerce insana açarken tutarlı olmanızda ve olayları olduğu yalınlıkta anlatmanızda fayda var.

Konunun diğer yönlerine gelecek olursak, öncelikle sizin eşinize olan güveninizde, evliliğinizde ciddi sıkıntılar var gibi gözüküyor. İçki içince laubali hareketler yapıldığı için rahatsız olmuş olabilirsiniz, haklısınız. Ben de hoşlanmam temastan. Ancak böyle bir şey yaşandığında aklınıza ilk gelen kaynınızın sevgilisinin, eşiniz de dahil olmak üzere iki abisine yürüdüğü ise, eşinizin de buna karşılık verdiği ise çok ciddi sorunlar var demektir. Belli ki siz eşinize hiç güvenmiyorsunuz. Böyle bir evliliği sürdürmenin de hiçbir mantığı yok bu yüzden.

Herkes düzgün içmesini bilmez, bazı insanların alkol alınca şirazesi kayar, anormal hareketler yapar. Kız sarhoş olunca saçmalamış olabilir, önceki konularınızda kızın sağlık sorunu nedeniyle ilaç kullandığını buna rağmen kaynınızın içirdiğini de dile getirmişsiniz, ilaç üstüne alkol karışınca ayarlar kaçmış olsa gerek. O ortamda alkolü kaçırmayan kişi sizseniz, sıkıntının oluşmaya başladığını hissettiğiniz an ortamı bitirmeniz gerekirdi. Eski konularınızda sarılmalar, öpmeye çalışmalar, birlikte şarkılar söylemeler v.b. bir sürü şey oldu demişsiniz. Bunlar iki dakikada olacak şeyler değil. Birinin kalkıp gidiyoruz demesi gerekirdi. Eşinizi "alkolü kaçırma" diye uyarmışsınız da, belli ki düzgün içemediğinin farkındasınız.

İşler ciddileşince aile evinde tekrar görüştük, eşimin samimiyetinden bakışlarından rahatsız oldum demişsiniz. Bazı şeyler vardır ya insanın aklına dahi gelmez, geldiği anda midesi bulanır. İşte öyle şeyleri düşünüp ihtimal vermeye başladıysanız o evlilik bitmiş demektir, geçmiş olsun. Öyle bir anlatıyorsunuz ki aile ortamında eşiniz kardeşinin müstakbel karısıyla flörtleşiyor gibi anlaşılıyor. Düşüncesi bile berbat. Dersiniz ki bu dünyada her şey olur, yine aynı konuya geliyoruz o zaman, böyle şeyler hissettiğiniz bir evliliği sürdürmenin hiçbir mantığı yok.

Erkeklerin bu olayı kapattığından, sizi de mesele haline getirmeniz sebebiyle suçladığından söz etmişsiniz. Bahsettiğiniz kişilerin üç kardeş olduğunu unutmayın. Sizin için elin bin kat yabancısı adına suçlama yapmak zor olmaz ama üç kardeşin böyle şeyler düşünmesi çok olanaklı değil. Çok çok hassas bir konu. Kardeşlerin bu konuda size hak vereceği ihtimali yok bu yüzden. Sizi de böyle düşündüğünüz için suçlamaları dışında seçenekleri kalmıyor ne yazık ki. Haklı ya da haksız kim bilmem, tanık olmadığım bir konu. Kardeşlerinin tepkisinin nedenini izah etmeye çalıştım sadece.

Eşinizin size davranış biçimine genel olarak gelecek olursak da, sizin aranızda saygı, güven, değer verme gibi noktalar kalmamış gözüküyor anlattıklarınıza göre. Bu da evliliğin temelden sarsılmış olduğunu gösteriyor. Emin olun bugün kaynınızın müstakbel eşi, yarın başka biri, bu uzar gider. Hayatınızı sürekli eşinizin başka bir kadına olan davranışını, bakışını düşünerek geçiremezsiniz.

Artık konuyu ben kapadım aile kapamadı
Bana sormayın oğlunuza yeni gelininize sorun beni mudahil etmeyin diyip susun olabildiğince de diğer eltiniz gibi tavrinizi sert koyup gerekirse görüşmeyin kusura bakmayin da kayın atestir kimse gibi burada polyannacilik oynayamam o kadar ensest ilişkiler duyuluyor insanlar o kadar zivanadan çıkmış ki kendi nefsime güven olmazken elti kim kocam kim de güvencem yerinizde olsam en ufak tekrar ayni durum olsa ayrılırım

Aradaki soğuk rüzgarin herkes farkına varacak diye sanıyorum kardeşlerin arasında sorun oluşacak kopacaklar korkusu var ailede
O zaman çeksinler ogullarini kenara biz bu kızı istemiyoruz gelin olarak evleneceksen biz yokuz desinler bu kadar olaya rağmen gidip nisan yapmasalardi

Bulursun canim bulursun senin esinden beter bi adamla evliydim çocuk olmadan boşandım iki sene sonra suan ki esimlr tanıştım evliyim el üstündeyim muzzam mutluyum bir de minik bebegimiz var sakin boşa gitsin ne çekiyorsun çalışıyorsun çocuk da yok bi hata yaptın diye bedelini bit ömür ödemek zorunda degilsin

En son konumdan bu tarafa uzun zamandır siteye girmedim.Yılbaşında ben ve eşim eşimin abisine gitmiştik orada diğer erkek kardeşinin kız arkadaşı ile alakalı sorunlar yaşanmıştı ben bu olaydan sonra kendi bakış açımı da sorguladım güven kırıklığımda eşimeydi veya o gün en büyük sinirim eşimin kontrolsüz alkol almasıydı o kız da alkol alıp ikisi laubali bir şekilde sarılmıştı ve rahatsız olmamıza rağmen birbirlerine sokulmuşlardı her neyse biz bu şeylerin üzerinden çok badireler atlattık.Üstünden 1 seneden fazla geçti o kız ile kaynım evleniyor ve bayram geldi bizde ailelerin yanına geldik.Bilmem kaçıncı kezdir (1 milyon kez) bana sürekli o gün o kızın alkol içip içmediği soruluyor bu arada oğlunun içtiğini biliyorlar ama kaynımın alacağı kız sözde içiyorsa asla gelin olarak alamayız dediler bu bizi sorguya çekmeler uzun süre devam etti her konuşma sonrası ben eşimle tartıştım sorun bu mu dedim ben konuyu kapattım niye ailenin derdi ne diğer insanları karşısına alsın konuşsunlar dedim o da konuşuyorlar merak etme zaten dedi ama hep eşimle kötü oldum.
En son işte bayramda ailesi yine (bu arada düğünleri çok yakın bir tarihte.) bana babası dedi ki o gün hepiniz ne halt ettiniz anlatın bakalım günün içine s.çmışsınız dedi ben de s.çan ben değilim dedim(konuşma üslupları çok iğrenç varoşca)onu oğluna sor dedim benim tek hatam eşimi orda alkolü kaçırma demem eşim beni dinlemeyip daha çok içti ardından kız da sarılınca sarmaş dolaş ben de kayış koptu elin evinde eşimle birbirimize girdik keşke evimizde tartışsaymışız diye dedim bu arada üç erkek kardeşin ikisi evli biri değil o diğer evli olanın eşi de o gün oradaydı ve o gelinle de araları hem evlenecek kaynım ve eşimin ailesi ile arası limoni çünkü eşimi (o kız eşimin abisine de çok sarmaş dolaş sarıldı) taciz etti demiş her neyse bu taciz nedir bana bunu açıkla diye ben memlekete geldim bana psikolojik baskı yaptılar yeter bıktım dedim aynı konuyu hep bana soruyorsunuz o gün orda 6 kişi vardı çekin istediğinize sorun beni niye zorluyorsunuz ben ne gerekirse anlattım zaten size dedim eşim hiç sesini çıkarmadı asla olumlu olumsuz yorum yapmadı ya bunaldım artık dedim kendimi kötü hasta gibi hissediyorum karnıma artık ağrılar giriyor ben ne yaptım ben tacizci de demedim diğer eltim dedi dedim gitsinler onla konuşsunlar bana neyi anlatmaya çalışıyorlar dedim eşim onla da konuştular merak etme dedi ve asla bu konuda arkamda durmadı kendince sorun arama diyor saçmalama diyor sürekli. onlar aile birlik olsun istiyorlar o yüzden tabii sana soracak kime soracak diyor olayın tek muhatabı benmişim gibi davranıyorlar (bıktığımı ailesine de söyledim bu konuyu kızın düğününde tekrar açacaklarmış kıyamet kopacak gibi hissediyorum) hep beni sıkıştırıp duruyorlar kızlar öyle duygularımı paylaşmak istedim.Yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum.💐
Benim eşim kimseyle sarilamaz. Eşim olamaz siz bilirsiniz.

Back
X